20 apr. 2010

Lung îi drumu la Brașeu

Greu de mers cu copil Satu Mare - Brașov. Drumul care înainte îl făceam în 5-6 ore acum îmi ia 7-8. Aglomerație pe șoselele patriei deși dumul e bun de altfel. Evident că nu se poate face nici un fel de comparație cu drumurile Sătmarului. Peste tot drumurile sunt dacă nu bune, măcar mulțumitoare. Chiar și în Codlea, orășelul meu natal sunt drumuri mult mai bune ca pe-aici. Dar să nu mai vorbim de drumuri că numa nervi îmi fac. 

Acasă lucrurile stau prost. Deși aerul e bun. Mult mai bun ca în Sătmar. Futu-i! Toate-s mai bune ca aici oriunde ai merge. Păi gândiți-vă că în răhățelul ăla de oraș de 33.000 de locuitori sunt deja două supermarketuri și tocmai se începe construcția unui al 3-lea. Am vrut să fac poze să vă arăt dar situația de acasă fiind sumbră am uitat.
Ideea e că trăim într-un oraș de căcat. Avem un primar de căcat. Și marea majoritate a administrației e de același căcat. În plus avem investitori de căcat. Investitori care deși sunt convins că au mai mulți bani decât au cei din Codlea, habar n-au ce să facă cu ei. Observați că mă feresc să fac vreo comparație cu Brașovul. Nici n-aș avea cum. Nu e nimic de comparat. Cer-pământ! Când intri în Brașov plecat din Satu Mare ai impresia că ai ajuns în Germania sau Austria.
Rușine Ilyes și ai lui! Mi-e scârbă! Și o să tragem în ei cu tunurile d-acu. Nu mai e mult ;)
(ați observat probabil că deja mă antrenez/chinui să scriu cu diacritice. cum spuneam, nu mai e mult și o să vedeți pentru ce mă antrenez)

Aici Lulu era in cimitirul de deasupra grădinii mele. În spatele ei se vede puțin din Codlea iar în depărtare pârtiile cu zăpadă încă din Poiana Brașov

9 comentarii:

 1. pune de-o licitaţie şi rezolva-(te)le :p

  RăspundețiȘtergere
 2. Greu cu copil pe traseul asta, zici? Ti-am zis sa ma iei pe mine, da` n-ai vrut :)
  Bya

  RăspundețiȘtergere
 3. Eu deja sunt indragostit de micuta printesa Lulu! O bijuterie de fetita, de care prietenul Trex este atat de mandru!

  RăspundețiȘtergere
 4. Te invidiez! Incarca-ti bateriile, ca tot la Satmar te intorci! Lulu e o minunata. Ne arata cum trec anii peste noi! Cand a crescut, frate, atata?!

  RăspundețiȘtergere
 5. da, Lulu a crescut cu voi aici
  eu imbatranesc la fel :)

  RăspundețiȘtergere
 6. Se îmbătrâneşte de pe la vreo 90 de ani încolo.Până atunci ne maturizăm... :))

  RăspundețiȘtergere

Lead me

A dreacu vreme azi si maine!