24 ian. 2011

Never

Vorbeam azi cu niste colegi la servici, adica nu vorbeam, ca nu fac io politica de fel, da m-am nimerit in mijlocul unor discutii. Despre politica, politicieni si prostii.
Si ma gandeam ce am realiza daca am trage acum o revolutie. Sa-i futem asa greu, sa-i dam jos. La care o colega zice, bun si crezi ca am avea pe cine sa punem? E vreunul mai bun?
Probabil ca nu, ma gandesc. Dar oricum alta solutie nu ai. Si macar ai realiza o mica treaba. La urmatorii poate le-ar fi un pic frica.
Incredere ca altii ar face mai bine? Never!
Bai da am cautat o tzara melodia asta, deja credeam ca n-o s-o gasesc pe iutub. Enjoy!

5 comentarii:

  1. Bine zici. Io ma tot gandesc la toti cei care se zbat sa-l dea jos pe cutare, pe cutare si pe ceilati cutaresti. Pe unul n-am auzit sa vina si cu o alternativa, cu o solutie viabila in locul celor pe care-i vor jos. Suntem tara lui Joscuel.

    RăspundețiȘtergere
  2. Adrian SM28/1/11 09:47

    Se zice că mătura nouă mătură mai bine... Dar din păcate nici eu nu văd o alternativă la ciuma asta portocalie...Ironia face ca o alternativă cât de cât viabilă pe moment să fie PSD,partid fondat şi condus de foşti demnitari comunişti...

    RăspundețiȘtergere
  3. Fratilor, mirare mare. Se zice in sat ca aparu un blogger nou, unu firoscos si cu nume de blog pompos - VOCEA PATRIOTULUI NATIONALE. Eee, s-a smecherit romanu!,
    Acum ce mai tura-vura, eu zic sa ii citim blogu si sa avem mila fratilor de el ca e la inceput sireacu si e satmarean de-al nostru. Acum serios - va astept pe toti sa cititi blogul meu, dar rumanilor cu mila ca e virgina, de!

    RăspundețiȘtergere
  4. Iote ce zic niste ardeleni de-ai tai:
    http://grapheina.blogspot.com/2010/08/teoria-lunetistului.html
    :D

    RăspundețiȘtergere

Lead me

A dreacu vreme azi si maine!