2 dec. 2008

Kiss the girl


Ma frate, parca orice numa sa nu fii molâu. Pai lu care fata i-ar place sa vada ca stai ca un bleg in fata ei, cand ti-a dat toate semnele ca esti pe calea buna si mai e si verde la semafor. Si tu ce faci? Stai ca vitelu?
Neeeeeeee
Băi, lasa dracu deoparte toate gandurile care-ti spun NU. Nu e nici o tragedie, nu se crapa lumea, nu apune soarele de dimineata, nu vine potopu. Elibereaza-ti mintea de prostii, frustrari si deznadejdi. Lasa-te liber!
All you have to do is... KISS THE GIRL!

14 comentarii:

  1. daca faci pe mulău..si nu faci nimic,cand trece momentu iti dai pumni in coaie si te simti frustrat ca nu ai fost in stare sa faci ceva,simti ca nu esti bun de nimic,te simti mai prost decat daca incercai si nu iesea nimic...da asta n'ai d'unde stii.
    Asta la fel e in orice..relatie de cuplu,pretenii,afaceri etc.
    Durerea regretului ca nu ai facut nimic e cea mai mare.
    Si mai e ceva...daca nu o faci odata,o sa fie si mai greu a 2-a oara si a 3-a oara...si porma renunti...la tine.Naspa!

    RăspundețiȘtergere
  2. si totusi asteptarea e asa de placuta.si un pic enervanta.si frustranta.si te intrebi oare ce dracu' e in neregula cu mine.nu e nimic in neregula, din contra.da' ce tot indrug eu aici?!tocmai eu care sunt o lasa,o fricoasa,o nemernica. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce puii mei bre deja ati ajuns cu totii la varsta melancoliei? C'mon!

    RăspundețiȘtergere
  4. mereu tre sa fie unu d'asta sa ne sparga chefu :)
    C'mon, give me a kiss!

    RăspundețiȘtergere
  5. shalalala,ce faina-i piesa asta ,deja o ascult a 3-a oara...don't stop now...

    RăspundețiȘtergere
  6. hai sa va vad daca stiti de unde am luat-o :))

    RăspundețiȘtergere
  7. Cat de frumosi sunt doi copii care se saruta! Cata candoare si nevinovatie in gestul lor! Oare de ce noi, oamenii mari, cand ne sarutam ne gandim la alte celea?
    Tu, Trexel, cand erai adolescent erai un curajos cu fetele la inceput? Eu imi amintesc ce nataflet eram! Doamne, eram printr-a VIII-a, iar o colega de clasa imi zicea: "Hai Costele pe la mine, ca mama nu-i acasa (tata nu avea)!" Stii ce-i raspundeam? "nu pot, ca am treaba cu tata prin gradina!" Curajos eram frate! Cand ne-am marit, nu m-a mai chemat. Si-as fi vrut! Asta e!

    RăspundețiȘtergere
  8. the little mermaid!!! aplauze va rog...!!!

    RăspundețiȘtergere
  9. aplauze aplauze :)))

    nea costache, am inceput prin clasa a Va :) curaju l-am invatat vrand nevrand pentru ca aveam un coleg care avea priza mai mare la gagici si io trebuia sa compensez cumva :) porma am cam luat-o razna in sensul ca furam gagicile tuturor prietenilor si aveam clinciuri serioase cu ei :D asta e, copilarie furtunoasa

    RăspundețiȘtergere
  10. Pretene Trexel sa-ti scriu asa ,UNGURU ar vrea ca sa vada ce ai face tu daca in fotografie ar fi fiica ta aceea care se saruta ?Este prea devreme pentru eii ,miine poimiine nici bine vor nmerge la gradinitza ca le vor tzinea ore de de educatzie sexuala,si ce blalblalbla ca daca esti prea indraznetz te poate acuza fata de hartzuire sexuala .BAH preteneTrexelnu uita de platit datoria, o platesti ?sau nu o platesti ?nu de alta dar miiune poimiine treci in noul an 2009 cu datorii,si pe timp de criza creste dobinda :)))))))))))))hahaha.Pretene Trexel te saluta UNGURU

    RăspundețiȘtergere
  11. UNGURU, da-mi contu sa te scap de-o frustrare

    RăspundețiȘtergere
  12. Pretene Trexel stii vorba acea de la UNGURU zicere,dar sa nu te superi pretene ,,N-am nevoie bah de berea ta ,lasa ca o beu io cu alta ``:)))))hahaha,noah nu te supara pretene Trexel ,datoria este achitata.Pretene Trexel te saluta UNGURU

    RăspundețiȘtergere
  13. ma ucide melodia asta,adica imi place de mor!:)

    RăspundețiȘtergere

Lead me

A dreacu vreme azi si maine!