7 mai 2009

Cat de relativa toata treaba...!

se facea ca era acum, joi, unu jumate ceasu. bai si ma simteam ca dracu, acum. pe antibiotice cancerigene, infundat pe toate gaurile capului, cu dureri in ceafa si o indispozitie in piept care te face sa crezi ca ai cancer la plamani cel putin si te afli in pragu infarctului. n-ajunge? ok. o durere de burta ce-aveam, acum, de la cine stie ce mama dracu oi fi mancat, ieri, sau poate m-am trezit azinoapte si am bagat ceva... nu mai stiu. bai si mi-era o foame, acum, ce mai... e clar ca vroiam, acum, sa ma duc naibi acasa si sa ma arunc in pat sa dorm vo 2 ore, chiar e ora de somn a lu Lulu.
bai o stare de alungat mortii din cimitir. si in rest o multime de ganduri naspa treceau joi pe la unu jumate, acum, prin capu meu prost, ca si cum n-ar fi avut alta treaba decat sa treaca prin capul meu prost fix joi pe la unu jumate, acum.
si cand schimb canalu pe blog... vad un comentariu in care cica cuiva ii place cum arata blogu, si pe deasupra ii mai place si bluzu.
sa-mi fut una!
iaca faptu asta mic, joi pe la unu jumate, acum, m-a scos din criza. dintr-o data ma simt bine, desi tot infundat, da parca acu mi se pare doar o stare de raceala... si atat. adio blegeala. vedeti asadar, boieri dumneavoastra, cat de relative sunt starile astea ce le avem? acu ma simt chiar bine, vesel, mi se rupe. buna vorma americanului. It's all in your head!
Hai s'aveti zi faina!
mersi madame ;)

7 comentarii:

  1. apoi pe mine poa' sa ma imbrace cu vorbe de-alea faine cand is cu capsa pusa sau am dureri ca mai rau face.

    RăspundețiȘtergere
  2. Adrian SM7/5/09 17:47

    Imi place si mie blogul tau, dar nu am vrut sa-ti zic de la inceput ca ti se urca la cap sau iti crestea pateul pana nu mai puteai si era ioi atunci.... :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Asta ti se trage de la faptul ca ti-ai uitat prietenii. Ai stat ascuns cam mult. Ia arata-te. Ca sa putem sa te apreciem si mai departe. Si sa nu mai aud de pasele astea proaste ale tale ca-ti dau doua palme! Ai inteles? Eiiiii....

    RăspundețiȘtergere
  4. daca tzi-e bine, este foarte bine!

    RăspundețiȘtergere
  5. Off. mda ..se pare ca nici la tine nu merge cutia muzicala. ma h'enervez si imi caut alta cutiuta.

    RăspundețiȘtergere
  6. Avec plaisir, monsieur. Le plaisir est de ma part!

    RăspundețiȘtergere
  7. oy,oy,oy ... soro ... adică al2lea, care prieteni, tu nu observi că nu suntem daţi cu chanel ? :)))
    Trex, îţi împrumut dicţionarul meu, frate ?

    RăspundețiȘtergere

Lead me

A dreacu vreme azi si maine!