1 feb. 2009

Cronicile lasatorului 2

Rezist eroic! :) 2/zi. Si am avut si un eveniment nasol cu fiica-mea... ma asteptam sa dau kix si sa revin la un pac pe zi. Nu s-a intamplat.
Ma studiez sa vad ce merge bine si ce nu. E f interesant sa te analizezi in situatia aia in care iti trebuie si tu nu vrei sa pui mana, dar iti trebuie tare, iti spui: "Acuma una in plus nu-i mare lucru!" apoi iti spui: "Esti un mare zero, un cacat cu ochi daca nu rezisti, macar inca o ora!" :)))
Apoi ti se mai adreseaza cate cineva "Vii la o pipa?"
Te simti bine, foarte bine cand spui "Nu, nu-mi trebe!" In acelasi timp o vrei, da o vrei salbatic "Baga-mi-as....!!!"
In rest sunt plin de energie ca nu-mi stresez plamanu. Incep sa se vada efecte benefice. 2 tigari pe zi fata de 20 e o diferenta. Deja actioneaza si factorul pozitiv asupra vointei. Desi il stiam dinainte, experimentandu-l e mult mai convingator. Am cantat toata ziua prin casa. (Nu cereti mostre, se spune ca performez groaznic da...no m'importa:) )

8 comentarii:

  1. Vrei sa te lasi de tot?
    Uita-te la panoul publicitar cu Raduleasca, cea cu cap mare si corp de siret, asa cum te priveste la capul podului. Iti piere pofta de tigari si de femei. Asa urata e!
    Si ma chinuie de cateva luni, ca e pusa in drumul meu, cand vin de la Real si vreau sa merg acasa. Inainte era alta reclama, la blugi parca, nu stiu exact... oricum era un cur inspre privitori pus asa, ca sa-l pupi de cate ori cobori podul... :-)

    RăspundețiȘtergere
  2. nu ma uit. nu vreau sa raman cu sechele, doar sa ma las de fumat :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Bravo, Trexel! Rezista, draga, rezista. Te sustin din suflet, desi n-am vointa sa-ti urmez exemplul. Hai, ca trece si ziua de azi fara tigara de kkt si tu vei fi un invingator! Rezista, baiete!

    RăspundețiȘtergere
  4. =)) rezista pretene.
    ha' ma ce naiba.omu se lasa de tigari punct..daca e o DECIZIE si nu o decizioara.

    RăspundețiȘtergere
  5. Trexel,mami-lupta si tu pentru un premiu ceva..cand simti ca nu mai rezisti incearca cu o guma..Eu cred ca o sa reusesti.

    RăspundețiȘtergere
  6. ie, parca era un concurs undeva pe la Verona :) ma inscriu si io la categoria cel mai nefumator blog :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Trexel, important e sa te detasezi de situatie, sa rupi dependenta de tigara, pe urma poti fuma linistit, dar numai daca vrei tu si cand vrei tu! Iti tin pumnii sa reusesti.

    RăspundețiȘtergere
  8. Nominalizare finala la... Fara canguri:http://www.neacostache.com/2009/02/03/blogosfera-in%E2%80%A6-concurs-fara-canguri-iii/

    RăspundețiȘtergere

Lead me

A dreacu vreme azi si maine!