14 dec. 2008

A'nceput

In seara asta m-a palit deja. E cam devreme, stiu. Da nu conteaza. Se facea ca ii cantam la fiica-mea Mos Craciun cu plete dalbe. Deocamdata stie doar sa zica "tun". Da macar o zice cu precizie exact cand trebuie in cantec. Suficient deocamdata.
Da, m-a palit spiritu Craciunului. Nu ca si sarbatoare religioasa ca nu ma prea am cu astea. Stiti si voi cum e in vremea asta din an. Probabil va prinde si pe voi.
Anul asta a inceput printr-un cadou pe care mi-l fac de Craciun. E cel mai meserias cadou. Poate o sa va spun despre el altadata.
Si muzica va fi in acelasi spirit. Si o sa incep cu o dedicatie. Pt o persoana deosebita. Eu asa cred. In loc sa prinda spiritu asta alaturi de familie si mai ales de copil, in loc sa se desfete cu sarbatorile astea a preferat sa se gandeasca la viitorul copilului. Altii isi vor sarbatori intrarea la ciolan. Altii uite, nu-si permit nici o sarbatoare.
So, pt tine, incep lista cu cea mai faina melodie de Craciun pe care o stiu. As fi vrut s-o las mai la urma. Da o pun pt tine.

5 comentarii:

  1. Ce cadou, ce cadou, ce cadou?

    RăspundețiȘtergere
  2. stii f bine ce ca are legatura cu beciu

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu ştiu decât celălalt spiriz al Crăciunului, ăla care nu te-a pălit...

    RăspundețiȘtergere
  4. oo da!! il transformam beciu? in "play underground" asa cum ti-am povestit nu? pt privat party-uri :P

    RăspundețiȘtergere
  5. Cele mai frumoase Craciunuri,in afara celor din copilaria ta,sunt Craciunurile copilului tau.
    Trexel,am trecut pe aici,merg si pe la Radu...credeam ca ati plecat cu Claudia.

    RăspundețiȘtergere

Lead me

A dreacu vreme azi si maine!