5 nov. 2008

Se face din nou ca suntem rai

Nu mai stiu ce-am scris in prima postare cu numele asta. Nici nu conteaza.
Ideea care ma seaca e ca tre sa fac mereu un efort pt a face un lucru bun. In schimb pt a face o chestie naspa nu. Cre ca tocmai am descoperit definitia unui sfant. Ala la care ii iese invers.
Bai da e enervant d'a dreptu. Si ingrijorator. As vrea sa-l vad io p'ala care nu spune despre el in general ca e baiat bun. Acuma mai e si perceptia celorlalti despre el care poate diferi de a lui. Da nu asta e problema. Sa faci o chestie total aiurea fara sa vrei s-o faci... cum puii mei? Avem fiecare rautatile noastre gratuite si le expunem mai ales in momente in care suntem dominati de suparari si nervi si cacaturi cotidiene. Buuun, hai, iertabil. Da sa scuipi jeg din gura asa pe sec, fara motiv si nici macar s nu vrei sa o faci...numa sa-ti iasa, mi se pare ingrijorator.
Bai, m-am zburlit. sa ma scuipe cineva. sa-mi pun freza la loc

15 comentarii:

  1. nu stiu sa scuip...pot sa ling eventual:)

    RăspundețiȘtergere
  2. christina aquilera?

    RăspundețiȘtergere
  3. na ma da cine o scuipat jeg de dimieata?
    hei ei atata poate deocamdata..calatoria lor a ajuns in punctul in care scuipam jeg..or' sa ajunga si mai departe..probabil in alta viata.

    RăspundețiȘtergere
  4. BAH pretene Trexel,este vorba despre UNGURU,scrie adevarul nu tot ocoli,ca scrii? ca nu scrii? reamintesc ca esti dator cu o bere lui UNGURU:))))))))HA HA HA,Noah ce scrii?Pretene Trexel te-a salutat UNGURU.

    RăspundețiȘtergere
  5. io scuip jeg ma, far' sa vreau
    de altii care mai scuipa ma doare-n cur da io credeam ca-s baiat fain. se pare ca nu

    RăspundețiȘtergere
  6. h'apoi ca'i valabil pt tine..have a nice trip..and don't you forget..'cose is just a ride. ;)

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce spui tu aici se poate intampla si alora care sunt buni de obicei.Stii tu,am mai vorbit pe aici despre momentele cand esti cu curu`-n sus.Atunci scuipi jeg pe cine iti iese in cale,de obicei pe ala nevinovat.
    Io zic ca e bine ca-ti dai seama,poate ca altadata vei reusi sa te abtii.gasesti tu alta metoda.

    RăspundețiȘtergere
  8. Mi-am aruncat privirea peste Mintile ratacite.
    Nu-mi vine a crede ca stii sa scrii ca un om mare.despre oana stiam ca-i scriitoare,cred ca si tu vei avea cat de curand o carte editata.va doresc succes la amandoi.

    RăspundețiȘtergere
  9. @trexel
    abia aştept să-ţi apară cartea, măcar aşa online... aici pe blog scrii prea rar şi prea scurt. Pare să aibă o logică aparte cea ce debitezi.

    RăspundețiȘtergere
  10. mda, cre ca v-a trimis Oana sa ma luati cu cartea :) tre sa scriu cap 5

    adam, credeam ca ai emigrat pe undeva :)

    RăspundețiȘtergere
  11. @trexel
    am emigrat intr-o alta tzara, in tzara oasului ;)

    Pe bune... incerc sa fac tot posibilul sa evadez macar in gand din acest oras. Nu am cum sa-l schimb deocamdata si numa sa lamentez despre propbleme ma streseaza.

    RăspundețiȘtergere
  12. Se scuipa prea mult la postarea asta. Io nu ma pricep asa ca nu cred ca o sa ma bag. Mai bine mai lipesc neste afise.

    RăspundețiȘtergere

Lead me

A dreacu vreme azi si maine!