24 ian. 2010

Non stop

Prin prezenta, subsemnatu doreste sa va intrebe urmatoarea chestiune:
Ce produse credeti ca ar trebui sa se gaseasca la un magazin Non-stop, lucruri de care ati putea avea nevoie urgenta in miez de noapte, in diverse ipostaze in care v-ati putea afla. Sau chiar mai repede, dupa ce magazinele cu program normal se inchid. Sau in orele foarte matinale cand inca nu e deschis nicaieri, sa zicem pe la 6 dimineata.
Sa le asezam intr-un top 5.
Apoi ganditi-va daca magazinele Non stop ar trebui sa comercializeze o gama usoara de medicamente uzuale. Algocalmin, sirop de tuse...stiu io, astea simple. Prin magazine Non stop ma refer si la benzinarii.

14 comentarii:

  1. Mi se pare că la gară e o farmacie non stop,deci partea cu medicamentele e rezolvată din start.Oricum mai există alealalte farmacii care fac de gardă pe rând. Din experienţa mea de taximetrist la ore târzii din noapte se căutau de obicei băutură, ţigări, pizza, pâine,fructe, prezervative şi femei... :)

    RăspundețiȘtergere
  2. ok dar presupunand ca cineva din micro 15 care nu are masina si nici bani de taxi are nevoie urgenta de ceva, farmacia de la gara sau aia de garda nu sunt optiuni ok

    RăspundețiȘtergere
  3. Adrian SM24/1/10 14:50

    Atunci nu ştiu ce să zic...Problema ar trebui discutată cu proprietarii de non stopuri.Ei ar trebui să se intereseze cam ce le-ar trebui clienţilor, eventual să facă un fel de sondaj. Eu personal aş nota fiecare întrebare de genul: Aveţi asta sau aia?.De obicei magazinele mici de cartier sau din colţul străzii îşi au clientela formată şi proprietarii lor sunt receptivi la sugestii.Cel puţin în 14 Mai aşa e.

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu zic asa:
    nu mi se pare normal ca un non stop sa vanda medicamente, chiar daca ele sunt doar algocalmin sau paracetamol! non-stop-urile sunt alimentare, si nu cu profil farmaceutic...si pana la urma de ce anume poti avea nevoie URGENTA in miez de noapte, sa fie necesar sa te deplasezi pana la farmacie?
    pt dureri de cap sau de stomac cred ca in proportie majoritara fiecare dintre noi avem acasa...altceva?
    si daca e urgent, gasesti 10 lei sa fugi cu un taxi pana la farmacie! daca nu, mersul pe jos n-a omorat pe nimeni!
    sau suna un prieten? :)
    paine, tigari, bautura...da, cam asta se cere...
    Bya

    RăspundețiȘtergere
  5. poi daca e urgenta faci pe draq si fugi pan la gara.
    un algocalmin sau sirop nu e chiar o urgenta.
    prezervativ, mancare, bautura cam asta e.

    RăspundețiȘtergere
  6. este farmacie de garda si langa Colegiul D. Stanca, tot timpul de acolo cumparam medicamente daca era ceva urgent.

    Cum zicea si Adrian altceva nu stiu cine s-ar trezi cu noapte`in cap sa mearga la Non Stop

    RăspundețiȘtergere
  7. in urma postarii tale am facut o minisedinta cu Ma'sa. Concluzia a fost urmatoarea : tigari, bautura, prezervative, tampoane, eventual ceva haleala. Cam astea cred c-ar fi urgentele cele mai urgente. Medicamentele au alt regim si nici nu e bine sa fie comercializate de neavizati. In TM cel putin , sunt in fiecare cartier cel putin doua farmacii deschise non-stop, asa ca problema leacurilor e rezolvata.

    RăspundețiȘtergere
  8. bun, am inteles, nu vreti medicamente la benzinarie, adica soferu de pe drum pe care-l fute o durere de cap sa nu aiba de un sa-si ia algocalmin cu care de altfel ar putea sa-si scada febra. mai bine sa rupa tiru in vreun pom. sau un strepsils ceva sa nu-i intre mucii'n gura la volan. ok

    RăspundețiȘtergere
  9. pfoai, cata drama!! :)) comm`on. Daca vorbim de tiristi, 1 din 1000 poate pleaca la drum fara vreun medicament. Recomandarea mea: sa le puna nevestele langa pachetelul cu mancare un algocalmin (care apropo, nu ajuta mare lucru la febra), pentru fut**ele dureri de cap si strepsils pentru muci (batistute??), triferment pt stomac si pansamente pt taieturi la degete(??). (daca stiti tiristi, recomanda-ti-le sa-si ia mini-farmacia la pachet, desi multi o fac).
    Acum vorbind la modul serios, eu am mereu in geanta diverse medicamente, pt orice dureri ce pot aparea brusc, si am cam doua-patru pastile, deci nu ocupa prea mult spatiu. Nu mai vorbesc de mersul la drum mai lung...
    Si again, benzinariile si alimentarele nu au de-a face cu paracetamoalele (din pct meu de vedere...)...
    Bya

    RăspundețiȘtergere
  10. Adrian SM25/1/10 10:39

    Bre, tu vrei să te faci şef la sindicatu şoferilor şi mai apoi oareşice ministru... :)

    RăspundețiȘtergere
  11. clarificarile la intalnirea de la salonu de masaj de pe odoreului :)) da cre ca acolo n-o sa mai intereseze pe nimeni :))

    RăspundețiȘtergere

Lead me

A dreacu vreme azi si maine!