11 feb. 2010

Cella

Mai nasol e ca vreau sa ma refer la ceea ce am citit din voi numa prin intermediul blogului. Pe unii va cunosc mai personal decat de pe blog si va fi un pic mai greu de triat informatia. Iar in momentu asta mi-am amintit de unguroaica aia care a mers la magazin sa-si ia o sita da nu stia cum sa ceara pe romaneste asa ca a zis "Vreau o... apa treci, macaroane stai". Da o sa ma stradui sa treci/stai ca sa iasa la modu cel mai corespunzator cu putinta.
Cella... puii mei, am inceput s-o indragesc de cand comenta si n-avea blog. Si cred ca ramane in mintea mea ca si comentatoare, prefer comentariile de la ea (de pe blog). Ce posteste p'acolo e prea cu semnificatii adanci si nu ajung la ele. Nu pt ca n-as putea insa mi se par asa de adanci uneori incat nu mi-as bate capul cu ele decat daca ar fi vorba de femeia pe care as iubi-o. Acuma na, ce sa zic, nu pot condamna nicicum ce scrie ea pe blogu-i. E treaba ei. Doamne ajuta macar ca nu face politica.

- Sper sa nu te superi pe mine, da deocamdata ca si cititor de bloguri nu-mi permit mai mult. Poate tine si de situatie. Sigur tine si de situatie.

Cella nu e o singuratica. Pare la prima vedere, da nu e. E tipul de om despre care nu stii multe insa te cucereste in asa hal cu particica din ea pe care ti-o da tie incat nu te intereseaza prea tare ce si cum mai e pe langa.
E de multe ori naiva. Si iarta repede. Chiar daca simte pe propria piele o chestie naspa venita de la cineva. Poate ii e frica sa nu-si piarda prietenii. E periculoasa treaba asta, dupa mine. Iertatul excesiv.
Cella inca isi permite sa fie un om "mare". Sper sa ramana la fel si cand nu-si va mai permite.  Regret deocamdata ca n-am fost in stare sa-i intorc macar sentimentu de multumire pe care-l simt constientizand ca o am ca si prietena.
Stiu ca am scris putin. Da nu am ce analiza mai mult. Cella e un lucru bun in lume si-l las asa in forma pura.

5 comentarii:

  1. crezi tu că iert :p
    da' mă prefac bine dacă pânăşi pe tine te-am covins:)))
    tu, ştiind ce fac, ce puii mei ai vrea să scriu?
    hahahaha... îhî!!! nu fac politică, mă, că din aia-mi plătesc facturile:)
    ar fi şi culmeaaaa
    oricum, cred că ştii că mă distrez copios smircăinu-mă-n virtual că de... peştii-s naivi şi fraierii zodiacului,ăia mai slabi de înger şi mai nasoi ;)
    ce fain!!!
    am să dau cu copy paste că declaraţii ţi-am făcut cât lumea, belzebute
    te ţzuccc!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. ioai!!!
    ramasai logata la blogu animalelor=)))
    tare de tot!

    RăspundețiȘtergere
  3. Gina, cred ca ar trebui deja sa incepi sa tremuri :P

    RăspundețiȘtergere

Lead me

A dreacu vreme azi si maine!