26 mar. 2010

A da sau a nu da importanta


Pentru ca majoritatea lucrurilor n-au. Ca primaru nush ce-a mai facut, sau ca sefu te pune sa faci nush ce cacaturi... au toate astea si multe altele o importanta pentru tine? Pe dracu!
Dar ca omul ala pe strada ti-a zambit... asta probabil ca are. Ca un copil a invatat de la tine sa spuna multumesc. Ca citind ceva sau dintr-o proprie experienta ai ajuns la o concluzie.
Ca râzi! Asta are si mai mare importanta. Ca vorbesti cu unu 15 min la telefon si cand inchizi zambesti. Asa, tu pentru tine.
Mda, maine vorbim despre homeopatie.

6 comentarii:

  1. @Trex asa gandeam si eu , dar ca sa te poti detasa si sa ai o atitudine de mi se rupe de toate si ma bucur de soare si zambete cam trebuie sa ai "spatele asigurat".
    Crede-ma ca cei ce traiesc de pe azi pe maine si au si ceva guri de hranit (si nu sunt putini) mai greu reusesc sa se detaseze te problemele lor cotidiene si sa vada ca si alte lucruri in lume conteaza si ca se pot bucura de ele.
    Dar depinde mult si de om !

    RăspundețiȘtergere
  2. helou, iz it mi iu 'r luchin for?

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu nu aş da importanţă faptului că m-am ars cu ulei, dacă nu m-ar durea...
    ...şi nu aş fi dat importanţă ploii ce s-a pornit pe la prânz, dacă nu aş fi vopsit chiar atunci pavilionul...
    Nu aş da importanţă faptului că Lord e foarte jucăuş, dacă nu ar fi rupt coteţul...
    Si nici nu aş fi supărat pe o anumită dimineţă, dacă nu mi-aş fi prins un deget în cantul uşii... (acum am o unghie vânătă).
    Dar Trex, tu ai dreptate. Nimic nu are importanţă, dacă te sună un prieten şi te întreabă dacă nu cumva eşti şi tu în Supermarket...
    :-))

    RăspundețiȘtergere
  4. azi e maine . Deci unde-i homeopatia ? Sau mai bine nu-i dau nici o importanta .

    RăspundețiȘtergere

Lead me

A dreacu vreme azi si maine!