25 iun. 2010

Durerea in cur care doare

Cand lumea in timp isi face o impresie despre tine si te caracterizeaza in anume feluri incepi incet incet sa te identifici cu persoana respectiva. Practic lumea si parerea ei te schimba sau iti adanceste propria ta idee si imagine despre tine. Imagine care de cele mai multe ori tu prin faptele tale sau prin gandurile tale asternute (de exemplu aici) ti-ai facut-o singur, nu putem vorbi aici doar de o impresie copiata. Probabil ca exista si o influenta care nu-ti apartine dar e posibil sa te identifici cu ea insa nu cred ca este cea definitorie. 
Boooooon. 
Si iata ca intr-o zi apare cineva care desi nu te cunoaste, n-ati petrecut nush ce timp impreuna, nici macar nu te-a citit, ca totusi si eu si voi traim si interactionam si prin ce scriem, emite niste pareri contrare a tot ceea ce tu crezi despre tine. Si, mai mult, pareile sunt de un negativism total si de o fermitate iesita din comun. E drept ca nimanui nu-i convine sa fie criticat. Dar cand aceasta critica este dintr-o data total contra celorlalte pareri, fara sa te umfli tu in pene, faci doar o comparatie si vezi ca e aiurea. 
Bai , va spun din proprie experienta ca desi sunt unu care ma doare fix in cur de parerea celorlalti, dupa ce am fost mereu obisnuit sa fiu doar laudat, acu imi pica o chestie de genu asta ca dracu. Bine, daca ar fi fost doar o parere si nu m-ar fi influentat deloc in viata de zi cu zi pribabil ca ii alocam aceeasi durere anala, inexistenta din fericire dar asa e vorba. Insa cand chestia asta iti da peste cap mai multe lucruri e de-a dreptul stresant. 
Si doare al dracu, futu-i!
Daca totusi nu va intereseaza problema mea, vedeti aici un paradox al banilor si al mortii.
Si v-as mai ruga scuzat sa fiu ca nu mai citesc bloguri ca altadata, nu mai comentez si blogheristic vorbind m-am cam ratat, dar de cand bag la Hello mi-e aproape imposibil sa mai ajung si pe aici.

18 comentarii:

  1. Intotdeauna negatia a fost mai contructiva decat afirmatia,e mai usor pentru unii sa te critice decat sa te laude...stiu si eu? asa ne-o fi setat Cel de sus?
    Expresia cu durutul undeva daca o iei la propriu nu-i chiar usoara... :))
    figurativ,treaca mearga!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu poti trai doar cu propria-ti imagine despre tine. Vrei, nu vrei, esti al lumii in care te misti, muncesti, iubesti, urasti, dai, primesti.
    Zic si eu.

    RăspundețiȘtergere
  3. Si cazi..si cazi..te ridic si mergi mai departe :X

    RăspundețiȘtergere
  4. nu stiu daca eu am dreptul sa fiu interesata de problema ta,si nu stiu de ce totusi sunt,si nu stiu decat ca intuitia mi-a spus de la inceput doar lucruri bune in legatura cu persoana ta,si mai stiu ca ceea ce conteaza cu adevarat e doar felul in care tu te vezi pe tine. :-*

    RăspundețiȘtergere
  5. Tasha, stiiiiu ca doare tare :)
    Gina, nu poti, da cand contrastul e asa de mare stai si gujeti da nu ajungi decat la concluzia ca nu prea ai ce cujeta
    Raulito... oameni buni, vreau sa va spun ca baiatu asta e de toata mana si sper sa-mi devina unul dintre cei mai buni prieteni
    Claudia, cunoscandu-ne doar online probabil ca parerea ta se poate baza numai pe intuitie. n-ai vazut live ce jigodie sunt :D giiizas croaist!

    RăspundețiȘtergere
  6. BAH TREXEL tu m-ai enervat odata si nu te pot ierta ,dar care este problema ta ?:))Aceea din titlu ?Noah sa-ti dau un sfat de la un preten pizmas,vino la Nagvarad si te planificam la consult la policlinica aceea privata si te rezolva ei :))=))Trexel la,,paradox`` si la ,,HELLO``ce sa-ti scriu?Mai bine sarac cinstit si fericit ,decit bogat cu bani si cu boli,si si mori pe deasupra:))=)).LA ,,HELLO``Trexel scrie, numa scrie orice orice prostii ca poate a iesi ceva scriitor din tine ,sa nu zic ziarist.:))=))Trexel te saluta un preten UN GURU.

    RăspundețiȘtergere
  7. s-o crezi tu ca ne cunoastem numai online :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Da frate, da sa vezi ce doare cand persoana care face ce zici tu te mai si cunoaste pe deasupra.

    RăspundețiȘtergere
  9. na,eu zic ca si asa e o vreme jegoasa,mai bine sa facem sex in seara asta.da-le naibii de dureri din cur!

    RăspundețiȘtergere
  10. de fapt nu asta am vrut sa zic...dar nu-mi place cand esti asa intors pe dos...si nu stiu cum sa te destorc...si viata asta e asa de scurta ca nu merita sa te iei dupa neste vorbe,mai bine le ignori...si vezi ca darius e singur la noapte ,si eu, in locul tau, as lua un bax de cutii de bere cu lamaie si m-as infige cu ele la usa lui si ne-am ameti pe covor si ne-am uita la filme porno...si totusi nu sunt in locul tau,dar o bere tot beau :D

    RăspundețiȘtergere
  11. si stick-ul de la RDS,cu netul lor cu tot e de rahat!

    RăspundețiȘtergere
  12. Claudia daca vii si tu sa mor de nu ma duc :)))))

    RăspundețiȘtergere
  13. we can't never never be two strangers

    RăspundețiȘtergere
  14. Fara nici o legatura cu subiectul, am intrat sa te salut. Deci, servus domnule foarte ocupat!

    RăspundețiȘtergere
  15. Lasa, nu fii suparat, esti dragut si asa... frumoasa poza ti-ai facut!
    :-)

    RăspundețiȘtergere
  16. :)) da, va multumesc frumos amandurora

    RăspundețiȘtergere
  17. Iote domle,a reapărut pretenu nostru UNGURU.. :)
    Salutare pretene UNGURU de la Szatmárnémeti!

    RăspundețiȘtergere

Lead me

A dreacu vreme azi si maine!