17 mar. 2010

Romanii, cine sa-i mai inteleaga?

Toata lumea se plangea ca la noi in tara coruptia isi face de cap.
In acelasi timp
Toata lumea stie ca toti primarii (ca astia sunt pusi acu in discutie) sunt corupti pana peste urechi, chiar daca unii sunt mai smecheri si mai fac si ceva pt oras ca sa-i iubeasca lumea.
Si cu toate astea, cand apar niste arestari, unii incep si se codesc si o dau pe dupa toti pomii din livada . Nici asa nu-i bine! Apai cine sa va mai inteleaga ma oameni? Ce ma intereseaza pe mine ca stiu io din ce ratiuni, cine pe cine a suparat si a fost arestat? A fost arestat pe baza unor probe, din niste dosare. Alte motive nu ma intereseaza, pentru mine e bine ca a fost arestat. Sa li se inmoaie genunchii la toti si sa nu mai poata dormi noaptea de frica!

Pai uite ca asta din Baia Mare chiar ca a adus orasu la un nivel, cel putin fata de al nostru... de departe vezi albind. Si totusi, pentru ca a facut si chestii aiurea a fost saltat. Asa si trebe. Astept cu nerabdare continuarea arestarilor!

5 comentarii:

  1. Da' despre sondaju asta cu primaru de care is multumiti 60% din satmareni ce zici?

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu stiu unde-i el, da io am citit de el pe portalsm...

    RăspundețiȘtergere
  3. Si pe satumareonline

    RăspundețiȘtergere
  4. Am umblat anul trecut vreo juma de oră prin Baia Mare până am dibuit drumul spre Sighet.Iar de starea drumurilor Gyula nu se poate plânge de concurenţă...

    RăspundețiȘtergere

Lead me

A dreacu vreme azi si maine!