2 iul. 2008

Eu

cand e sa te caracterizezi... sigur o s-o dai in bara. Avem toti tendinta de a ne lauda si de a ne vedea burici pe pamant. Asa ca daca am sta sa deliram despre cat de meseriasi suntem fiecare... poate ca am si atinge cateva laturi dar majoritatea ar fi numa in capu nostru. Mai nasol e cu partea intunecata a fiecaruia pe care, intunecata fiind nu prea ti-o vezi. Si cum bloguiala iti aduce impresii proaspete despre cum te vad altii, nu-i mijloc mai bun decat sa preiau rezultatele de pana acu si sa vi le pun pe tava. Cam asta a iesit, sunt selectate numa alea "de bine" :

Vania
… ziua de astăzi mi-a fost întunecată de-un derbedeu…
Vania
… un derbedeu a afirmat că învăţătura Sfintei Biserici e de doi bani, deoarece nu se poate el duce la curve cu conştiinţa împăcată.

CELLA
Acuma am citit şi cred că Trexel este într-o gravă eroare
sau era sub influenţa lui LUNI
sau … poate-şi vine-n ori
sau poate se explică şi se scuză (că n-am înţeles noi bine)
oricum ar da(-o) trebuie să o dea că nu suntem la faza cînd unul … aruncă piatra-n baltă şi … 1000 se chinuie să o scoată
Vania
Derbedeul iarăşi a cutezat să-mi scrie, ca şi când eu aş discuta cu vrăjmaşii Bisericii!
Somnul naţiunii zămisleşte trexeli!
Vania
… Am observat, în timp, că labagiii fac rareori copii cretini.
Vania
Generos, i-am zis respectivului individ că are convingeri de doi lei cincizeci. Valoarea sa ar putea fi, însă, sub cea a propriilor convingeri…
Gabriela Savitsky
Vania,
am urmărit comentariul. Nu “trăgea” în sfânta învăţătură bisericească, se băga şi el în seamă şi, ca să citim toţi, îi mai faci şi reclamă… La credinţă, fotbal şi femei toată lumea e pricepută. Te-ai enervat degeaba.
Sibilla,
e vorba de Drexel-Trexel, el l-a enervat pe Vania.
Vania
Gabriela:
Nu-i fac reclamă, când spun despre cineva că-i derbedeu toţi oamenii îl privesc cu scârbă. Opinia bipezilor, ca de obicei, nu contează.
Gabriela Savitsky
Dacă dai importanţă derbedeilor… Unii chiar pentru asta sunt plătiţi. Să amărască zilele cetăţenilor oneşti…
Asta nu înseamnă că trebuie să-ţi abandonezi umorul.
Vania
Nu poţi avea umor când, un aşa-zis valah, scuipă pe Biserica lui Hristos şi-ţi face cu ochiul, zicând că eşti de-al lui…
CELLA
Dl.V. s-au inventat : spamul,banatul,înjurătura constructivă şi şutul în cur … pentru viteză desigur
ca măsură alternativă recomand arătarea cu degetul, să-l ştim şi să-l oprobiem public
Vania
Cum să-l ierţi pe cel ce scuipă-n continuare?
Mai există şi sancţiunea!
Gabriela Savitsky
Acu’, pe seară, că s-a mai domolit vipia, voiam să scriu continuarea scenei din closet. Dar mi-a alungat Vania muza inspiratrice, că e neguros şi ciufut din cauza lui Trexellmeier…
Vania
Faină epistolă, căci tocmai am descoperit, pe blogul lui Savatie, un fiu de căţea sifilitică care s-a produs şi la mine, mai demult. A urmat, fireşte, spamul preventiv.
Ciudat este că toţi onaniştii preferă pseudonime precum: scîrnăvelli, pixel, teofob, gonoree, căpşuneanu… Cred că nu-i vorba de persoane, ci de-un fel de entităţi…
Oana se pricepe mai bine la monştri.

12 comentarii:

  1. hmmm,ce e cu tine azi?parca nu esti cum ai fost :)eu astept inca continuarea ziel de luni si scurtmetrajul cu mosquito!:)))

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  3. prietene, cred că blogherii nu te-au îmţeles ;) Un intelectual îşi pune întrebări instantaneu iar răsăunsurile care vin nu sunt totdeauna de placul lumii. Majoritatea dintre noi îşi păstrează răspunsirile nonconformiste... tu le-ai publicat.

    RăspundețiȘtergere
  4. pai sa-mi pot aduce aminte de ele si dupa ce le uit :)

    RăspundețiȘtergere
  5. adi, ai dreptate, vad cum fac si bag ţânţaru pe rol mintenaş

    RăspundețiȘtergere
  6. vad ca sunt mesaje numai de bine :))))

    RăspundețiȘtergere
  7. Cuscre, nu te mai alinta :)
    Ma vezi pe mine sa dau cuiva apa la moara? Ma vezi sa plang sau sa ma plang....viata e doar un licar, moartea o trecere... sufletul e tot ceea ce conteaza, in rest....toate trec... :)
    Haide zdravo si, sa auzim de bine cu totii, avem zile mai najpa fiecare din noi, suntem insa unici si, cred ca mai buni decat vrem a fi perceputi !
    O noapte senina, liniste sufleteasca si tot ce-ti doresti druje :)
    Uneori cand sunt necajita tare, tare... e de ajuns sa-i telefonez flacaului meu si : " mami... prostuta mea mica, nu-ti fie frica, te apar eu ..." cand il aud, uit ca are 7 ani, uit de toti si toate si...vad doar zambetul lui, si ma zbor mai usor :) Sa ma crezi :)
    Sibilla

    RăspundețiȘtergere
  8. cuscra draga, te implici prea frumos pt un necunoscut ce-ti sunt. ai grija sa nu te trezesti cu vo tzapa dezamagita din pricina-mi. sau... io tre sa am grija de asta? :)
    nu ma plang, nu dau apa la moara nimanui. doar constat. nu pot nici sa nu iau in seama ca doar n-or fi toti prosti si io hal mai destept. de fapt nici nu-i vorba de prostie aici.
    da nacajit nu-s stai linistita, cand o sa ma vezi pe mine supi... ppate pe lumea ailalta dac-o fi ca pe asta nu-mi pierd timpu cu asa ceva.

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu incerca sa ma intimidezi mai cuscre... sunt deja imuna la dezamagiri, am experienta, la mine naivitatea e o calitate, sunt o supravietuitoare :)
    Mai "necunoscutule", nu-mi cere sa fiu altfel decat sunt, pentru mine sunteti toti druje si drugarica pana la proba contrarie, asa ca lasati-va vegheati de Sfinx ( ba ce tare si mare ma dau ) cat sunt cuminte, turbo devin numai daca te iei de Zoran, mama sau de sarbii mei :))
    Ziceam ca tu nu te iei, bine cuscre?
    :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Deci, io nu-s tare sigur ca am inteles. Astia chiar vorbeau serios?

    RăspundețiȘtergere

Lead me

A dreacu vreme azi si maine!