22 ian. 2009

Judecata de apoi - The dog in my backyard

cica suntem oameni buni. cine? noi? o laie. stai sa vezi!
pai sa zicem ca ai niste prieteni. de care esti multumit, oameni de treaba in majoritatea timpului, ii lauzi, ii recomanzi, te acoperi cu caldura lor cand ai nevoie. si apoi?
vin momentele cand ramai tu cu tine. si atunci apare judecata de apoi. i-am scris pe mess azi si n-a raspuns. 're-ar ma-sa'dreacu! si apoi incepi sa te gandesti ce nu-ti place la el. bai ce ma enerva atunci! nu putea sa...! iti vin in cap alte defecte ale lui. si aia si aia. si ai cateva momente in care pur si simplu il urasti.
e ca un caine care sta in spatele mintii tale si latra la toti, nu conteaza cine sunt.
e o sursa de rau. de cacaturi negative care exista in tine... nu stiu de ce. da exista. carcotim orice ar fi si referitor la oricine. noroc ca ne trece

7 comentarii:

  1. cum spuneam, asta e natura umana, sau poate numai noi simtim asa... recunosc ca si eu ma trezesc cu astfel de ganduri si replici "neortodoxe" la adresa celor mai dragi persoane. Dar asa cum zici, imi trece repede.

    RăspundețiȘtergere
  2. nu, ma, e ca macacii aia de la National Geographic care se agata de tot ce misca. si buddha a spus asa despre mintea (cica) evoluata a omului.

    RăspundețiȘtergere
  3. Gemeni adica doi-unul intotdeuna bun si altul mai putin bun.Cel bun e mai mare, ia hotararile si de aceea iti trece...

    RăspundețiȘtergere
  4. Aia-i, noroc ca ne trece, cum zici, ca de nu ne-ar trece, nici c-am mai avea prieteni. Si-ar fi pacat! O seara buna prietene trexel!

    RăspundețiȘtergere
  5. Nea Costache, si tu esti "geaman"?
    Daca da, deja avem un club, aici pe blogul lui TreXel...

    RăspundețiȘtergere
  6. Dacă ai voinţă, nu trece!...

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu, eu sunt un cornut- capricorn dar respect gemenii!

    RăspundețiȘtergere

Lead me

A dreacu vreme azi si maine!