27 aug. 2009

La prima vedere - ce ne atrage la femei

Băi, stăteam ieri în faţa porţii, scosesem din maşină plasele de cumpărături şi mă uitam la o roată unde nu mai ştiu ce văzusem. La un mom dat prin faţa casei trece o femeie iar io, instinctiv, mă ridic şi mă uit după ea, ba chiar fac doi paşi spre stradă s-o văd mai bine.
Şi atunci mi-a picat fisa cu tema asta, ce ne atrage la femei, aşa la prima vedere. Tipa asta avea un păr blond, creţ şi bogat, practic io de după maşină doar părul i l-am văzut. Şi cred că dacă era una cu o freză naşpa nu m-aş fi uitat după ea.
Aşa că pentru prima vedere cred că o să pun pe primu loc freza. Frumoasă, bogată, să sară în ochi. Atenţie! Nu trebuie să aibă o freză care să-ţi placă. Aici nu e vorba de plăcut neapărat. E vorba de atracţia instinctuală. E vorba de ceea ce-ţi fură ochiu.

So, facem un SONDAJ, da? Fiecare bărbat să ne spună după ce consideră el că întoarce globu ocular atunci când vede pe stradă o gagică.
Think boyz! Think!

Din partea mea vin următoarele:
- păr bogat, lung, cred că ăla creţ atrage cel mai mult (e mai bogat, logic) şi probabil că păru blond pt că e cel mai vizibil
- haine mulate. adică...puii mei, o rochiţă, cât ar fi ea de frumoasă nu atrage privirea prin simplul motiv că nu se vede nimic.
- picioare goale. cu cât e fusta sau pantalonu mai scurt cu atât va atrage mai multe priviri. probabil că vederea pielii...dracu ştie

Şi repet precizarea. Nu e vorba de ce vă place. E vorba de ce vă face să trageţi cu ochiul chiar fără să vă daţi seama. Chiar dacă se întâmplă de multe ori ca după ce te uiţi să nu-ţi placă ce vezi. Da ideea e că CEVA te-a făcut să te uiţi. CE?
Şi, da, aici nu e vorba de hai să ne dăm băieţi cuminţi, vezi doamne, io nu mă uit după femei. Hai să fim serioşi.

27 de comentarii:

  1. Feromonii Trex, ei sunt raspunzatori! Asa, niste unde care iti ating neuronii.Asa ca si cand dai de un buton si prinzi un post sau ai intrat in aria unor unde si le prinzi fara sa vrei. Cand simti asa ceva, fugi, altfel iese rau. Te vei gandi mereu ce ar fi iesit daca se oprea. Si cred ca treaba asta nu tine de nimic decat de simturi.

    RăspundețiȘtergere
  2. "Cand simti asa ceva, fugi!"
    parerea si indemnul unei soţii :))) :P

    RăspundețiȘtergere
  3. Adrian SM27/8/09 09:52

    Bine zis TreX... :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Adrian SM27/8/09 10:02

    De parca doamnele nu se binocleaza dupa vreun tip macho sau mai stie naiba ce criterii au ele... :) Diferenta e ca barbatii in general nu-s reticenti... :)
    La mine depinde de starea de moment,de dotarile doamnei, de ce etaleaza... :) Daca e "full option" atunci incep radiografierea de la picioare. Dar totusi roscatele cu par buclat imi sar mai bine in ochi.. :P

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu exista ceva anume un tipar.
    Cred ca Primadona are dreptate :)
    E vorba de ceva chimic ,nu neaparat ceva vizual.

    RăspundețiȘtergere
  6. ma frati romani. de ex daca esti in masina la semafor si pe partea cealalta e una care-ti sare in ochi... ce puii mei e chimic aici? io vorbesc exclusiv de partea vizuala
    sa zicem ca pe partea cealalta sau in toata intersectia sunt 20 de femei. da tu te uiti doar la una. la care? si de ce?

    RăspundețiȘtergere
  7. Chimicalele lu peste. Io era sa fac un accident cam in dreptul noului magazin Germanos de pe bulevardu Bratianu.Admiram vrajit proprietara unor planetare interminabile care se plimba agale pe trotuar... :) Care proprietara avea dotari full option... :) Chestia cu feromonii o fi valabila cand esti in imediata apropiere... Da atunci toti masculii sau macar majoritatea lor ar trebui sa aiba diverse probleme :D

    RăspundețiȘtergere
  8. Daca te ref stric vizual, ca la niste poze : pai nene depinde de stare !:) cat de obosit de stresat sau bucuros sunt.
    Pt fiecare stare exista alt raspuns :)
    Fiecare femeie e combinatie de "planetare" "airbaguri" etc.
    Poate la una cu planetare lungi ii sta bine cu aibaguri mici la fata care o are ...multe variante...
    si la fiecare vezi ceva ce iti place. Nu e o chestie anume la toate.
    Parerea mea :)

