18 mar. 2009

I shoot from the hip

:) a tot venit vorba in ultima vreme despre cum voi fi io ca tata de domnisoara in momentu cand va aparea vun pretendent.
toti zic ca o sa-i sparg, ca o sa fiu super protector, ca o sa umble saracii in genunchi sa-mi mature curtea :)
haaaai ba ca nu-s chiar asa. desi...ia uite, aici doar stropea unu, priviti si voi cum ma uitam la el. o stropea pe fiica-mea ...hrrrrrrrrrrrrrrrrrr :)



acuma e clar ca o sa fac misto de el pana o sa crap. si asta in eventualitatea in care o sa-mi placa de el. altfel... din prima, un sut in cur sau cum e si titlu, i shoot from the hip direct, nu mai stau la discutii :)
chiar nu stiu cum va fi. cand ii vad pe emo astia cum arata si cat sunt de redusi mintal si imi inchipui ca o sa-mi aduca unu d'ala la usa mi se scoala paru pe ceafa. ca poti tu sa-ti educi copilu pana nu mai poti ca daca e sa-i placa un ametit de'asta cu blugii'n vine si paru'n ochi... n-ai ce face
om trai si-om vedea

14 comentarii:

  1. Da si tu sigur nu tb sa faci test de paternitate !
    Mama ii sigur sotia ta ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Trexel mami, din experienta iti spun ca fiica ta nu va aduce niciodata acasa un emo.Desi te vrei rebel,ai simtul masurii si al bunei cuvinte si asta vei transmite si fetitei tale.Asa ca atunci cand iti va prezenta un baiat, vei constata ca te depaseste.Si asta e de bine.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu se stie niciodata!
    Important este sa ti se dea posibilitatea sa spui Da, este alegerea ta.
    Si sa fie !

    RăspundețiȘtergere
  4. Trex, esti un adevarat monstru :))

    RăspundețiȘtergere
  5. u start to talk just like an old man. :).1q radu.

    RăspundețiȘtergere
  6. asadar mi lene sa schimb useru'

    RăspundețiȘtergere
  7. Deci, pana atunci poti muri de vre-o 10-15 ori. So why bother?

    RăspundețiȘtergere
  8. Care ai sricat poza fetii...
    :-)

    RăspundețiȘtergere
  9. Din proprie experienta, iti spun ca fetele isi aleg un partener ce sa semene cu tatal lor. Nu neaparat ca infatisare, dar ca personalitate, cu siguranta!

    RăspundețiȘtergere
  10. o mersi vecine, esti un dulce

    darius, vrei sa ma omori?

    1q radu, ce sa faci frate, cu varsta vin toate

    oana, stiu, sunt horror si stau bine cu umoru negru

    incertitudini, posibilitatile ti le mai faci si singur

    mami, nu ma vreu rebel deloc, sunt chiar de moda veche

    RăspundețiȘtergere
  11. merci... ti-ai luat pusca?
    si cureua lata?
    :-)

    RăspundețiȘtergere
  12. Nu totdeauna fata isi alege un iubit asemanator tatalui, chir daca acesta e ok. Daca o sa fi mai putin "protector" o sa fie bine. Eu am avut o perioada in care am vrut sa le fac in ciuda parintilor. Mi se parea ca prea ma tin ca la manastire. Noroc cu al2lea. A aparut la timp. Sa-ti povestesc ce am simtit cand copilul a adus prima fata acasa si nu numai pentru o zi? Fi sigur ca am primit-o ca pe copilul meu, ba poate mai mult de atat. Atat ii doresc fiicei tale. Sa intalneasca la un moment dat pe cineva la felca baiatul nostru si ca noi. E , ce zici,ma laud?

    RăspundețiȘtergere
  13. Nici o teama, Trex! Daca o sa-i fiti prieteni, daca o sa discutati zilnic despre orice problema se petrece in viata voastra si a ei, daca nu va exista violenta si pedepse fara justificari temeinice, n-aveti probleme. De trei ori am trecut prin crizele adolescentei, asa ca sunt "profi"! Greu, dar trece. Si vin iubirile, si despartirile, si noptile nedormite...Ce, le-ai uitat pe ale tale?!
    Deocamdata, bucura-te de copilul asta frumos!

    RăspundețiȘtergere

Lead me

A dreacu vreme azi si maine!