6 iul. 2009

Căcător

Mi-a povestit o colega ca a citit intr-o revista ungureasca despre un caz absolut demential.
Cica un tip a inceput de tanar cu niste excrocherii, falsifica acte si vindea case la cate 3-4 clienti deodata. Fapt pentru care a fost prins si bagat la zdup.
Dupa ce-a iesit s-a gandit sa isi ia o slujba serioasa si intamplator a vazut in ziar ca se scoate la concurs un post de medic la un spital de nebuni. Pentru ca facuse ceva scoala profesionala de infirmieri si-a falsificat niste diplome si s-a prezentat la concurs. La 10 dimineata a fost concursul, la ora 13 deja era pe salon. Treaba a mers de minune, omu a mai citit una alta, nimeni n-a banuit nimic, in scurt timp a ajuns medic sef :). Ghinionul a facut ca un mos internat sa faca figuri iar asistenta "doctorului" nostru din neglijenta sa nu-i administreze tratamentul prescris, astfel ca mosu a murit. A urmat o ancheta din care s-a descoperit inselatoria asa zisului doctor. Pentru asta a mai facut cativa ani de inchisoare.
Cand a iesit de-acolo s-a dus sa se angajeze la cai ferate unde se cerea candidatilor sa nu fie in prezent sub urmarire penala, nu se spunea nimic de trecut. Omu n-a mintit, pedeapsa lui se terminase. Dupa cativa ani a ajuns sef de sindicat si apropiatul directorului. Pentru a-si asigura viitorul a vandut unei firme germane pe ascuns acoperisul garii centrale din Budapesta insusindu-si banii, cu care si-a luat o casa. Un coleg de servici fiind gelos pe pozitia tot mai ridicata a omului costru in regia aia de cai ferate, nu stiu cum se numeste la ei, a inceput sa faca sapaturi si a descoperit taraseniile din trecutul lui. A fost dat afara si mai apoi descoperindu-se faza cu acoperisul, inchis din nou.
Iesit, omul nostru a mai falsificat niste acte si s-a facut preot :))). A fost momentul in care probabil duhu sfant i-a soptit ceva la ureche pentru ca a construit mai multe biserici prin Ungaria, legal. Pana a fost descoperit.
Acum, la 48 de ani e din nou in inchisoare.
Asta da viata!

Asta-i gagiu, il cheama Bósa István

parca-l aud (dupa atitudinea din poza): What the fuck, man?!?

16 comentarii:

  1. Stii cum zice Margineanu ?
    "Viata e ca parul din cur. Scurta si plina de cacat!"

    Scuzati expresia "Viata".

    RăspundețiȘtergere
  2. Asta e hollywood :) Omul cu 1000 de fete :)
    Is curios cand iese , ce va face ?
    IDiotul in loc sa intre in politica...era deja departe :) :)

    RăspundețiȘtergere
  3. asta am zis si io, ajungea presedinte

    si daca incerci sa-l razi te inteapa

    RăspundețiȘtergere
  4. Adrian SM6/7/09 20:14

    Asa e, un talent irosit aiurea.Mai dementiala faza am auzit demult la Danubiusz radio intr-o noapte cand o fata se plangea ca prietenului ei nu i se scula decat daca asculta o anumita melodie. Din pacate nu am auzit raspunsul moderatorului pentru ca mi s-a urcat un client in masina. Da nasoala faza... sa ti se scoale pe o anumita melodie... :)

    RăspundețiȘtergere
  5. asta e ceva de genu 'catch me if you can' (poate ati vazut filmu, daca nu, vi-l recomand). Ce sa mai zic, perseverent omu`... un fel de 'daca voi nu ma vreti, eu va vreau' :)) Iti dai seama cam cum arata CV-u omului respectiv? :)))

    RăspundețiȘtergere
  6. Sunt curioasa ce-o sa se faca dupa ce-o sa se faca atunci cand o sa iasa din inchisoare...cine stie ce sef de banca...ce vrei ma?! Ai spune ca numai in Romania exista nebuni...ei bine...

    RăspundețiȘtergere
  7. eşti sigur că era ungur ?
    cred că traducerea-i pro domo ;)

    RăspundețiȘtergere
  8. Presedinti ajung, in general, oamenii de peste 50 de ani. E taman bun cand o iesi din inchisoare! Ungur-ungur, da'i vecin!

    RăspundețiȘtergere
  9. PreteneTrexel te saluta UNGURU.Pretene Trexel unguru tot unguru-i da lu UNGURU:):):):),dar de ce-mi faci publicitate negativa pe blog?:):):):).PreteneTrexel s-a distrat si a ris bine UNGURU de povestea aceasta,da sa ne mai scrii povesti deastea ca sa ne distram :):):):)PreteneTrexel te saluta UNGURU.

    RăspundețiȘtergere
  10. Amuzanta povestea! De obicei, in puscarie, infractorii se policalifica, pentru ei, puscaria fiind un schimb util de experienta.
    In mod sigur, Bósa István se va intoarce din puscarie cu noi idei. cine stie daca peste cativa ani nu-l vom vedea in Parlamentul maghiar?

    RăspundețiȘtergere
  11. Incredibilllll!

    Punctul forte al acestui om este TENACITATEA...urmată de CURAJ...

    Este imposibil să nu te impresioneze personalitatea lui şi să nu-ţi dea de gândit...

    O zi de minune să ai!

    RăspundețiȘtergere
  12. Adrian SM7/7/09 13:34

    Asta ar fi in stare sa-l faca pe George W.Bush sa-l pupe pe Ben Laden... :D :D :D

    RăspundețiȘtergere
  13. Oare iese pana in toamna din puscarie? Ce ziceti? Poate ne vinde si pe noi!

    RăspundețiȘtergere
  14. Oare iese pana in toamna din puscarie? Ce ziceti? Poate ne vinde si pe noi!

    RăspundețiȘtergere

Lead me

A dreacu vreme azi si maine!