23 mar. 2010

Pe unde se mai duce banu' judetului

Consiliul Judetean Satu Mare organizeaza in data de 29.03.2010 licitatie pentru:
Servicii de organizare a "Festivalului International al Palincii – Satu Mare"
Valoarea estimata a serviciilor se situeaza la 420.000 RON si cuprinde manifestari in  Gradina Romei - Municipiul Satu Mare si Muzeul Tarii Oasului - Orasul Negresti Oas.
Cu alte cuvinte, puii mei, sa ne-nveselim un pic, daca tot n-avem nimic. :) Ma refer, evident, la autostrazi, drumuri rapide, sosele de centura, sali polivalente, medicamente in spitale.
Astept sa vina Adrian Stef cu mai multe amanunte, in principal as fi curios ce intra in calculul acelei valori estimate. La drumuri ma stiu da aici sunt chiar paralel. Nu ca ar fi nush ce suma insa faptu ca habar n-am din ce se poate compune ma irita. 
In plus, o chestie buna care se poate ivi din treaba asta este urmatoarea: daca primaria oricum nu face nimic cu Gradina Romei, ciorile fac legea p'acolo si copiii se joaca in fecale (multumim frumos, domnule primar! sunteti un dulce!) macar cu ocazia asta s-ar putea face o tzar de curatenie in zona, fie inainte, dar mai bine dupa festival :)

14 comentarii:

  1. Ei, chiar daca primarele domniei voastre, satmarenii, nu va poate da paine, in schimb, va ofera circ pe paine! Cert este ca la acel festival, absolut toata lumea va fi vesela! Tot e bine!

    RăspundețiȘtergere
  2. da, io nu zic ca e un lucru rau si ma bucur ca intr-un fel sau altul se scot in evidenta niste valori locale, oalinca de satmar e chiar beton si merita s-o branduim cat se poate
    da nu primaru organizeaza ci consiliul judetean, alta marie :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Nea Costache avem două circuri în oraş: Circo Aquatico Belucci şi Gartner... :) Nemţii au scos mai acu vreo juma de oră elefanţii la plimbare prin centrul oraşului.. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Sarbatoarea berii , festivalul palincii , sarbatoarea castanelor , si alte chestii de genu sunt bine primite si atrag oameni si de prin alte orase.

    RăspundețiȘtergere
  5. Gropfest Satu Mare by @Darius :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Lasa costurile...doar e ban public.

    RăspundețiȘtergere
  7. Niste flori gasiti la noi!( ca sa fiti primiti acasa , dupa atatea festivaluri).
    ( frumoasele lui lalele) .

    RăspundețiȘtergere
  8. Poi bautura costa :D

    RăspundețiȘtergere
  9. @ Tudor: costa, nimic de zis dar i-auzi ce zice Trexel ca-si face banii! Si-apoi, obrazu' fin, cu cheltuiala se tine, nu?

    RăspundețiȘtergere
  10. Si nu l-ai intreba tu pe noul tau preten de la consiliul judetean de ce baga banii in bairam in loc sa ii bage intr-o bucata de drum pe la Luna Ses de exemplu? Daca tot e criza cat china pe capu nostru. Ca dupaia ce bine s-a putea brandui palinca de oas in oas nu in gradina romei

    RăspundețiȘtergere
  11. isi mai face zetea publicitate cu ajutorul prietenului liberal de la c.j. si cu bani publici, adica cota parte cu care participa c.j. asteptam niste vizite la dna pentru unii cred se cred baieti destepti la momentul actual.

    RăspundețiȘtergere
  12. :) azi n-am dispozitia pt polemici
    sunt foaaarte calm si va iubesc pe toti :)

    RăspundețiȘtergere

Lead me

A dreacu vreme azi si maine!