29 aug. 2009

Sufocheișăn


Asta e treaba pe care femeile nu tre s-o facă bărbaților. Da ele numa nu înțeleg :)

Bărbații nu trebuie să fie sufocați cu prea multă dragoste. Lăsați giugiuleala excesivă, da-ți-i spațiu și va veni singur la giugiuleală. Promit că vă veți simți mai bine, vă veți simți iubite. altfel se va plictisi și se va uita în altă parte. Trust me!

Nu trebuie sufocați cu indicații. Un bărbat căruia i se dau prea multe indicații va sfârși prin a nu se mai implica de la sine putere. Dacă îi tot spuneți ce să facă, creierul lui va înceta să mai gândească, nu-l va mai interesa ce e de făcut pentru că va sta liniștit că veți gândi voi și pentru el. Și atunci vor apărea reproșurile că de ce n-ai făcut aia și ailaltă iar explicația lui, logică de altfel, va fi... păi dacă nu mi-ai zis? Nu e vina lui! Așa funcționează creierul masculin, voi sunteți de vină! Dacă veți lăsa un timp lucrurile să curgă de la sine bărbatul va lua imediat atitudine și va face lucrurile cu mai mult entuziasm, gândind mereu ce trebuie făcut, vor fi făcute din propria lui inițiativă, mai bine și mai eficient. Bărbații nu sunt puturoși din fire. Voi îi faceți așa sufocându-i și făcându-i să le fie lehamite.

Bărbații, ca și femeile de altfel, au nevoie de un timp liber, numai al lor. Nu cumva să le tăiați chestia asta! Și femeile au nevoie de timp doar pentru ele numai că de cele mai multe ori ele fură la capitolul ăsta. Își fac timpul ăsta pe ascuns, fără ca bărbații să știe, pentru a le putea reproșa apoi: da ce, eu am timp pentru mine? Bărbații nu verifică timpul liber al femeilor. Invers, da!

De altfel bărbații nu verifică multe lucruri la femei. Pe ei nu-i interesează cât cheltuie femeile și pe ce. Femeia își va cumpăra mereu pentru ea tot felul de chestii care îi plac, rujuri, parfum etc, fără a se consulta cu bărbatul. De cele mai multe ori o va face în timpul serviciului. Și nu are nici o scrupulă pentru asta. Bărbații însă cu greu își vor achiziționa o chestie care le place, chiar dacă nu influențează nu știu cât bugetu familiei. Vor saliva un timp în fața unei scule mișto sau a unui gadget IT sau mai știu io ce chestie care le place. Nu înțeleg de ce se întâmplă asta dar faceți ceva să nu se mai întâmple așa pt că uneori e frustrant :))
Mai am de zis da nu mai am timp acum. Mă duc să-mi iau o foarfecă de grădină că mi s-a rupt... păi ce mama dreacu! :))

13 comentarii:

 1. Cum le stii tu pe toate, ca un om mare! Is femeie, dar chiar asa e cu sufocatul! Eu l-am sugrumat din prima, apoi l-am lasat sa respire incet-incet, ba la fotbal in curtea scolii, ba la pescuit. Si suntem de 30 de ani impreuna.
  Sa stii ca-ti copiez diseara postul, ca sa salvam mai multi participanti la Viata!

  RăspundețiȘtergere
 2. :)daca stiam scriam si io frumos. va doresc numai bine!

  RăspundețiȘtergere
 3. Câtă profunzime domle, câtă profunzime...

  RăspundețiȘtergere
 4. Am citit mai multe postari, sunt femeie, si-mi place k vrei sa invat ceva de la tine!

  RăspundețiȘtergere
 5. gizăs!!!
  deci asta era, fă un îndrumar complet acuma dacă tot te-ai apucat, mamă cum ştiţi să vă scoateţi unu pă altu'=)))

  RăspundețiȘtergere
 6. femeia este unealta diavolului...

  te astept la mine pe blog unde discutam despre povestea lui nea Uilliam Englezu'

  RăspundețiȘtergere
 7. Darius, sa fie!

  Anonyma
  io ma stradui. pacat ca am imbatranit, facut burta si chelie. poate ti-as fi placut si altfel :)

  Cella, m-am trezit odihnit, am dormit 8 ore :D pai cine sa ne scoata? oricum m-am gandit si la tine cand am scris :P

  Neinf...
  nasol ma sa n-ai comentatori. bag sama ca nu te place lumea. vorba lu Darius, la toti ni greu!

  RăspundețiȘtergere
 8. Adrian SM30/8/09 00:17

  Ziceam eu lui Cella pe undeva ca te faci om serios...Da cu postarea asta m-ai dat gata... Vorba lui Darius :cata profunzime. Io as zice sa te apuci sa-ti scrii memoriile, sau macar un eseu acolo... "Din gandirea profunda a lui TreX"

  RăspundețiȘtergere
 9. Adi, din gandirea pro-fund-ă nu pot iesi decat basini. lasa mai bine asa, ce vine

  RăspundețiȘtergere
 10. Adrian SM30/8/09 00:47

  Ce stii sa le intorci... :) Da nici tu nu ai somn?

  RăspundețiȘtergere
 11. deah, somn, am dormit prea mult aznoapte :)

  RăspundețiȘtergere
 12. uite domne, cum e omu singur acasa cum e limpede la minte.

  RăspundețiȘtergere
 13. Aaaa, de-aia e asa zmeu? Ca e singur acasa?
  Oricum mi se pare interesanta tactica feminina practicata de simona ionescu. Seamana cu tactica denumita generic "coloana infinitului" adica cum ridici un pic capul deasupra, cum te strange de gat... asta ne-o servea nea Nicu...

  RăspundețiȘtergere

Lead me

A dreacu vreme azi si maine!