15 iun. 2010

Cugetari de om matur... sau nu

Ma trezesc acu in fata voastra fara sa stiu ce nevoia o sa scriu, da scriu. Nu am nici un subiect, nici un predicat, vreau doar sa vorbesc cu voi si atat. Stiu ca am neglijat blogu da daca va spun ca de cand am dat drumu lu Hello , adica exact de o luna, ma culc la 2 noaptea si ma trezesc o data la 5:50 si apoi la 7 jumate... cred ca e de inteles. Sunt un zombi veritabil... puuuuiii mei, ba, m-am invatat cu limbaj de ziar futu-i! Macar aici refulez si pot sa vb cum vrea muschiu meu, ce mama dreacu. Dincolo Darius ma fute la icre ca tre sa fim cat de cat seriosi in timp ce io vreau sa fiu cat se poate de neserios. Ce pula lu Hector, voi nu v-ati saturat de toate ziarele serioase? Nu mai bine cititi o chestie din suflet, pe limba voastra, unde se zice exact ce se gandeste si exact cum se gandeste?
In fine, normal ca niciodata nu o sa multumeasca nimeni pe toata lumea, Darius are si el dreptatea lui. A, mi-aduc acu aminte ca vroiam sa scriu cu vo saptamana doua in urma o chestie.
Se facea ca ma suna cineva si dupa ce io ziceam Da la telefon mi se adresa:
- Ba, tu esti prost ori esti prost?
Ma, prima oara cand am auzit chestia asta mi s-a sculat paru pe ceafa si as fi dat cu el de pamant. De altfel chiar m-am enervat si desi nu l-am injurat inapoi am zis nush ce si Pa, inchizand fara sa astept raspuns la salut sau altceva.
Porma am stat si-am cujetat o tzara. Mereu am considerat ca adevaratul prieten mi-e ala care atunci cand are vo problema cu mine imi spune franc in fata cu orice cuvinte ce are de spus. Omu mai greseste, normal, (adica io) ca nu-i nimeni perfect sau cel putin nu are timp sa gandeasca profund de fiecare data toate actiunile pe care le face. So, dupa ce m-am enervat bine, am ajuns sa fiu chiar fericit. M-am bucurat ca uite am intradevar un prieten care imi spune in fata ce-l doare la adresa mea. Pai nu? Ce dreacu stam sa ne ascundem dupa dejtu lu mam'mare? As vrea sa-l am mereu asa, e adevarat ca o facusem cam de oaie atunci, neintentionat, evident, ca doar nu-mi fut prietenii gratuit. Nu m-am gandit indeajuns la niste consecinte. So Darius tata, te rog din sufletu meu de copil, fa de fiecare data asa! Urasc cacaturile lasate sa se imputa, mocnite acolo, intarite la suprafata dar moi in interior ca sa ajungi sa le calci crezand ca esti in siguranta si apoi te afunzi de fapt cu tot picioru. Prefer lucrurile spuse pe fata, prefer un prieten sa ma bage la origini de fiecare data cand o dau in bara.
Si pentru ca ma seaca de fiecare data ca tre sa corectez ce scriu pe ziar, aici nu ma uit inapoi nici sa-mi trageti palme.
Si despre treaba ailalta nu va spun nimic, sunt curios...

23 de comentarii:

  1. na,apoi,cred ca toti tanjim dupa asa ceva.dar nu merge intotdeauna.si-i spui celui drag,de langa tine, ce te deranjeaza,ce te nemultumeste,iar el mai face una care sa te doara de-ti vine sa urli,iar tu bagi divort,pentru ca simti ca nu mai poti,ca esti daramat(a).iar el,vine la tine,cu flori intr-o mana,si-ti spune ca te iubeste,ca-i pare rau,ca vrea sa ramai langa el.si tu ce dracu' sa faci acum?si de ce ,futu-i, o sa postez comentariul asta fara legatura cu subiectul postarii?!si de ce,baga-mi-as,ma descarc eu aici in loc sa-mi beau cafeaua pe balcon?!si de ce nu sunt perfecta?

    RăspundețiȘtergere
  2. draga mea, un barbat aduce flori in situatia asta atunci cand nu are nici o alta sustinere morala pentru gestul in sine, adica nu gandeste cu adevarat ce spune, nu simte ce spune. altfel ar gasi o alta solutie sa-si ceara iertare. un buchet de flori e un cacat aruncat in ochii nevestii si cand ti-l da, cel mai probabil se gandeste la ce-a facut germania in ultimu meci.
    so dump the lazy motherfucker, te vei simti mai tanara cu 10 ani cel putin
    parerea mea

    RăspundețiȘtergere
  3. dragule... ma surprinzi...

    RăspundețiȘtergere
  4. stau aici pina la 12 p.m. 24 etc.
    n-am ce-mi trebe da nici nu mai conteaza
    doar stau

    RăspundețiȘtergere
  5. LA MULTI ANI! si iti urez sa ti se implineasca TOATE dorintele.

    RăspundețiȘtergere
  6. sa-ti zic
    LAMULTI ANI!
    nimic nu-i uitat, schimbat ori ...
    aceiasi EU si aceluiasi TU
    OM DRAG, PRIETEN si-atit
    e urarea mea si gindul, tie...
    ramii NESCHIMBAT
    MULTUMESC!, ma!, dragule! pentru TOT ce m-ai invatat si fara sa ai habar, sanchi, mi-ai dat
    te tuc si FERICIRE MULTA, OM da, da!!!
    MINUNAT
    test

    RăspundețiȘtergere
  7. LA MULTI ANI!Te-as strange in brate si te-as tzuca.Ma bucur ca existi.Ma bucur ca in mintea mea esti asa.

    RăspundețiȘtergere
  8. LA MULTI ANI :*:*:**:*:*:* :))

    RăspundețiȘtergere
  9. Baaaaai ce memoria dracu aveti fratilor! de unde naiba? :)
    Multzam mult!

    RăspundețiȘtergere
  10. Draga domnule Ionut, iti doresc tot binele din lume, sanatate maxima si fericire exagerata. La multi ani!
    ...a mea a fost ieri. Hai sa traiesc si io!

    RăspundețiȘtergere
  11. Te gandesti ce onoare, n-am mai blogarit de doua saptamani, ca nu mai am timp, dar azi in mod special pentru tine mi-am facut timp zece minute :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Asta`i geaman de-a meu :D
    Cati ani ai bagat pe un picior?

    RăspundețiȘtergere
  13. Isuse Cristoase!!! Mnoa si io care de atunci ma simt prost pentru cuvintele alea. La dracu parca am fi la "Iarta-ma". Mda.

    RăspundețiȘtergere
  14. hello!!! :) vad ca esti din ce in ce mai ocupat....mai ia si o pauza din cand in cand si fa o nebunie...o sa te simti mult mai bine :)

    RăspundețiȘtergere
  15. La multi ani, vecine... cat pe aci sa te nasti in aceeasi zi cu mine. Eu ti-am luat-o inainte. Si de data asta...
    :-)

    RăspundețiȘtergere
  16. La mulţi ani şi din 14 Mai... :)

    RăspundețiȘtergere
  17. mucias grasias, cu toate intarzierile

    RăspundețiȘtergere
  18. Chit ca-i cam tarziu, urez si eu prietenului Trex un La multi ani din inima, sa fie sanatos si tot asa de voios!

    RăspundețiȘtergere

Lead me

A dreacu vreme azi si maine!