6 ian. 2010

Utile - Freecorder

Nu, nu suntem la scoala, da o sa va arat un programel misto cu care puteti face neshte chestii utile. Ma rog, mie-mi sunt utile prin prisma lucrurilor pe care le fac frecvent pe socotitoare.
De fapt e o bara de instrumente care se instaleaza in browser (Internet Explorer sau Firefox, probabil si in altele, n-am incercat) si cu ajutorul careia puteti face mai multe chestii:
  • Puteti inregistra majoritatea sunetelor pe care le scoate calculatorul vostru. La ce e buna treaba asta? Pai de exemplu daca va place o melodie de pe youtube. In mod normal ar trebui sa dati jos filmuletu, apoi sa folositi un prg de editare care stie sa scoata sunetul din filmul respectiv si mai apoi sa transformati in mp3. Daca pentru unii treaba asta nu e nush ce mare filosofie, pt altii poate insemna SF, aici intervine Freecoder care inregistreaza direct intr-un mp3 in timp ce voi va uitati la film. Se poate folosi si la melodiile de pe trilulilu de exemplu samd.
  • Puteti salva orice video pe care l-ati urmarit pe net, nu conteaza de pe ce site. Programul salveaza automat in limita initiala de 500mb ( puteti stabili ulterior limita)  tot ce vizualizati voi. Dupa care aveti posibilitatea de a revizualiza dintr-o lista ultimele filme urmarite anterior pe net si le puteti salva.
  • Functii de Internet radio si TV, plus inca alte chestii pe care le veti descoperi singuri.
Instalare:
  1. Download de aici
  2. Instalare, bifati doar ce aveti nevoie, nu prea are rost sa il instalati in ambele browsere, debifati casutele care seteaza homepage-ul
  3. Restart Firefox.

Cam asa arata bara, o aveti mai jos cu descrieri



Functiile de baza le accesati cu butoanele "Record Audio" si "Video History"
Mai departe va descurcati voi, daca nu, serviciul de asistenta functioneaza, intrebati.

    5 comentarii:

    1. Nu te mai recunosc... :) Văd că ai trecut la chestii serioase cu adevărat.

      RăspundețiȘtergere
    2. cum să-mi resetez F, PIERD "salvările", fără nu se poate?:)

      RăspundețiȘtergere
    3. doar restart. adica il inchizi si pornesti din nou, nu pierzi nimic

      RăspundețiȘtergere
    4. AHA!!!
      ce puii mei aş fi fără tine?

      RăspundețiȘtergere

    Lead me

    A dreacu vreme azi si maine!