16 feb. 2010

Adrian SM

Noa, de tatuca Adrian ce sa putem noi zice?
Hai sa incep cu alea bune :D ca sa nu suparam omu de la inceput :P
Adrian SM nu e la locu lui. In sensu ca ar trebui sa fie intr-un loc mai bun, raportat la ce are in cap baiatu asta. Mi se pare un tip cult si cultivat. O mica enciclopedie, am mai vazut la unchimiu asa ceva. Si sa stiti ca nu va trebe 3 doctorate pt asta. Si evident ca din informatie iti vine si intelepciunea. La mine nu s-a intamplat inca da sper ca intr-o zi... :D
Pot doar sa ma bucur ca omu asta, peste speram cat mai multi ani, va trece in nefiinta cu intelepciune. Si am mari presimtiri ca e nevoie multa pe lumea ailalta de asa ceva.
Apoi, e un tip sociabil. Am avut deschiderea sa vb cu el ca si cu un prieten si la pertu, desi e mai in varsta ca mine si nu prea fac de-astea. Sunt destul de respectuos de obicei (desi ati zice ca nu-i asa :D )insa cu Adi n-am simtit nevoia sa pastrez distante de politete sau filfizonisme si asta se datoreaza numai lui.
Si mai e si de cuvant, daca a zis o data ca vine, a venit, NU CA ALTII!!!

Pe de alta parte ( -No amu sa te tii Adriane! :)) )
E conservator, prea conservator, si nu e deschis la lucruri noi. Se plange de situatia lui actuala da nu face nimic in sensu asta, nici macar la propuneri. In acelasi timp nu e un luptator, nu-i place sa se implice prea mult in vreo cauza, nu sustine cauze, prefera sa nu se bage. Bine, asta e o caracteristica romaneasca insa io sper mereu sa vad oameni altfel.
Blogareala e un bun prilej pentru oricine de a-si exersa propria schimbare. As vrea sa-l vad pe Adrian comentand undeva: "Bai, nu ai dreptate, nu-i asa ca e asa pentru ca eu sunt mai documentat ca tine, tu doar te dai semet!"
Pentru ca in rest Adrian comenteaza doar pozitiv. De-aia a si fost nominalizat la cel mai bun cititor/comentator.
-Dar Adi, parerea mea e ca tie nu-ti face bine treaba asta!

11 comentarii:

  1. Cam asa.
    Lui Adrian ii e teama de ce ar vrea cu adevarat sa fie si se ascunde.
    Are si cateva complexe de care nu reuseste sa scape. Dar, mai are timp. Altfel, poate fi un prieten bun.

    RăspundețiȘtergere
  2. iote psiholoaga de serviciu :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Adrian SM : si eu am avut placerea sa-l intalnesc.Concluzia : un om deosebit !

    RăspundețiȘtergere
  4. @trexel: de ce dai cu paru'? Tu l-ai citit pe Adrian , l-ai cunoscut , ai vorbit cu el . E rau daca si Primadona isi spune parerea ei ? De unde stii ca nu este un psiholog mai bun decat tine ? Pe de alta parte , este foarte faina ideea ta. Sunt curios...
    Bafta !

    RăspundețiȘtergere
  5. tacsu, cum sa dau cu paru? :) vezi de treaba, vorbim de cea mai speciala vecina a mea

    apropo, chiar e indicat ca si ceilalti sa-si dea cu parerea daca tot am deschis seria asta de impresii. si n-o faceam daca nu credeam ca poate avea si un folos. evident ca ultima caracterizare va fi o postare goala in care voi sa scrieti despre mine. stiu ca am pus-o da asta e :)

    RăspundețiȘtergere
  6. poti fi sigur c-ai s-o pui. Depinde cine va sta deasupra .

    RăspundețiȘtergere
  7. Adrian SM17/2/10 10:03

    Chiar că nu ştiu cu ce să încep:) În general TreX m-a descris corect, dar crede-mă că la servici sunt cunoscut ca un "cal breaz" sau "revoluţionar",după cum m-a descris securistul firmei. Complexele mele ,după cum bine a zis Primadona, se datorează în mare măsură problemelor de auz: cu dreapta practic nu mai aud iar cu stânga doar cu proteză auditivă. E al naibii de enervant când trebuie să ţi se repete deseori ceva. Şi asta îmi crează dificultăţi suplimentare în găsirea altui job.
    Că nu mă contrazic cu nimeni pe aici se datorează probabil faptului că în general avem cam aceleaşi puncte de vedere. Am urmărit vreo 2-3 luni mişcarea din blogosferă până să intru şi eu oficial. O singură dată m-am contrazis cu Corina Creţu, în problema ţiganilor,dar nu am insistat pentru că riscam să mă creadă rasist... :)
    Nu-s eu prea conservator, dar nu văd de ce nu am păstra ceea ce s-a dovedit viabil de-a lungul timpului în viaţa noastră. Nu-s adeptul schimbărilor doar de dragul schimbărilor. Pe tema asta s poate discuta foarte mult şi ar fi chiar foarte interesant subiectul.. :)
    Ce nu-mi face bine TreX?
    P.S. Am absolvit liceul industrial nr. 6 din Satu Mare în 1982 iar în 2003 şcoala postliceală de turism la colegiul Kölcsey Ferencz.

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu chiar te-am laudat, Trex, pentru intentie.
    Chestia este ca eu ii stiu doar pe gemeni.
    O seara frumoasa!
    Intai lui Adrian SM!

    RăspundețiȘtergere
  9. Adrian SM17/2/10 21:01

    @INCERTITUDINI Merci de urări.Seara mea e foarte faină. Sper să fie şi a ta la fel.

    RăspundețiȘtergere

Lead me

A dreacu vreme azi si maine!