11 ian. 2010

Vis urat

M-am trezit. Ceva nu era in regula. Nu ma puteam misca si nu vedeam nimic. Eram legat de maini. Si de picioare. In pat. Pe spate. Pe ochi aveam o bentita de-aia de care imi mai pun pe urechi iarna cand bate vantu. WTF?! Nu stiam daca e zi sau noapte, de fapt, daca ar fi fost lumina as fi vazut ceva prin bentita aia sau pe langa ea.


Apoi am realizat ca sunt gol. Am pipait cu mainile sa vad de ce eram legat. Din cate mi-am dat seama erau doua fulare legate de incheieturi care mergeau in jos peste saltea si erau prinse probabil de picioarele patului.
Am inceput sa analizez. Picioarele imi erau cracanate si legate in aceeasi maniera.
Erau doua posibilitati. Ori aia rea, in care stiu io ce hoti ma legasera sa poata sa fure nestingheriti. Ori era aia buna in care as fi fost tachinat pentru scopuri sexuale. Hmmm. Pai prima pica din start. M-ar fi legat si la gura sa nu fac urat.
Deci ramanea a 2a.
Atunci am simtit ca cineva se urca in pat langa mine. Ramanandu-mi a doua optiune am decis sa ma las surprins. Puteam sa ma razvratesc, sa urlu sau macar sa intreb ce si cum. Da n-am zis nimic. Asteptam sa vad ce se intampla.
Si a inceput.
Intai am simtit un deget pe genunchi. Care a inceput sa urce pe pulpa, a ajuns pe bazin, a urcat mai sus numarandu-mi coastele. Apoi a disparut. Am simtit o miscare a saltelei si apoi o respiratie pe burta. Inchipuiti-va ca deja intrasem intr-o stare de-aia specifica, zambeam, asteptam, vroiam, intrasem in joc. Desi nu faceam nimic, starea de spirit era deschisa. Astfel ca va dati seama cum e, gol fiind, legat, sa simti o respiratie calda pe burta. Apoi am simtit incet buzele. Apoi limba. Muschii de pe abdomen incepusera sa o ia razna, se miscau necontrolat. Buzele faceau cercuri pe abdomenul meu care se ridica si se lasa de la sine putere. Au ajuns apoi pe osul din stanga al bazinului, ala care iese in afara. Cre ca e punctul meu cel mai sensibil. Ma retrageam putin, dar le lasam sa ma atinga iar. De-acolo buzele au inceput sa urce pe coaste in sus. Giiiizas cat putea fi de bine!
Insa incet mi-a incoltit in creier intrebarea "Cine e?" Nu-mi puteam da seama si nici nu vroiam sa intreb. Ma gandeam la Basic Instinct si ma intrebam daca nu are cumva la indemana vreun spargator de gheata. Dar, OMG, buzele alea se miscau asa de bine ca ar fi putut fi si Darius Filip, nu ma mai interesa.
O luasera in sus. Dar eu vroiam sa se duca in jos. Eram asa de excitat ca imi doream din tot corpul sa le simt altundeva, mai jos. Oooo, da! asta vroiam. Si ma miscam interpretabil, incercand sa le fac sa-si dea seama ce vreau. Dar nu ma ascultau. Si nici nu vroiam sa le spun ceva. Cum mergeau in sus, la un moment dat am simtit un san frecandu-si sfarcul de pulpa mea. OK. Nu era Darius Filip. Pana acum totul era in regula. Stateam deja in cap si in calcaie.
Si m-am trezit, futu-i mama ei de treaba!!!! Aveam o mana prinsa intre saltea si tablia patului, pe jumatate amortita.

12 comentarii:

  1. sandra brown masculin a blogosferei ce esti tu!

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamne mare magar poti sa fii. Acu santem chit sau mai am inca?

    RăspundețiȘtergere
  3. Deci te-ai trezit de doua ori. Teoretic vorbind, exista un precedent. Prin urmare, exista sansa sa te trezesti si a treia oara.
    Iti urez sa fie ca prima ;-)

    RăspundețiȘtergere
  4. Ar fi cam lung visu de azi daca m-as trezi iar

    RăspundețiȘtergere
  5. Ufff, nu puteai frate sa te trezesti dupa o juma' de ora? lasa, nu fi trist, poate-l continui la noapte! Numai sa nu fie una hada, cu-n picior de lemn si-un ochi de sticla, dar daca zici ca avea buze ca lumea...
    Imi place noua ta casa, sa o stapanesti sanatos!

    RăspundețiȘtergere
  6. Suferi de sindromul abstinentei! La varsta ta e grav.
    Sa-ti dau un numar de telefon:o8989...
    Eu te inteleg, dar nu cred ca ti se vad coastele.
    Oricum, m-ai facut sa rad. Deci punct ochit punct lovit!

    RăspundețiȘtergere
  7. Nea Costache, am io o banuiala
    Primadona, Pe spate cu mainile in sus... cui nu i se vad coastele?

    RăspundețiȘtergere
  8. P.S. da totusi cre ca ar fi mai bine sa-mi fac o poza in ipostaza aia sa te convingi :D

    RăspundețiȘtergere
  9. Inclin sa cred ca ai dreptate Trex: chiar ti se puteau vedea coastele cu minile in sus si mai ales ca stateai lungit in pat si cracanat!

    RăspundețiȘtergere
  10. @Nea Costache,
    Pai ce altceva sa i se mai vada?
    De altceva nu poate fi vorba.

    @Trex,
    eu zic sa nu faci poza, reise clar din context ce se vede si ce nu...
    :-)

    RăspundețiȘtergere

Lead me

A dreacu vreme azi si maine!