24 nov. 2008

Semnatura

Ma gandeam la memorie. Care probabil ca-i finita. So invatam invatam, capatam experiente, traim diverse chestii. Oare nu se umple? Ce se intampla atunci? Fie te apuca alzheimeru fie... probabil ca uiti lucruri. Poti alege ce uiti? Cred ca nu.
Daca cu iubirile ar fi la fel? Si fiecare ar semna/cresta cate o dunga pe inima ta. La un moment dat n-ar mai fi loc. Da cicatricile raman probabil. Oare se poate ajunge la sintagma I'm outta love? Da totusi despre ce e vorba in cantecu asta?

3 comentarii:

  1. Decizia vă aparţine :
    http://sfinx667.wordpress.com/2008/11/24/decizia-va-apartine/

    RăspundețiȘtergere
  2. e vorba despre unu care chipurile brusc isi da seama ca o vrea de iubita pe ea in timp ce timpul aduce dezamagiri si alte chestii...papsuappa,papsuappap,e si ceva cu fluturi,brrr,si dup-aia aia 2 fac sex incet adica lent si iarasi ai zice ca o vrea de iubita da se pare ca ea tot nu se prinde.cu alzheimeru e si mai complicat ,ca cica se trage de la prea mult aluminiu care se depune in creier si-i deregleaza softu'.vreau cadouri!=)

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamne fereste de Alzheimer!
    Sa vorbesc despre iubiri,iubire mai bine.
    Cate iubiri poate sa aiba un om?
    Multi au doar o iubire care le lasa ditamai crestatura in inima.
    Cand ma gandesc ca iubirea asta vine cand nu te-astepti si nu tine cont de nimica.Am cunoscut cupluri care pareau cei mai mari indragostiti si-ntr-o zi s-au despartit,fiecare luand alt drum.
    Zau ca n-as baga mana in foc nici pentru mine;daca ma trezesc intro buna zi ca-mi bate inima mai tare pentru cineva? :(
    Doamne fereste de asa ceva !
    Sa fii iubit,Trexel!

    RăspundețiȘtergere

Lead me

A dreacu vreme azi si maine!