18 ian. 2010

Giiiiiiizăs Croaist!

Bai, de n-am lucrat in ultimele zile apai n-am lucrat deloc! D-aia n-am mai dat p'aici, ca de altfel pe nicaieri altundeva, uichend la birou cu munca, munca si iar munca, zeci de ore intre hartii, dosare si monitor, sunt curios cum ma vor elimina astia de la licitatia avand ca obiect “Lucrări de reparaţii şi întreţinere a străzilor din municipiul Satu Mare”. Pentru ca, stiti si voi, noi nu avem voie sa castigam lucrari in oras. Pentru ca interesele sunt altele.
Pentru ca, citez, "Eu n-am prieteni, n-am dusmani, am numai interese!" (n.a. Motiu Horia).

12 comentarii:

  1. liciteaza cine vrea, castiga cine trebuie

    RăspundețiȘtergere
  2. ie
    sunt 12 firme la licitatie
    va dati seama ce drumuri vom avea in oras? pfoaaaai!

    RăspundețiȘtergere
  3. Adrian SM18/1/10 20:06

    Dacă vei câştiga în 14 Mai ai o bere de la mine.. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. in 14 Mai birtu' sau data?
    PS. In Satu Mare asa-i de mica spaga?

    RăspundețiȘtergere
  5. Adrian SM19/1/10 09:10

    @TreXel O trebuit să pomenesc de bere.Acu dujmanii tăi o să se ia de viaţa ta, precum au făcut-o cu ministrul cârnăţar... :)
    @tac'su 14 Mai e cartierul în care locuiesc. Există un birt care a fost renovat, dar tot un local infect a rămas,plin de boschetari şi sugative de cartier... :) O să dau o bere doar aşa, ca între blogheri, şi probabil la No Pardon , un pub drăguţ din centru, sau la Paradise, un restaurant unde prestează Dódi, cel mai tare primaş din judeţ. Nu am nici o afacere, nici o combinaţie sau cine ştie ce altă sursă de mălai, nici maşină sau măcar bicicletă ca să merite să dau o şpagă.
    Firma lui Trex a refăcut carosabilul de pe o stradă din zonă şi pot spune că a făcut treabă bună.E o stradă intens circulată şi nu au apărut semne că ar începe să cedeze. Străzile din cartierul meu au fost reparate de o firmă din Ungaria şi arată ca după un bombardament de aviaţie... Chiar nu pot să înţeleg pe dobitocii din primărie. Or fi devenit imuni la milioanele de înjurături zilnice de care au parte din partea şoferilor care slalomează prin hârtoapele sătmărene?... :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Adi, daca te referi la Fabricii :)) deja suna a mita. Puii mei, va trebui sa refacem toata uzura pentru ca dupa cum se vede se mananca in draci.
    Ideea e insa total aiurea, au labarit-o cat au putut si cand ne-au dat liber la asfaltare seara a plouat si noaptea a inghetat. S-a dus dracu bitumu si rezultatu e cel care se vede. Da bineinteles, acu tre s-o refacem pe banii nostri ca deh, asa-i la sat, oricat de mare s-ar da el.
    Primaru deja face spume ca "Baaaai, ce mi-ati facut pe Fabricii!" in loc sa-si felicite dragul coleg Motiu Horia
    [ dupa cum e lesne de vazut, am o mare stima pt omu asta :))) il tot pomenesc, poate-i sta ceva in gat intr-o zi. norocu lui ca si-l adapa des ;) ]

    RăspundețiȘtergere
  7. @Adrian SM : bine, bine din 14 Mai , da alu' cui , ca si eu tot de pe-acolo am emigrat in TM?
    @Trexel: daca tin bine minte si Argesului ar trebui refacuta ( sau este ).In toamna cand am fost pe la ai mei era sa-mi rup masina pe acolo. Bafta Trexel si la cat mai multe contracte adjudecate.
    off topic: vezi ca ai o leapsa !

    RăspundețiȘtergere
  8. Adrian SM19/1/10 12:40

    @tac'su Cam toate străzile din 14Mai,în special aia a lu noul nostru subprefect,strada Anton Pann. E o colecţie impresionantă de gropi şi cratere, un megacrater fiind localizat nu departe de casa lui Csabika.
    @TreXel Dacă aş avea interese sau aş reprezenta un grup de interese atunci da, s-ar numi mită.Dar aşa... Crezi că mi-aş mai mânca sănătatea pe Careiului 79 dacă aş avea bani de dat mită?.. :) Şi la ora actuală mita se dă la primărie, unde se "analizează" ofertele, nu?.... :))

    RăspundețiȘtergere
  9. eu stiu de 15 firme :d dintre care trei is prin afiliere :p

    RăspundețiȘtergere
  10. Adrian SM20/1/10 08:37

    La naiba.Mi-au luat-o înainte ăia de la szatmar.ro şi au publicat un top ten al gropilor şi craterelor din carosabil. În pole position megacraterul aflat pe Anton Pann, nu departe de locuinţa lu dom subprefect... :)
    http://www.szatmar.ro/Katyu_Top_10_Szatmarnemetiben/hirek/28622

    RăspundețiȘtergere

Lead me

A dreacu vreme azi si maine!