    RăspundețiȘtergere
  9. io AM FACUT accident din cauza asta fix dupa trecerea de pietoni de la Target, acolo unde-s florarii. Am intrat in bicicleta tinuta in portbagajul masinii din fata. noroc ca aveam doar vo 2km/h. da bicicleta s-a indoit, bine ca n-am ajuns pana la masina :D

    RăspundețiȘtergere
  10. Normal,se mai intampla, cand vezi atatea flori frumoase acolo pe trotuar, te gandesti ca ai vrea sa le duci toate acasa la nevasta.
    E ca un vis frumos, si nu ai fost atent.
    Da daca ai o lamaie la tine iti trece :)

    RăspundețiȘtergere
  11. nu ma, io ma uit dupa gagici nu dupa flori ! :)) pai ce naiba facem aici? o sugem prin batista?

    RăspundețiȘtergere
  12. Adrian SM27/8/09 12:36

    @Cristian Cred ca TreX admira florile bipede... :)
    Dupa ce am evitat in ultima clipa accidentul pe bulevard cu o frana disperata a urmat faza tare. M-am scuzat ca e deformatie profesionala privitul pietonilor. Clienta, o batranica simpatica, s-a adunat din parbriz si si-a mai aranjat un pic tinuta,dupa care m-a intrebat candida: Sunteti impresar artistic??
    I-am explicat ca atunci cand nu prea am de lucru, nici ziar de citit, rebus de facut sau chef de ascultat muzica, atunci admir femeile de pe trotuar. Saraca credea ca ma ocup cu recrutarea de dansatoare... :)

    RăspundețiȘtergere
  13. @Trex : nu te-ai prins...:) :) :)
    STIU ma ca te uitai dupa gagici...!!! Am vrut sa fiu si eu mai subtil...ma las...

    RăspundețiȘtergere
  14. :)) Cristi, m-am prins dragule da am vrut sa se stie clar ce-i de capu meu :))) sa nu cumva sa existe confuzii

    RăspundețiȘtergere
  15. Cainele care latra NU MUSCA !
    Si vorba aia ai jurat credinta nu ca o sa fii orb :))

    RăspundețiȘtergere
  16. noa, doar nevasta-mea e jurista, stie ca orice lege, contract, juramant e interpretabil :)

    RăspundețiȘtergere
  17. Chimia. Cum spune primadona: feromonii. Parfumul natural, abia simţit şi cel folosit. UNGHIILE , CURĂŢENIA, unde NU-I curăţenie, fuge omul pe pustii! Mda ..şi unde e curat-patfumat, nu contează câteva kg în plus. Şi dinţii, să fie curaţi şi sănătoşi. Să aibă minte, umor, simţul umorului, să nu te "ăsta" la cap...să nu fie toantă. Restul, detalii!

    RăspundețiȘtergere
  18. Mirela, sa inteleg ca si tu te uiti dupa femei? :D

    RăspundețiȘtergere
  19. "pe mine la femei ma atrage fundu... daca-s din spate si sanii daca-s din fata" imi sopteste o voce suava, feminina, pe mess :D

    RăspundețiȘtergere
  20. M-ai prins! Joke! Dar stii vorba aia: o femeie e mai atenta la mutrele pe care le fac femeile din jur la aparitia ei, decat la efectul pe care-l are asupra barbatilor. Uneori se aplica. :D Si eu, sa-nteleg ca "tipa cu voce suava" de pe mess se uita la poponetze si sani de...femei? ;)

    RăspundețiȘtergere
  21. da. vezi ceva raau in asta?

    RăspundețiȘtergere
  22. Nu, intrebam si eu, ca omu'. Adineaori am vazut la Stiri faza cu madonna si concertu', bla bla, ca nu s-a abtinut sa se sarute si in "Hello, Romania!!!" cu o mireasa suava pe scena. Treaba ei.

    RăspundețiȘtergere
  23. Concluzie:
    -Trex-laudaros
    -Cristi-echilibrat
    -Adrian-visator
    intrebare: pe care l-ar dori o femeie?

    RăspundețiȘtergere
  24. si asa incepu razboiu :)
    totusi, daca o doamna spune ca uitatul dupa gagici e de lauda... super!dintr-o data ziua a devenit mai frumoasa (chiar daca e deja noapte)

    RăspundețiȘtergere
  25. Adrian SM28/8/09 00:16

    Bre TreX ai deschis un subiect tare.As fi in stare sa dau si o bere... :)

    RăspundețiȘtergere
  26. Cine zice, ala e!

    Parerea mea e ca daca-ti place o femeie, se uita ea dupa tine... va simti ca o placi, chiar daca pari ca nu o vezi. Si cum ziceau si doamnele, e din cauza chimiei si a acelui "ceva" ce pluteste in aer.

    RăspundețiȘtergere
  27. ceea ce I was privire pentru, multumesc

    RăspundețiȘtergere

Lead me

A dreacu vreme azi si maine!