30 mar. 2009

Strangers

De fiecare data cand mi se acreste de blogu asta am placuta surpriza sa vina strainii si sa-mi scrie ceva. Nu-i cunosc. Nici nu ma intereseaza sa-i cunosc. E o mica parte din ei care vine cu mine. Practic ce ma intereseaza pe mine de sotul unei straine de aici, care vine acasa si o face fericita sau nu, care ii pune la dispozitie ziua de maine sau nu, care ii bate copilul sau nu.
Si am mai observat ca acestor straini le pasa mai mult de tine decat unora care isi zic prietenii tai. Asa ca la fel alerg si io spre voi sa vad cum sunteti, ce-ati mai gandit azi, daca ati gandit azi sau doar ati trait. Intr-un fel si relatiile astea straine au de-a face cu o altfel de traire decat aia de fiecare zi. Sunt straini care se abat de la trairea lor neredundanta si vin aici cu tine sa experimenteze legaturi, dancing with strangers, in dark rooms.
Altii doar love to come here to get away. Le e suficient pt o relaxare poate mai mult fortata, da ce naiba mai poti face in zilele astea? Eu reusesc sa ma relaxez aici. They come here together to feel it too.
Mai poti altfel? I close my eyes, make my escape.

12 comentarii:

  1. Stii cum "vad" eu lumea asta in care trecem unii pe la altii?-un cros, la care participi pe distante preferate; alergi, te mai uiti incolo ,incoace; te opresesti, iti tragi sufletul, pleci mai departe.
    si mai stii ceva? ai si pozele alea superbe cu Lulu;
    si , rareori , esti melancolic, nu stiu daca te prinde sau daca iti doresti, dar la gemeni chestia asta apare pe nepusa masa.

    RăspundețiȘtergere
  2. @Trexel
    de acord cu tine

    RăspundețiȘtergere
  3. strainii pot fi interesanti pana devin cunostinte.

    RăspundețiȘtergere
  4. Gina, total pe nepusa masa :)

    RăspundețiȘtergere
  5. vecine de acord la care parte? sper ca nu la aia cu "Nici nu ma intereseaza sa-i cunosc". vezi ca te sun azi

    RăspundețiȘtergere
  6. No, sa stii ca trece lumea, chiar de nu comenteaza:) ceteste, se uimeste/racoreste/face ce face si pleaca putin, ca sa revina mai incolo, cand ne mai spui. Pupa pe Lulu:)

    RăspundețiȘtergere
  7. Mno, unii mai au si treaba, zau asa, strainii se pare ca nu :D Ok, ok, probabil ca ai dreptate... dar pana nu studiez problema, nu stiu.

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu, vecine, cu partile de la sfarsit... ghici cu care. Poti sa ma mai suni.

    RăspundețiȘtergere
  9. http://lumerkoz.edu Great site. Keep doing., clarinex spellings crestor tener adalat exclusiveand inderal nagoya zolpidem side effects indicando postgenomic

    RăspundețiȘtergere

Lead me

A dreacu vreme azi si maine!