7 aug. 2008

Zorb

Na, am mai incercat o chestie, m-am dat in Poiana Brasov cu Zorbu, in caz ca nu stiti despre ce e vorba va zic io acu.
Il vazusem de anu trecut da cand sa ma dau tocmasi plecasera oamenii asa ca l-am ratat. Anu asta insa l-am prins.

Aici mergeam increzator catre locul de pornire adica sus pe deal

So, Zorbu e o bila mare, de vo 2m si ceva diametru, umflata la exterior si cu o gaura in mijloc unde se baga 2 tembeli si se leaga cu niste chestii. mai are bineinteles o gaura mica prin care te bagi in bila.

Aici ma bagasem in ea.

Dupa ce te-ai legat bine si ti-ai zis toate rugaciunile, iti dau drumu la vale. Na inchipuitiva voi cum merge o bila in jos pe dealu ala si cum sare peste damburi, tu esti inauntru si te dai peste cap in toate directiile posibile.


Iaca o luasem la vale sanatos

Ce e bine de stiut e ca in nici un caz sa nu faceti asta dupa ce ati mancat. De vorbit in timp ce te rostogolesti la vale nu prea poti, cu ultimele sfortari abia daca reusesti sa dai drumu la niste injuraturi. Io, avand 2 frati gemeni mai mici, normal ca a trebuit sa ma dau de doua ori, sa ii multumesc pe amandoi :) chestie care de altfel mi-a placut, sunt niste senzatii super misto. Imi aduc aminte cand eram mic ma dadeam vara pe dealuri cu cate un cauciuc de tractor in care ma ghemuiam cum puteam insa nu era aceeasi senzatie pt ca ala se invarte intr-un singur sens. Bila asta...cum e terenu.


Aici aproape ajunsesem jos

Cand ajungi jos, cativa oameni fug dupa bila si incearca s-o opreasca schimbandu-i traiectoria. Daca nu reusesc... o iei peste garduri, strada, masini si eventual te opresti in lac. Oricum ar fi cand iesi din Zorb esti ametit de tot si iti trebuie cateva minute sa poti sta normnal in picioare. Totusi e o distractie pe care o recomand cu placere.
Urmeaza saritura cu coarda pe care mi-o doresc de mult da n-am gasit nicaieri, credeam ca este la mare vo macara dar pauza.

15 comentarii:

  1. Doamne, odihniti is unii...


    Nu dau nume.

    RăspundețiȘtergere
  2. Oh da fain poate fi. Vad ca va distrati de minune. :) Bravo.

    RăspundețiȘtergere
  3. mda, io incerc cel putin. oricum n-am ajuns bine acasa ca deja m-a luat iar doru de duca asa ca maine dupamasa o tai la sovata pt uichend.
    Darius, io ce sa mai zic, daca tu in zilele libere si fara nevasta stateai acasa...macar nu te mai plange :P

    RăspundețiȘtergere
  4. Lasă şi tu adrenalina pentru drumuri şi poduri :))) De distrat văd că tea-i distrat ca cei mici, ar fi cazul să mai termini cu concediul, ce e mult e mult :))) A, şi e sezon de licitaţii...

    RăspundețiȘtergere
  5. nebunule,am ras cu lacrimi,jur!:)

    RăspundețiȘtergere
  6. deocamdata sunt la sovata :)))) asa ca n-am terminat inca cu prostiile :P

    RăspundețiȘtergere
  7. that's what livin' is >:) ON BOARD

    RăspundețiȘtergere
  8. Oligarhii tot oligarhi raman.


    Parerea mea.

    RăspundețiȘtergere
  9. @radu
    Daca tot ai intrat in lumea blogerilor n-ar fi rau ca sa lasi ca lumea sa poata posta pe blogul tau si fara sa se logheze in blogger sau intr-un alt cont.

    RăspundețiȘtergere
  10. @radu
    bine ma, in sfarsit, de cate luni te bat la cap sa dai drumu la blogu ala?

    @darius
    frate deja ai o obsesie cu oligarhii, adica ce , lucru si io 2 sapt pe an si in rest ma distrez....sau...trebuia sa fie invers...? :D

    RăspundețiȘtergere
  11. darius
    sper sa mearga acuma

    trexel
    poi de cand a o fost moni la govora ;) am zis sa ii dau drumu..mesajului

    RăspundețiȘtergere
  12. coarda o gasesti la vidraru ... in schimb nu stiam ca exista sa te dai cu zorbu la noi ... e bine ca am aflat ... ai uitat sa spui de apa (sau cel putin eu asa stiu ca se pune si apa in el(in zorb))... super

    RăspundețiȘtergere
  13. samsara... o fi da asta n-are apa..sau o fi fost prea cald si s-a evaporat? faza e ca asa cum e amplasat nu e disponibil nici macar daca iarba e un pic uda pt ca nu-l mai pot opri

    RăspundețiȘtergere
  14. uf... iti dai seama sa te dai pe zapada cu el :)) ... asta da senzatie ... :)

    inseamna ca trebuie sa ma uit la meteo si sa vad cand este soare afara in poiana, si zile cand nu a mai plouat... (in cazul in care mai vreau sa mai ma opresc)...:))

    RăspundețiȘtergere
  15. cat costa sa te dai cu bila asta zorb :)?

    RăspundețiȘtergere

Lead me

A dreacu vreme azi si maine!