19 ian. 2010

Despartire, despartireeeeee

:)
va mai aduceti aminte cum a fost cand ati avut cea mai naspa despartire? nasol frate!
io unu imi aduc aminte, era prin 99 cred. predam cursuri de info la firma unui prieten si, draci, dintr-una din clase mi s-a pus pata pe o tipa, era mai mica decat mine, termina liceu mi se pare. bai, eram in limba, dus cu pluta rau. ea avea un prieten de varsta ei insa de cand cu "dom profesor"... nu prea ii mai ardea de el. faina gagica...giiizas! si azi asa, maine'asa, ba venea ea mai repede la curs, ba statea dupa, depinde cum mai aveam alte cursuri, am dus-o o perioada. apoi a venit si fate-su la curs, intr-una din grupele de copii. super inteligent copilu, imi placea tare mult de el si il invatam mereu in plus fata de ceilalti tot felu de lucruri. cumva a trebuit sa ajung la ei acasa sa le repar calcu. imi convenea :D acolo am cunoscut-o si pe ma-sa. auliu frate ce mama aveau. deci femeia aia defineste pe de'a-ntregu notiunea de MILF. tata era dus, plecase de acasa in perioada aia, deci erau intr-un fel despartiti. ma-sa, nu stia ca io cu fi-sa una alta. si se arata un pic mai binevoitoare decat ar fi fost, cum ar zice batranii, la locul ei. dar nu-mi ardea mie la ora aia.
apoi, fata mea trebuia sa dea la fac. si nu stia ce sa faca. cativa colegi de-ai ei se hotarasera sa mearga la bucale, printre care si fostu prieten care vroia saracu sa reia pasienta cu fata. ea ezita, s-ar fi dus cu colegii dar ar fi ramas in Brasov cu mine. aici vine elementu samaritean, pt ca tineam mult la ea si tipa era desteapta si ar fi putut sa ajunga cineva, am trimis-o la bucale. era clar ca insemna adio... mama doamne ce-am mai suferit dupa ea :)))) am pus punct, a dat, a intrat si nici nu ne-am mai vazut de atunci.
dar vara era frumoasa si... prin august, cine credeti ca vine la cursu de adulti? a? ia sa va vad!
evident... ma-sa. puii mei, cui pe cui se scoate, nu? :D ce-a urmat, poate, intr-un episod viitor.

14 comentarii:

  1. io zic sa te opresti aici.Restul pastreaza-l pentru tine. Ce dracu, esti om insurat cu o mandrete de fata si nu stii de ce-s in stare satmarencele in anumite conditii. Io de ce crezi c-am plecat. ( scoala inalta a fost doar un motiv )

    RăspundețiȘtergere
  2. Adrian SM20/1/10 10:21

    Da bre,îmi mai aduc aminte.Spre sfârşitul lui 1989 eram combinat cu una din Andrid. După ce s-au mai calmat lucrurile cu rivoluţia mi-am scos cota de benzină şi am tăiat-o spre Andrid,să văd ce mai face.La ce zvonuri circulau atunci( paraşutişti neidentificaţi la Carei, terorişti veniţi din Ungaria,alea, alea...)îmi făceam griji.Ajuns acolo mă informează că bunică-sa că Rodica luna viitoare se va mărita cu un miliţian.Cum s-ar zice juca la două capete. De draci m-am urcat în maşină şi am călcat pedala până la fund.Doar atât îmi mai amintesc că am făcut 13 minute de la bariera de la ieşirea din Carei până la Crinul. M-a ferit Dumnezeu şi nu am păţit nimic ,aşa că pot blogări acum în linişte.... :)
    @TreXel Aşteptăm cu nerăbdare următorul episod... :)

    RăspundețiȘtergere
  3. in urma cu ani buni am avut si eu un student frumos, inalt, destept, romantic si indragostit. era atat de perfect incat am decis sa ne despartim inainte de a fi impreuna...

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu vorbesc de chestii de astea. Sunt intime. Si dureroase.
    Dar cred ca s-a adeverit proverbul= ca sa stii cum va ajunge fiica, trebuie s-o cunosti bine pe maica-sa.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ia te uita domn' profesor...
    Ai putea sa ma inveti si pe mine cum se pune un link la comentarii?
    Dar asa ca sa se deschida daca da cineva click...

    RăspundețiȘtergere
  6. al2lea
    <a href="http://al2lea.wordpress.com">test</a>
    va afisa "test" si daca dai click te va duce la tine pe blog

    RăspundețiȘtergere
  7. PS, in mod normal, daca as fi scris chestia aia mai sus ar fi trebuit sa afiseze numai "test" cu linku cate blogu tau :)
    cum am facut sa apara totusi codul, intr-un episod viitor :P
    maine dai test din asta, sa te pregatesti :)))))

    RăspundețiȘtergere
  8. Tb sa urmarim si episodul viitor ,ca nu-i asa ? dupa orice coborare este si un urcus ....:)

    MILF ....hahahaha esti tare tare...

    RăspundețiȘtergere
  9. dada, asteptam episoade cu MILF mai vechi...sau mai recente :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Sa nu-mi spui ca dupa aia te-ai consolat cu ma-sa! Pai bine dom' profesor, cu elevele dom'le?

    P(î)S: Doamna a citit postul asta? Cred ca nu, ca... n-ai mai manca mancare calda!

    RăspundețiȘtergere
  11. ok nea costache, nu-ti spun :)

    RăspundețiȘtergere
  12. :)))
    ce reverii miştoace pă tine

    RăspundețiȘtergere

Lead me

A dreacu vreme azi si maine!