10 iun. 2010

Handsfree pentru copiat

Teoretic este o sculă bună dar aş avea nişte reţineri în ceea ce priveşte folosirea produsului, mai bine zis riscurile care pot apărea.

Despre ce este vorba:

Un sistem format dintr-un cablu cu mufă compatibilă pentru multe tipuri de telefoane, continuat cu un colier care se pune în jurul gâtului, continuat cu sistemul de alimentare, 2 baterii de 9 volţi. Casca propriuzisă nu are contact cu colierul, este o drăcie minusculă cu un diametru de 2mm şi 1mm grosime care se introduce în ureche, deci este invizibilă şi afară nu se aude mai nimic. Pentru extragerea ei se foloseşte un beţişor special. Aici este de fapt problema... mai mult pe Hello

4 comentarii:

  1. stim... se depisteaza usor daca un telefon mobil este in apropiere: sistemul bruiaza si respectivul isi asigura o reintanlire cu profa sau proful preferat... in toamna la restante, ori poate chiar si la anul... daca sistemul de credite transferabile ii permite.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da ce vrei să mai copiezi? Aaaa, vrei să o înveţi de pe acum pe Lulu cu noile tendinţe într-o străveche ocupaţie... :))

    RăspundețiȘtergere
  3. auzi frate profa ce rea ie :))
    Adi, nu-i nevoie, asta seamana cu mine si cred ca se va descurca. io copiam la cea mai mare vedere, atat de vizibil incat profii considerau ca sigur fac altceva, subconstientul le dicta ca in nici un caz nu pot fi asa de tampit incat ceea ce fac asa pe fata este de fapt copiat. spre exemplu scriam pe banca atat de mare incat ei fiind obisnuiti sa se uite dupa un scris mic nu realizau ce scrie acolo.

    RăspundețiȘtergere
  4. :))) Am folosit şi io metoda asta din plin.

    RăspundețiȘtergere

Lead me

A dreacu vreme azi si maine!