14 mar. 2009

Once upon a time in my mind

postu ca atare vine mai incolo cand va fi gata
da e... cred ca nici nu merita sa-l cititi
amintiri
.
.
.
.
mda, cam asta a fost
toti avem amintiri
would you think of that?

DAR

asta e nimic
uitati-va aici la omu asta
cum ar fi ca io sa nu mai fiu pt Lulu?
si apoi, completand un formular, ca am vazut ca el listeaza toti donatorii, ma gandeam cum e mai bine? sa ma dau anonim sau nu?
faza e ca anonimatu asta e ca un fel de egoism. e ca si cum ai face-o doar pt propria ta placere
nu frate! nu-i prima oara cand o fac si cu siguranta nici ultima. si nu vreau sa fiu anonim. pt ca vreau sa stie lumea. sa stie ca poate conta pe mine, atat cat pot.
donati cat puteti. daca ai online banking e simplu. daca n-ai, misca-ti curu pana la banca si doneaza-ti macar banii de buzunar pt azi. fa-o pt el, pt copiii lui, pt tine, pt cine mama dracu vrei tu. da fa-o!
ziceam de amintiri. credeti ca omu asta nu vrea sa mai aiba si altele decat cele acumulate pana acu? copiii lui sa n-aiba amintiri cu el? pastele mamii ei da viata!
adauga-te la amintirile lui!

6 comentarii:

  1. Ai dreptate... si eu mi-am amintit de acelasi lucru.
    Lasa, tu sa fii sanatos!
    :-)

    RăspundețiȘtergere
  2. Din pacate sti cati ajung in astfel de situatii? Din pacate pe unii nici macar banii nu-i mai ajuta! Nu de mult, 1 luna, a plecat prea departe, o tanara de 27 ani, la 7 luni dupa ce a nascut o fetita si a fost tratata in Austria timp de cateva luni. Cu regret iti spun ca acest om nu are prea multe sanse daca acesta e diagnosticul! Dar minuni exista ,asa ca ii dam sanse sa traiasca si il sprijinim! De aceea spun eu ca trebuie sa ne bucuram de fiecare rasarit...Eu iarasi trec printr-o raceala pe care am primit-o gratis de la spital. Asa ca bucura-ma cu amintirile tale.

    RăspundețiȘtergere
  3. ştiu că nu aştepţi să zic nimic aşa că nu zic

    RăspundețiȘtergere
  4. Vorbe? La ce bun?
    Stiu unde este banca..

    RăspundețiȘtergere

Lead me

A dreacu vreme azi si maine!