29 ian. 2010

Arieseni

Zo, sunt la Arieseni, asta vine in judetu Alba sau in judetu Bihor, nu se stie exact pt ca e fix pe granita, unele cabane sunt intr-un judet, unele in altu. Io cre ca sunt in BH. Da nu dau scris.
E fainut p'aici dar deja am avut niste probleme care pe altii poate i'ar fi facut sa-si bage sfanta pula si sa mearga acasa.
Treaba vine cam asa. Sunasem la cabana Miramonte, una destul de faina (credeam) si pe langa partie. Toate bune si frumoase, patronu zice ca ne rezerva camera cu 3 paturi, ne asteapta si spera ca ne vom simti bine la el. Ba chiar ma suna sa-mi spuna ca vor veni de miercuri un grup de copii (!) dar spera ca nu ne vor deranja prea tare si ca o sa ne rezerve o camera la alt etaj, cat mai departe de copiii potential galagiosi. Toate bune!
Ajungem, tipa de la receptie face ochii mari. Aveti rezervare? Cum asa? Eu nu stiu nimic si nu prea e posibil sa aveti rezervare pt ca de ieri avem un grup si... in fine, suna patronu, da, aveti rezervare, a uitat sefu sa noteze. Asteptam o ora sa fie camera gata, e gata, ne cazam... totu ok.
Asta a fost ieri.


Azi pe la pranz dupa ce ne-am intors de la sanius vine tanti si bate la usa. Sefu e la tel si vrea sa vb cu dvs. Puii mei, ii adusesem chiar si o sticla de palinca, productie proprie sa ne avem bine. Ei bine, nenea, Florin Ban pe numele sau, cu mii de scuze, ma roaga sa eliberez camera ca a vb el la alta cabana, ca a uitat de grupu ala care de fapt nu sunt copii ci clasa a 12a din timisoara, niste puradei d'astia de bani gata care tre sa stea acolo si ca dincolo unde ne trimite sunt conditii mai bune da plateste el diferenta de pret si bla bla. I-am zis sec: Nu!


Apoi am coborat la masa. In restaurant astepta ditamai gasca de puradei, cu niste faze in ei de numa (facea una, va dati seama, o putzifexa de 18 ani: Vai draga, stau in aceleasi haine de 3 ore, nu se poate asa ceva!). Nu aveam de gand sa plec oricum. Numai ca tipa de la receptie, fata super de treaba de altfel, ne-a spus ca astia vor face chef in fiecare noapte ca asa-i schema. Asa ca l-am sunat pe patron, l-am bagat in ma-sa elegant, i-am zis ca nu-mi trebe...adica nu, ca ma fut in diferenta lui de pret :D si i-am zis sa-mi aranjeze un apartament la Hotel Cristalin intr-o ora. Chestie care s-a si intamplat, acu stam in conditii de lux intr-un hotel super misto, cu gazde super de treaba.

Asta e cabana pe care s-o evitati





Poze din noua locatie maine
P.S. chiar acu, 22:35, pe cer e o luna superba cu un inel super bestial, am incercat sa-i fac o poza da nu-mi iese calumea cu iPhonu asa ca va arat doar sa va faceti o idee

10 comentarii:

  1. Adrian SM27/1/10 09:26

    Credeai că va fi ca la St. Moritz sau Cortina D'Ampezzo?

    RăspundețiȘtergere
  2. pfoai, pai cred ca eu ii lasam pachet si streangu si sapunu!
    sa-l ia naiba de turism romanesc!!!
    Bya

    RăspundețiȘtergere
  3. dacă făceai stînga şi urcai în Stînă aveai o staţiune întreagă doar a ta:)))
    spart în figuri ce eşti, puteai da o cafea trecînd pe lîngă mine de 2 ori :p
    ţi-am şutit, oricum ultima fotografie, aşa...
    cella

    RăspundețiȘtergere
  4. da ma spartule'n figuri puteai a te opri la cella.
    dupa poze vad ca esti cam in alba sau oricum intrat in sat.
    vezi...daca nu ai vrut sa mergi unde ti-am spus. si nush ce partie e aia, din poze si imagini, de care vb eu era pe dreapta chiar la intrare in sat, e huge.

    RăspundețiȘtergere
  5. acu 3 ani de revelion in Maramures am avut o patanie aproape la fel de neplacuta. Vorbit cu gazda la telefon pentru inchiriat tot, stabilit pret, trimis neaparat avans , plecat cu trupa ( 11 ) oameni, simtit bine, dar cand sa facem socotelile, hopa , pretul mai mare cu vreo 20%. Discutii, si in final i-am dat pretul cerut ca sa nu ne futem revelionul. Omul a pierdut cel putin 50 de clienti ( noi si cei cativa la care le-am mai povestit ), de revenit , niciodata. Pensiunea este " Balin Ioana " din Sieu.

    RăspundețiȘtergere
  6. scrieti pe amfostacolo.ro
    sa stie si altii
    trebuia sa iau si io in seama ce-au scris altii despre miramonte
    da n'am luat
    greseala mea
    oricum, nu-mi pare rau pt ca aici la Cristalin e super benga si gazdele asa cum tre sa fie

    RăspundețiȘtergere
  7. Adrian SM27/1/10 19:56

    Tot răul spre bine... :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu zic ...ca tu iti doreai in sinea ta sa ramai..fete ,chef ,18 ani etc...dar se pare ...ca instincul patern e mai tare ca hormonii :)
    (sau ca basic instinct) :))
    Have fun dude !

    RăspundețiȘtergere

Lead me

A dreacu vreme azi si maine!