18 dec. 2009

SIDA... wtf?



Timp de 30 de ani, SIDA s-a aflat in topul listei celor mai infricosatoare boli ale planetei. In ultima perioada, omenirea s-a confruntat cu amenintarea gripelor porcina si aviara, iar SARS a semanat, de asemenea, panica la nivel global. Dar unde sunt milioanele de morti pe care le promiteau aceste boli? Unde este Africa parasita din cauza presupusei extinctii cauzate de SIDA?, se intreaba scepticii.

"Nu cred ca SIDA este incurabila. Sistemul imunitar slabit este o problema care ne bantuie de 200 de ani. Poate fi rezolvata. Virusurile aflate in sangele celor care au SIDA nu reprezinta cauza acestei boli, ci tocmai o consecinta a imunodeficientei. Oamenii cred ca SIDA nu poate fi vindecata, deoarece in anii '80, doi doctori, americanul Robert Gallo si francezul Luke Montanye, au reusit sa convinga lumea ca aceasta boala este cauzata de "virusul deficientei imunitare umane" (HIV). Totusi, acest virus nu poate fi identificat in corpul omenesc. Pacientii bolnavi de SIDA sunt diagnosticati prin teste care identifica in sange anticorpi, si nu HIV. Acesti anticorpi se dezvolta in circuitul sanguin atunci cand orice virus sau bacterie intra in corp. Cand anticorpii sunt prezenti in sange, nu inseamna ca acesta este si infectat de vreun virus. Diagnosticarea HIV seropozitiva socheaza deaorece promotorii SIDA au convins pe toata lumea ca pacienti infectati cu acest virus vor muri mai devreme sau mai tarziu din aceasta cauza, boala fiind incurabila", declara Gor Shirdel, doctor in medicina din Irlanda, care a vindecat doi oameni de "boala secolului".

Conform aceluias cercetator, astazi, nu mai putin de 6.000 de doctori si cercetatori de renume din toata lumea s-au raliat oficial ideii ca SIDA poate fi vindecata. Intre acestia se numara si Robert Willner, autorul cartii "Deceptia Mortala, care, in 1993, s-a injectat singur cu sangele unui pacient infectat cu HIV, fara a fi la randul sau infectat. A declarat ca a vrut sa puna astfel capat celei mai mari minciuni din istoria medicinei.

"Indiscutabil, imunodeficienta exista. Atunci cand pacientii cu deficiente imunitare sunt expusi virusurilor sau bacteriilor mor de tuberculoza, de pneumonie, de surmenaj si salmonella. SIDA este asociata cu zeci de boli care nu sunt legate direct de ea. Nicio persoana nu a murit, propriu-zis, de SIDA. Este doar o afacere profitabila pentru marile companii farmaceutice si pentru organizatiile medicale internationale", a mai adaugat Shirdel.

Cu tot acest entuziasm al somitatilor lumii medicale exista, in contrapartida, si aceia care propun ca este o nebunie ca aceste teorii sa imbrace forma de decrete oficiale, intrucat oameni infectati cu SIDA exista cu milioanele in lume si o asemenea oficializare ar conduce la sistarea oricaror fonduri alocate vindecarii lor. Ar insemna refuzarea dreptului la viata pentru toti acesti indivizi, fara nicio justificare. Asadar, pana cand existenta SIDA nu va fi negata 100%, teoriile despre acest lucru vor ramane numai teorii.
descopera.ro

27 de comentarii:

  1. Trex, ma speri!
    De unde aceasta preocupare?
    In realitate lucrurile sunt mult mai complicate. Pana una alta, sfatul meu este sa aveti grija, sa va protejati, Sida exista, si e groaznica!

    RăspundețiȘtergere
  2. Câtă preocupare pentru binele altora.Ai putea fi dat de exemplu...

    RăspundețiȘtergere
  3. claudia, dupa cum zice doamna doctor...mai stam o tzara, sau daca nu cel putin fa-ti analizele ca nu suport gumele :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Adrian, stai linistit, nu ma gandesc decat la binele meu :P

    RăspundețiȘtergere
  5. alea de anul trecut is bune? :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu!
    Stiu io ce-ai facut tu prin germania?

    RăspundețiȘtergere
  7. Teoriile astea ale conspiratiei...
    G man ! Chiar crezi in ce scrie in articol ?
    Ala nu cred ca si-a injecta sangele unui bolanv de SIDa...
    bull shit...

    RăspundețiȘtergere
  8. mai fratilor, va spun eu: SIDA, aviara, porcina, TBC, SARS, etc, TOATE se pot trata. Singura care nu are tratament este PROSTIA. Si atentie e foarte molipsitoare.

    RăspundețiȘtergere
  9. du hast recht,du weisst nicht,aber muss nicht wissen so viele.

    RăspundețiȘtergere
  10. vecineeee, ce jce fatuca asta??

    RăspundețiȘtergere
  11. Offtopic
    Jur ca parola aia nu mere nicicum, ori is io prost, ori ai scriso gresit. Trimite-o pe mail ca fac u nervii.

    RăspundețiȘtergere
  12. cand te-am enervat destul zi-mi:))

    RăspundețiȘtergere
  13. m-ar enerva sa-ti iasa pozitiv

    RăspundețiȘtergere
  14. Herr TreX, sprechen Sie Deutsch? :)

    RăspundețiȘtergere
  15. Fata 'ce ca ai dreptate, nu stii, da' nici nu tre' sa stii prea multe.
    (am facut germana la scoala pina-n'tra opta, prin 92 am schimbat parerea granicerilor nemti despre romani... :-)

    RăspundețiȘtergere
  16. fata abia acum o buchiseste.pocita limba,gramatica de porc,dar fete-i ii place!

    RăspundețiȘtergere
  17. Vad ca articolul a aparut si in GNV... :-)

    RăspundețiȘtergere
  18. Pai io am observat la Crina pe blog, ca are un feed de la www.descopera.ro

    RăspundețiȘtergere
  19. A ein't şprehăn doici tu maci :) desi am facut vo 9 ani in generala si liceu. am uitat da, totusi, mai fărştee oareşice

    RăspundețiȘtergere
  20. Si, da! traducerea corespunde...
    Deci poti sa stai linistit
    :-)

    RăspundețiȘtergere
  21. Si, da! traducerea corespunde...
    Deci poti sa stai linistit
    :-)

    RăspundețiȘtergere
  22. a, sunt linistit, nu ma asteptam sa ma invite la o cafea, vezi de treaba :)

    RăspundețiȘtergere

Lead me

A dreacu vreme azi si maine!