15 nov. 2008

Sex & the village part II

Ion se intoarce catre Maria. Desi e intuneric Maria ii simte privirea aceea, deosebita de toate celelalte, cu ranjetul care lasa sa se vada cei doi dinti metalici.
Ion o trage de mana si o intoarce pe spate. Cu mana aspra ii trage camasa in sus si-i desface picioarele. Apoi se urca pe ea. Maria zambeste. Isi ridica si mai mult picioarele ca sa-i fie intrarea mai la indemana.
Ion si-o aseaza cu mana si cand crede ca a nimerit impinge puternic. Nu nimerise la fix si Maria icneste de durere. Ion intra din prima adanc in ea. Nu s-a gandit niciodata ca o ustura asa, neumezita. Se lasa pe ea cu toata greutatea si impinge tot mai repede. Transpira. Are gura deschisa si horcaie. Ii curg bale pe gatul ei.
Maria e multumita. Se bucura ca Ion o mai vrea inca.
Maine o sa tai puiu ala de umbla stramb, si-asa nu mai are mult, fac o supa...
Apoi gandul ii revine la sotul ei drag. Oare il mai tine mult? Deja ma ustura tare! Il cuprinde cu bratele si-l mangaie incet pe spate.
Curva dracu, iti place, ha? gandeste Ion si o patrunde si mai tare, de ciuda. Apoi cu un grohait tabagist se revarsa in ea strangand din buci. Intr-un minut adoarme.
Bine ca nu-i perioada, nu ne mai ajungeam cu mancarea daca mai faceam un plod. gandi Maria, in timp ce il rostogolea pe partea lui de pat, uitandu-se la el cum sforaie.
Macar e om de treaba, muncitor... de-am fi avut si noi un tractor ca Vasile, altfel ne descurcam gandi Maria, adunandu-si ultimul strop de imaginatie sub fruntea ridata si ingusta.
Lasa, sanatosi sa fim!

15 comentarii:

  1. cred ca mi-e si mai rau...ma duc sa borasc...
    ...am fost...
    ...cred ,adica sigur o sa fiu frigida o perioada...
    ...cine dreaq m-a pus sa citesc...

    RăspundețiȘtergere
  2. BAH pretene Trexel fara discriminare la adresa rural , mai scrie o debitazie sexuala si cu titlu,,Sex $the urban reality``cu Jonh si Mary.BAH pretenash Trexel talentu nu -ti lipseshte,pe cind o carte cu debitazii sexoase:))))))ha ha,noah bah pretenash Trexel scrii o debitatzie si cu urban sex reality ?Pretenash te-a salutat UNGURU.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mai,mai,ce scene sexoase ...neplacute.
    Ce ti-a bubuit mintea de data asta.
    Din pacate,asta se intampla in multe case.
    Weekend placut.

    RăspundețiȘtergere
  4. CHIAR ASA..CE-TI VENI?? VREI SA NE PIARA CHEFUL DE SEX VREUN AN ? :))

    RăspundețiȘtergere
  5. e superb :))
    un fel de Tomary..mai de la ţară aşa.

    RăspundețiȘtergere
  6. claudia, e real life si de fapt n-am vrut sa spun nimic despre sex ci doar despre indobitocirea unei femei

    ungure, cre ca vine si aia cu urban ca am o idee deja. sa traiesti

    gabi, :) ma bucur ca ti-a plaut :)))) hei, da nu e nimic sexos aici

    sangria, repet pt a 3a oara, nu-i nimic legat de sex. chefu... ar fi bine sa-mi piara mie ;)

    radu, un (alt) fel de Tomary

    RăspundețiȘtergere
  7. well my friend, the fuck is right here :))

    RăspundețiȘtergere
  8. or click "@" in front of the page ..for more fuck :D

    RăspundețiȘtergere
  9. Sa iti povestesc eu cum se face sex, n-ai imaginatie :))))

    RăspundețiȘtergere
  10. Kuskre, kuskre .... de ce naiba reuşesc eu să cetesc numa tristeţile nerostite şi tăcerile de dincolo de noi ...
    Felicitări ! Un text care spune atât de multe , despre noi, despre voi ... despre cine ştie câte, despre cine ştie ce. Da, venimde nicăieri, merem spre pretutindeni până când ... obosim ..
    No bene, trec la chestii serioase, muzica e faină rău de data asta ! Să nu uit, cică nu iecziztă muhere frigidă, numa incompetenţi ;) :)
    no tulvai, mă roiesc mintenaş, aşe, zicese că muherea e musai să-şi descopere singurică punctul G, apoi să-l îndrume gingăş pe matador ... Io sunt mic nush nimik, lumili vorbesc :))
    zdravo,
    Sibilla

    RăspundețiȘtergere
  11. Imi place cum ai surprins realitate frusta din multe case. Cred ca inca se pastreaza mult mai mult decat am vrea noi, muierile, sa credem, menatlitatea patriarhala. Daca pater familias-ul aduce haleala in casa, atunci ce baga-n casa, tre sa si scoata pe undeva, si doar nu le-o trage copiilor, las` ca fomeia oricum e supusa si tre sa stea, ca altfel o ia peste bot, deci numa bine seara, dupa pita cu unsoare si ceapa si cele niscaiva tuici trase pe gat, fara sa se spele pe dinti si poate chiar cu hainele de pe camp pe el, duhnind a natura si ruralitate pana la dumnezeu, si-o-nfige-n muiere, ca sa mai simta si aia ca traieste pt ceva. Si ca sa-si cheme el somnu` mai rapid, ca maine, tzusti! iar la camp.

    Aaaaaaah, de nu s-ar fi inventat empanciparea, cred ca va spuneam la revedere demult.

    RăspundețiȘtergere
  12. in sfarsit se prinde cineva ce-am vrut io sa surprind

    RăspundețiȘtergere

Lead me

A dreacu vreme azi si maine!