27 aug. 2010

Deci asta nu stiu peste ce varsta sa o recomand, dar sub 18 ani plecati departe

Am vrut sa pun acest material pe Hello Satu Mare dar dupa indelungi gandiri am zis ca nu se poate pune asa ceva. Da il dedic lui Ela, ca si-asa zicea de crime

5 comentarii:

  1. No comment.... Cine e mai animal oare?Omul sau bietele lighioane din rândul cărora cică am evoluat?

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma Ionut, m-ai suparat. Nu stiu cum sunt altii, dar eu nu pot sa ma uit la asa ceva. Dupa primele 25 de secunde mi-a venit rau si am oprit filmul. Pe bune. Nu stiu daca ma crezi, dar acum cand scriu comentariul asta plang. Mi-am adus aminte de AXINTE. Multi dintre noi stim de mancarurile chinezesti din carne de caine, dar pana cand nu vezi ce si cum se intampla, parca nu-ti dai seama de monstruozitate. Pentru ei nu este asa de monstruos. Suntem culturi diferite, dar oricun sunt sadici.

    RăspundețiȘtergere
  3. cunosc fenomenu. mi-aduc aminte ca lucram la Tractorul Brasov, in centrul de calcul si pe vremea aia iesise un filmulet cu un cecen ucis de un soldat rus...grotesc si real. si un coleg vazandu-l a avut parte de aceeasi soarta, i s-a facut rau, da rau de tot.
    bun, ala era un filmulet care nu circula liber pe internet. asta in schimb se gaseste lejer si pe youtube, si pe dailymotion (de unde am si dat link) deci e la liber fratilor, nimic de ascuns, foarte normal si firesc.
    evident ca in cultura lor chestia asta nu e nimic deosebit, asa cum nu mi s-ar parea mie nimic deosebit sa vad cum se taie porcu. la ei e papa. la noi nu.

    RăspundețiȘtergere

Lead me

A dreacu vreme azi si maine!