22 feb. 2010

Retete de post

Analist de flatulatii
Flatulatie este termenul stiintific pentru vanturi. Asa ca un analist de flatulatii ce indatoriri ar trebui sa aiba? Pai, sa se alature ca asistent echipei gastroenterologului Michael Levitt din Minneapolis si sa inhaleze alaturi de acesta vanturile degajate de oameni care si-au dobandit mai mult de jumatate din greutate consumand fasole. Rolul acestui "experiment" cu totul neplacut este acela de a-si da seama dupa un vant daca persoana respectiva are sau nu un stomac sanatos.

Colector de sperma de la animale
Denumirea acestei meserii este cea de "masturbator de animale". Ce atributii ai cand ai o astfel de slujba? In principal sa colectezi sperma de la patrupede. Cum faci acest lucru? In functie de bugetul pe care il are seful tau va trebui ori sa utilizezi un dispozitiv electric pentru a-l introduce in anusul animalului, fie sa manevrezi un vagin artificial pentru a-i face placere, fie sa folosesti un servetel pentru maini. Oricum ai proceda, poti sa stai cu animalul la tigara de dupa sau chiar sa-i promiti ca-l vei suna in dimineata urmatoare. Indiferent ca esti sau nu un mare iubitor de animale, trebuie sa stii ca oameni privesc cam ciudat aceasta indeletnicire.

Cercetator de tantari
Ce e facut? Sa ramai numai in lenjeria intima si sa te asezi pe scaun intr-o gradina. Trebuie sa fii inarmat cu multa, multa rabdare deoarece va trebuie sa ramai toata noaptea acolo. Scopul acestei sederi este de a fi ciupit de tantarul brazilian, Anopheles darlingi, acesta fiind singura metoda prin care poate fi cercetat, deoarece nu intra in cursele puse de cercetatori special pentru el. In numai trei ore te poti bucura ca ai cunoscut peste 500 de tantari, care te vor fi muscat de aproximativ 3000 de ori. Pana la urma trebuie sa privesti partea buna a lucrurilor, aceea ca sunt simplii tantari, iar nu broaste raioase sau vreo vaduva neagra. Se poate intampla totusi ca unii dintre ei sa fie purtatori de malarie, iar pentru a scapa de aceasta boala ai nevoie de aproape trei ani.

Subiect de studiu pentru lipsirea de simturi
Vei fi inchis intr-o camera mica, neagra si goala, special creata pentru acest experiment. Nu poti auzi nimic. Nu poti simti sau vedea. Treptat, incepi sa-ti pierzi simturile pentru o perioada si apoi halucinezi. Explicatia este aceea ca creierul nu poate functiona in vid si isi va crea imagini dintre cele mai diverse doar pentru a se tine ocupat. La un moment dat vei incepe sa tipi si sa strigi dupa ajutor, dar scopul experimentului este sa ramai inchis acolo pentru cateva zile. Astfel, vei ajuta la un progres stiintific, dar cu banii pe care ii vei castiga de aici vei fi nevoit sa platesti un psiholog pentru a te putea reintegra in lumea reala. Pentru barbati, aceasta este o ocazie speciala de a se deconecta de cele lumesti sau pentru a scapa de cicaliturile sotiei.

Curatator de schelete
Iti amintesti de prima ta vizita la muzeu? Te-au impresionat atat de mult constructiile scheletice ale mamutilor si dinozaurilor incat ti-ai propus sa te faci expert in istorie naturala atunci cand vei fi mare? Bine, aceasta meserie nu este chiar ceea ce ti-ai dorit, dar seamana oarecum. Principala ta indatorire este aceea de a pregati scheletele si oasele viitoarelor exponate pentru ca atunci cand publicul viziteaza muzeul totul sa fie atent pregatit si ingrijit. Uneori va trebui sa fierbi oase, ceea ce iti dauna plamanilor si pielii, sau chiar sa le cureti intr-o baie de acid, ceea ce nu va fi, de asemenea, prea placut.

Judecător odorizant poate fi considerat unul dintre cele mai mirositoare joburi de pe pământ. Angajaţii nu trebuie sa facă altceva decât să miroasă, din oră în oră, la subţiori diverşi subiecţi care testează deodorante noi.

Colorator de citrice. Chiar asta face! Pictează chimic fructele bogate în vitamina C, culese prea devreme, pentru ca acestea să aibe o coloratura uniformă pe care ar fi putut-o dobândi doar după o coacere completă.

Cel mai "misto" job din lume - Salariu: 73.000 de lire pe an, plus sporuri
Nu de mult o companie de PR din Queensland s-a intrecut pe sine in materie de promovare. Ei au oferit o slujba foarte bine platita care consta in inot, explorarat si relaxare pe o insula exotica din Marea Bariera de Corali.

11 comentarii:

  1. Adrian SM23/2/10 19:11

    Să înţeleg că eşti în căutarea unui nou job?...Unul mai ieşit din comun....

    RăspundețiȘtergere
  2. pai la cum inteleg astia sa faca licitatii cre ca va trebui sa ma reorientez :)

    RăspundețiȘtergere
  3. mda...ultima mi-as fi dorit-o si eu...dar totusi cred ca nu pt mai mult de un an... :p
    Bya

    RăspundețiȘtergere
  4. Adrian SM23/2/10 20:02

    @ Bia Io nu-s aşa de modest.Vreo 5-6 ani de job din ăla nu mi-ar displace.Aş fi chiar în stare să învăţ să înot şi să vorbesc engleza... :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Adrian, pentru bani sau pentru tot ce e pe langa? :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Adrian SM23/2/10 20:10

    Şi Şi... :) Da nu aş mai reveni în România...

    RăspundețiȘtergere
  7. hmmm...si ai face-o si pe bani mai putini? eu da :)
    And by the way, nu uita, nemultumitului i se ia darul :)...dar nici eu nu as mai privi spre Romania :))
    Bya

    RăspundețiȘtergere
  8. Cand am vazut titlul , m-am gandit ca te apuci de gatit.
    p.s. scuza-mi superficialitatea.

    RăspundețiȘtergere
  9. Adrian SM24/2/10 20:20

    Să fiu al naibii dacă nu la fel am gândit iniţial ca şi INCERTITUDINI... :) Credeam că ţi-ai descoperit noi talente... :)

    RăspundețiȘtergere
  10. schimba postarea asta ca nu imi e bine la stomac cand intru la tine pe pagina... poza-i vinovata cred... :P

    RăspundețiȘtergere

Lead me

A dreacu vreme azi si maine!