19 sept. 2009

Curva


nush ce mi-a venit azi sa ma gandesc la cuvantu asta. de obicei cand te gandesti atent la un cuvant incepi sa-i descoperi grotescul fonetic. ganditi-va cum suna pt un englez curva. sau branza. cre ca zgarie la timpan. in fine, nu despre asta vroiam sa va zic.
vroiam sa zic de curva. practic despre definitia acestui concept.
o curva, in acceptiunea tuturor e una care si-o pune cu mai multi barbati, des, care isi inseala sotu sau prietenu sau ce are etc etc.
ok. acu hai sa o luam metodic. ca barbat. si sincer in primu rand.
vezi o femeie misto. primul lucru care iti trece prin cap? o sa ziceti unii ca nu, mie nu-mi trece asta prin cap. ei bine, te instiintez ca la nivel molecular sau stie dracu de care, daca privirea ta zaboveste asupra ei suficient de mult incat sa observi ceva la ea, primu tau gand, chiar daca nici nu apuci sa-l gandesti e acelasi. vrei sa i-o pui. n-are rost sa zabovim pe aspectu asta ca d-aia ie lumea-n doua sexe, ca sa gandeasca asa.
so, ai gandu ala. te intereseaza pe tine atunci, in clipa aia primordiala in care ai vrea sa i-o pui daca e maritata sau are preten sau stiu io ce relatie? nu. ala e gandul tau si evident ti-ai gasi multumirea daca s-ar indeplini. atentie, vorbim la faza de concept. bun, dar in cazurile mai sus amintite ce inseamna asta? cand ea e maritata samd? ar insemna ca e o curva, da? si? iti pasa tie atunci? evident ca nu!
hai sa vorbim de o prostituata. ba chiar sa zicem ca stii ca asta face. deci e o curva, da? care e primul tau gand cand o vezi? mai ales ca stii. pai da. tot ala. la nivel de concept, de perceptie, da, cum ar fi totusi sa i-o pun? ca doar e curva. e chiar usor, ma avantajeaza chestia asta
pai si atunci? de ce ne mai cacam pe noi si blamam o femeie sau alta? ce inseamna curva? ceea ce vrem de fapt domnilor! ca d'aia aruncam ochiu pe tzatza din ziar si il belim in ecranu porno.

13 comentarii:

  1. Adrian SM19/9/09 23:59

    Subiect profund si indelung discutat in noptile lungi si plictisitoare de pe vremea taximetriei... :)

    RăspundețiȘtergere
  2. bag sama ca regreti din greu vremurile alea

    RăspundețiȘtergere
  3. Adrian SM20/9/09 00:44

    Si da, si nu... :) Parca nu erau asa de multi idioti pe vremea aia. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Adrian SM20/9/09 00:59

    Nu la tine ma refeream ...:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Foaaarte misto. Adrian, dau o bere, mare. :)

    RăspundețiȘtergere
  6. foarte misto gagica! yum yum ...

    RăspundețiȘtergere
  7. Darius, beat it!

    Andrea, mie-mi spui? beton beton! nu mai stiu unde am gasit-o da...huuuuu

    RăspundețiȘtergere
  8. mereu acelasi, eh?
    lasa c-a avut Don Alfonso din "Cosi fan tutte" o lectie pentru barbati, si culmea ca e de acord cu tine, pe undeva. retine insa ca nu toate femeile e curve, dar toate curvele e femei.

    si iata ce zicea batranu' filosof la doi baieti bosumflati ca i-au inselat logodnicele (bine, subiectul e mai complex):

    Tutti accusan le donne ed io le scuso.
    Se mille volte al di cangiano amore,
    altri un vizio lo chiama, ed altri un uso;
    ed a me par necessità del core.
    L'amante che si trova alfin deluso,
    non condanni l'altrui, ma il proprio errore.
    già che giovani, vecchie, e belle, e brutte,
    ripetete con me: cosi fan tutte.

    RăspundețiȘtergere
  9. P.S. la mine in dictionar curva = om ipocrit, cunosc si cativa curvoi, cu ... dintre ei n-ai poze? mie-mi place si corsetu alb de mai sus, da o tzaruca mai tare mi-ar tihni niste pectorali, daca nu cer prea mult ... mesc anticipat !

    RăspundețiȘtergere
  10. si politica e o curva in care ne slobozim cu totii...opiniuneaa mea doar!!!



    te astept la mine pe blog unde discutam despre: Octav Grohaitoru' Cozmanca, scarbit de cat de mult se poate fura in PSD, se "autosuspenda" si vrea sa pregateasca campania felcerului Oprescu

    RăspundețiȘtergere
  11. Ce subiect spinos ai atins! Desi incep sa rosesc, recunosc ca mai exista si asemenea femei dar daca toate femeile ar fi cinstite, cum si-ar mai putea insela barbatii nevestele? Aud?

    RăspundețiȘtergere
  12. Adrian SM20/9/09 23:59

    Foarte serios subiectul. Daca masculul cu care a blagoslovit-o soarta nu-si face datoria cum trebuie eu zic ca e normal ca ea sa-si caute "alinarea" prin alte parti.Ma rog.. exista si exceptiile cu nimfomanele pe care nu le satura nici un regiment de soldati care nu au vazut cu lunile femei... :))

    RăspundețiȘtergere

Lead me

A dreacu vreme azi si maine!