5 mai 2008

Mi-e cam somn

ca de altfel in orice luni dimineata si pt asta n-ar strica sa am la birou asa un pat

12 comentarii:

  1. bai,misto patu' asta da e model vechi....Am vazut io unu pe Drumu Careiului,la un butic de canapele,care facea si cartofi pai,desfacea beri si avea un dulapior cu femei gonflabile.Am vrut sa-mi iau si io unu, da in dulapioru cu femei gonflabile nu aveau decat cu negrese.....Erau astia sa ma convinga sa iau un pat cu negresa ,da in ultima clipa am vazut ca era negresa reesapata......daia ecologica......Naspa!
    Acu astept pe vinerea viitoare sa aduca unu cu asiatice,doua la pretz de una ,ca cica astea e mici si se pliaza mai bine in dulapior......Zic specialistii de la butic ca asta cu asiatice e model sxl....adica nu numai ca-tzi da doua femei asiatice si gonflabile ,da pe langa cartofi pai si desfacut capace de bere,mai rade si cascaval si face si salata ......salata ,insa doar de castravetzi.Daca vrei de vinete trebuie sa iei nu stiu ce pachet optzional!Va tzin la curent.....cu patu,cu cartofii,cu salata si cu....asiaticele!

    Dormezeanu fratele lu' Sofa

    RăspundețiȘtergere
  2. Deci, abia acuma m-am vazut in blogroll la tine. Nu stiu exact cand ai comis-o da ai comis-o foarte misto.
    Dau o bere belgiana la proxima intalnire.

    RăspundețiȘtergere
  3. Iete acu, si cu Darius F.(pesedist),soarbe doar berula belgiana! Cica e social-democrat si patriot! Ce mah,berea frate cu romanu' ,Caraiman sau Postavaru,ori Bucegi,dar de ce nu si Trei Stejari la pet de plastic,in promotzie 30% gratis, nu te mai satisface.Iote bai,cum strica strainatatzurili capitaliste, tinerimea sociala si democrata la un loc!Niste moftangii,ce mai!

    Cu respect Berica Hainechen,sic!

    PS. Vedetzi doamna Corina C,de ce domnu'nenea Geoana ii duce pe tinereii pesedei la Geoagiu,in tabara de partid.....sa nu se invetze cu berea belgiana!

    Cu respect varu' lu' Berica,Pils Halbeanu.

    RăspundețiȘtergere
  4. Deci, ce sa zic? Cum si-o face omu cu mana lui nu i-o face nimeni. Ce mi-o trebuit mie sa zic "belgiana", dracu ma stie.
    Mai are rost sa precizez ca in realitatea de zi cu zi beau doar bere fara alcool?

    RăspundețiȘtergere
  5. io sincer as prefera doua thailandeze care sa stie sa lucre, patu sa fie cu blog incorporat sa pot nota in fiecare seara ce mi-au facut, un butoi de Jagermeister dasupra cu furtun si robinet la botu calului.
    si musai sa se faca singur patu, sa se aeriseasca, spele, calce etâcî etâcî.

    RăspundețiȘtergere
  6. io-s cu stelutza :)e d'a noastra :D se face la blaj :P

    RăspundețiȘtergere
  7. Si io-s cu Stelutza, da cu aia pe care scrie mare "NA.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ce vorbitzi mah? Stelutza se face de mult in Bulgaria?Cumparatzi si voi bere proaspata bai!

    Stelea


    Modelu' cu tailandeze era unu singur si cica l-a luat Tzantzareanu......Asta de la buticu cu canapele se pare ca o sa fie cu koreence.....din korea de nord.

    Patutz

    RăspundețiȘtergere
  9. Auzi la asta bre,cica patu sa se faca singur,sa se aeriseasca, sa se spele...etc.....Pai tzie nu-tzi trebuie pat,moshule.....tzie itzi trebuie nevasta...hahahhahahhahaha

    Celibataru

    RăspundețiȘtergere
  10. este si nevasta moshule... ca de-atunci ma chinui sa fac, aerisesc, spal calc...un ditamai patu matrimonial :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Bai,daca faci toate astea (speli,calci,etc) inseamna ca-l si folosesti!Atunci stau si ma intreb la ce dracu itzi mai trebuie tailandeze?

    RăspundețiȘtergere
  12. sa-mi faca masaj bre ca obosesc dupa atata munca...la ce altceva?

    RăspundețiȘtergere

Lead me

A dreacu vreme azi si maine!