24 aug. 2009

Viata

Atentie! - postare idioata :)

cercetăreţii umani spun că cică viaţa pe Pamânt a apărut acu 3.5 miliarde de ani când nişte mai multe cheştii anorganice au decis, aşa din plictiseală, să se unească şi

hai să futem o orgie
să naştem celula vie

ok, chiar dacă nu înghiţim varianta asta, musai tre s-o luăm de bună pe aia în care dinozaurienii au dispărut acu vo 65 miloane de ani. boon!
ai de curu meu, 65 de milioane de ani!!! staţ câteva secunde şi gandiţi-vă. şaişcinci de milioane. apăi e ceva vreme mânca-ţ-aş! acu gandeşte-te că omu n-are decat vo 3 mii. din 65 mil, 3 mii e cam 0,004615384 la sută. adica FIX PIX! da un mare fix pix! sau, ma rog, mic.
şi atunci chitesc io în mintea mea cea proastă... de oricare teism m-aş lega, să zicem de al nostru, apăi proastă afacere a făcut Doamne Doamne că ne-a lăsat p'aici! pai procentu ala e foarte echivalent cu "Hop şi ăştia pe două picioare!". iar ăştia în aşa scurt timp mai au un pic şi dau de pământ cu Pământu... care cum s-ar spune să zicem aşa
na, în lumina asta, oricare zeu ar fi, dacă are şi el şefi mai sus, cre că a cam dat-o-n bară. măsura asta pe termen foarte scurt de a lăsa oamenii liberi pe planetă cre că o să-l coste scump, va fi concediat sau cel puţin o să i se taie din salar.
interesant va fi de văzut ce reforme se vor adopta în ceea ce ne priveşte :)

Până ne dumirim, priviţi un video bestial

3 comentarii:

  1. auzi si la tine, ca proasta afacere a facut Doamne-Doamne cu noi...

    RăspundețiȘtergere
  2. simona, pai din perspectiva asta da. adica atata timp a fost liniste si pace pe pamant si cand ne-a facut pe noi, pac tzac facem totul varza, ne distrugem planeta singuri.

    RăspundețiȘtergere
  3. Adrian SM25/8/09 13:22

    Asa cum zici...ajunge sa merem pe Fabricii.... :)

    RăspundețiȘtergere

Lead me

A dreacu vreme azi si maine!