11 oct. 2011

Si daca totusi

...as reincepe sa scriu pe blog. Hmmm. azi imi spunea al2lea pe facebook de chestia asta si m-a cuprins o nostalgie a vremilor cand imparteam cu voi, cei cativa, ceea ce ma durea sau ma durea mai tare.

Au fost vremuri faine. In care ce-i drept, stateam cam mult la calc. Aveam parca si mai mult timp. Acu parca timpul incepe incet incet sa-mi revina. Sau cel putin cam asa vreau io sa se intample. Si in plus simt ca as avea ceva chestii de spus. Macar una pe zi.
Facebook nu-mi place. E o expunere inutila si cretina acolo. In fiecare zi reduc din prietenii pe care in furia generala si lipsit de vreo minima organizare gandita mi i-am facut cu doar un click. E o tampenie pana la urma. o fi benefic pentru cei ce se vor lideri de opinie si care traiesc pentru a fi LIke-uiti de necunoscuti pentru cine stie ce debitatii mentale, una mai tampita ca alta. Foarte rar am prins pe facebook o postare de doamne-ajuta. abureala lipsita de substanta, lipsita de orice m-ar putea interesa.
Aici in schimb era altfel. Voi erati altfel. Si m-as intoarce inapoi. Evident cu un domeniu nou, pe o platforma noua, cu un site nou.
Da totusi inca nu-s convins ca merita. Doar vo 90 si ceva la suta.

14 comentarii:

 1. in sfarsit !credeam ca doar eu sunt ciudata si nu-mi place facebook-ul.:)

  RăspundețiȘtergere
 2. Nici eu nu ma omor dupa el!
  Mie mi se pare destul de slabut si pentru fetite care vor sa socializeze si sa-si arate pozele de la club sau in costum de baie.
  Apoi ma enerveaza si expresia: "scrie pe perete". Ce porcarie! mama nu ma lasa sa scriu pe pereti dar pe FaceBook asta reprezinta esenta! Auzi... persoana X sau Y ti-a scris pe perete! Doamne ferste! Atata mi-ar mai trebui. Sa-mi mazgaleasca toti peretele... ca de fapt ce sa citesti acolo, dact mazgalituri sau comentarii la fotografii.
  Recunosc ca mi-am deschis si eu cont pe FaceBook intr-o pornire cauzata de o seara plicticoasa de decembrie, cand afara era prea frig ca sa ies si eu ma aflam in Germania. Asa ca m-am luat dupa cei mai tineri si mi-am facut cont. Vorba aceea, ca "sa exist" si eu... :-)

  RăspundețiȘtergere
 3. merita,sa reincepi,pentru tine 90% ,pentru mine si pentru altii 100% :)hai,fa-o!

  RăspundețiȘtergere
 4. mai ai cinci procente de la mine, deci mai trebuie doar cateva. :)
  Hai ca ajungem repede la 100%.

  RăspundețiȘtergere
 5. hai tREXel-e, ca nu se moare din atata :)

  RăspundețiȘtergere
 6. i wanna return to blogging too :)

  RăspundețiȘtergere
 7. pai , scrie , draga . impartaseste :)))))))))

  RăspundețiȘtergere
 8. La mulți ani cu multe bucurii! ( nu știu ziua, am reținut zodia)

  RăspundețiȘtergere
 9. nu sa mai scris de mult pe aici

  RăspundețiȘtergere
 10. Bună ziua, sunt Allison Howarts După ce am fost în relație cu Anderson de ani de zile, sa despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul a fost zadarnic, l-am vrut atât de mult din cauza dragostei pe care o am pentru el, L-am rugat cu totul, am făcut promisiuni, dar a refuzat. Mi-am explicat problema prietenului meu și mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care să mă ajute să arunc o vrajă care să-l aducă înapoi, dar eu sunt tipul care niciodată nu credea în vrajă, nu aveam de ales decât să încerc, mi-a trimis poșta de vrajă și mi-a spus că nu există nici o problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că fostul meu se va întoarce la mine în trei zile, a aruncat vraja și în mod surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16.00. Ex-ul meu ma sunat, eram atât de surprins, am răspuns la telefon și tot ce mi-a spus a fost că a fost atât de rău pentru tot ce sa întâmplat încât a vrut să mă întorc la el, că mă iubește atât de mult. Am fost atât de fericit și am mers la el, așa am început să trăim împreună din fericire din nou. De atunci, am promis că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor pentru o astfel de persoană, referindu-mă la singurul vrăjitor real și puternic care ma ajutat cu propria mea problemă. email: ogagakunta@gmail.com puteți să-l trimiteți prin e-mail dacă aveți nevoie de asistență în relația dvs. sau în orice alt caz sau pe WhatsApp pe +2348069032895
  1) vrăji vrăji
  2) vrăji pierdute
  3) Vrăjile divorțului
  4) Vrăjile căsătoriei
  5) Vraja de legare.
  6) vrăji de rupere
  7) Înlăturați un iubit trecut
  8.) Vrei să fii promovat în biroul tău / vraja de loterie
  9) doresc să-ți satisfacă iubitul
  Contactați acest mare om dacă aveți o problemă pentru o soluție durabilă
  ogagakunta@gmail.com

  RăspundețiȘtergere
 11. Bună ziua, sunt Allison Howarts După ce am fost în relație cu Anderson de ani de zile, sa despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul a fost zadarnic, l-am vrut atât de mult din cauza dragostei pe care o am pentru el, L-am rugat cu totul, am făcut promisiuni, dar a refuzat. Mi-am explicat problema prietenului meu și mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care să mă ajute să arunc o vrajă care să-l aducă înapoi, dar eu sunt tipul care niciodată nu credea în vrajă, nu aveam de ales decât să încerc, mi-a trimis poșta de vrajă și mi-a spus că nu există nici o problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că fostul meu se va întoarce la mine în trei zile, a aruncat vraja și în mod surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16.00. Ex-ul meu ma sunat, eram atât de surprins, am răspuns la telefon și tot ce mi-a spus a fost că a fost atât de rău pentru tot ce sa întâmplat încât a vrut să mă întorc la el, că mă iubește atât de mult. Am fost atât de fericit și am mers la el, așa am început să trăim împreună din fericire din nou. De atunci, am promis că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor pentru o astfel de persoană, referindu-mă la singurul vrăjitor real și puternic care ma ajutat cu propria mea problemă. email: ogagakunta@gmail.com puteți să-l trimiteți prin e-mail dacă aveți nevoie de asistență în relația dvs. sau în orice alt caz sau pe WhatsApp pe +2348069032895
  1) vrăji vrăji
  2) vrăji pierdute
  3) Vrăjile divorțului
  4) Vrăjile căsătoriei
  5) Vraja de legare.
  6) vrăji de rupere
  7) Înlăturați un iubit trecut
  8.) Vrei să fii promovat în biroul tău / vraja de loterie
  9) doresc să-ți satisfacă iubitul
  Contactați acest mare om dacă aveți o problemă pentru o soluție durabilă
  ogagakunta@gmail.com

  RăspundețiȘtergere

Lead me

A dreacu vreme azi si maine!