7 dec. 2009

Impresii

Noa, am trecut si peste alegerile astea. Urat. Naspa. S-au dus. Da iaca raman cu niste impresii aiurea pe care asa-mi vine sa le exprim.
Bai, daca n-am mai fost catalogat in fel si chip in campania asta, apai frate, zau ca ma simt cu ditamai identitatea! Ba am fost pleava societatii, ba mediocritatea intruchipata, prostii cu studii medii, aia de-au luat mita electorala... ce mai, sunt nimenea'n drum. Si cine zice treaba asta? Parca dintre toti, cel mai tare il aud pe pupincuristu ala de Ciutacu. Un lingau de mi-e mila de saraca nevasta-sa, seara cand se intoarce acasa si, na, l-ar pupa si ea probabil ca doar ii e consort. Ce greata tre sa-i fie la saraca femeie de cum ii pute gura a rahat, la cate limbi a dat el peste zi si mai ales unde.
Cum ma-sa isi permite asta sa "injure" un sfert din populatia Romaniei si sa-i faca in fel si chip, doar pentru ca au votat impotriva comenzilor date da preamaritul lui prealins?! Apoi sa mai aibe tupeul jegos sa dea de pamant si cu toata diaspora romaneasca, care vezi doamne nu platesc impozite.
E de acuzat cu atat mai mult cu cat nu-l cred atata de tampit incat sa creada cu bibilica lui tot ce spune. Cand hai sa fim seriosi, majoritatea votului in campania asta a fost de blam. A fost un vot contra unei parti sau alteia. Probabil ca cei care au votat CU unul sau altul au fost putini, prea putini, ceea ce denota ca avem o clasa politica de 2 lei in care nu prea mai are nimeni incredere.
A jignit tare Ciutacu si altii ca el. Si numai un bou jigneste.
Am avut o singura simpatie in campania asta. Un tip pe care l-am stimat de cand l-am vazut in presa, cu multi ani in urma, si in gura caruia m-am uitat de fiecare data, desi a mai avut si el scapari... cine n-are? E vorba de CTP, m-am bucurat ca a fost echidistant, transant si obiectiv.
De partea cealalta, cel mai rau imi pare de cei care au vazut o salvare si un model in persoana lu Crin, pozand la inceput in solutia de bun simt, cu un discurs impecabil si de speranta datator (mai c-ai fi zis ca e un candidat independent :) ) si mai apoi revenind la adevarata lui valoare si indeletnicire, adica o tarfa electorala de nivel inalt. Pacat de oamenii care mai au speranta in tara asta si fata de care unii inteleg sa se foloseasca in felu asta.

14 comentarii:

  1. Bear cel mediocru8/12/09 00:10

    da' cine crezi ca il baga sau l-a bagat in seama pe ciutacu ori alti nuli ejusdem farinae?
    din toata votareala asta, mie mi-a placut o chestie, de care nu eram sigur, dar care mi-a fost confirmata in cele din urma: faptul ca base a avut mai multe voturi decit in 2004. in timp ce populatia romaniei e in scadere. e semn ca ne creste IQ-ul national, oare?

    RăspundețiȘtergere
  2. Adrian SM8/12/09 01:25

    Cred că e o creştere negativă....

    RăspundețiȘtergere
  3. @mediocru
    las ca s-a furat echidistant din ambele parti :) mie ce mi se pare ingrijorator este tocmai acceptarea cu seninatate a acestei idei, parca nici nu se mai sfiesc sa o afirme, parca ar fi ceva normal sa se fure voturi, sa se mituiasca, sa se cumpere...

    @adi
    un lucru periculos. iar base n-o sa fie capabil acum sa treaca peste niste chestii si sa faca un guvern de uniune, cu partidele puse la treaba pe proiecte, cu care sa scoata tara din criza, chestie cu care de altfel ar putea intra in istorie ca si salvator. da nu-l lasa orgoliu. o sa mai povestim pe subiectu asta

    RăspundețiȘtergere
  4. Adrian SM8/12/09 12:54

    Pe Băse-l doare în mezel de dezvoltarea economică şi de tot ceea ce ar trebui să facă. Îl detest din prima clipă în care l-am văzut.Era doar un nenorocit de deputat...

    RăspundețiȘtergere
  5. Trex, ma uimesti,sa mor eu!
    Nu pot sa cred ca tu ai scris ce am citit!
    Cred ca vrei doar sa faci o investigatie!
    Ti se pare ca Nasul e mai putin pupincurist?
    Un lucru stiu sigur! Nu mai vreau sa fiu condusa de manelisti si nu mai vreau lichele, cu Goldisul sau alte deastea, in functii de conducere. M-am saturat de incompetenta, prostie, orgoliu, nerusinare. M-am saturat oameni prost crescuti.

    RăspundețiȘtergere
  6. primadona are dreptate :( nu e asta Romania pe care ne-o dorim!! Basescu nu ma reprezinta

    RăspundețiȘtergere
  7. @primadona
    nu vreau sa fac nici o investigatie, asta cred si asta spun, sa mor ca io am fost ala de-a scris :)))
    tai totusi linistita ca nu-s emotional la cap politica, nu tin cu nimeni si nici n-am cum si de ce sa te contrazic. doar ca in balanta mea a iesit altufelu
    o chestie pe care totusi nu pot s-o pricep e ca...io va inteleg pe cei care ati votat cu Geoana, nu vreau a va conving ca ati gresit, sun ok cu asta, sunteti prietenii mei, in schimb voua vi se pare un delict de moarte ca io am votat cu Base.
    WTF?

    RăspundețiȘtergere
  8. e clar, trexule, e păcat de moarte să votezi cu băselu... cum, n-ai ştiut? şi cînd prietenii tăi sau măcar unii dintre ei au votat cu geoană, păcatul se dublează şi te paşte excomunicarea. nasol, măi nene...

    RăspundețiȘtergere
  9. Spune-mi trei lucruri pentru care ai facut-o!
    Altfel, nu sunt suparata ca ai votat cu cine ai vrut, era alegerea ta. Ma intreb cum te-a fermecet. Sa nu spui ca e luptatorul cu coruptia!
    Daca nu esti interesat, atunci ce e ?

    RăspundețiȘtergere
  10. a cata oara tre sa spun ca n-am votat cu Base ci impotriva celorlalti
    mai multe amanunte se gasesc in postarea anterioara si anume asta

    RăspundețiȘtergere
  11. Atunci ai calculat gresit! Eu cred in Antonescu. Poate mai aveam o sansa sa schimbam ceva!
    La primul tur cu cine ai votat?
    Dar nu vreau sa ma cert cu tine , nu am motive.
    Totdeauna am gandit ca esti un tip cu mintea earisita. Si mai esti si brasovean!

    RăspundețiȘtergere
  12. am scris cu cine si de ce in postarea pe care am citat-o (degeaba) mai sus
    Cernea

    RăspundețiȘtergere
  13. clasa politica? de c...at.
    Antonescu: oportumist.
    Geoana: papagal prostanac
    Basescu: dictator
    n-ai cu cine; n-ai cu cine; niste infecti ahtiati dupa functii. Se fac frate cu dracu pana trec puntea. Scuipa apoi ling unde-au scuipat.
    Bine zici TreXel: le pute gura la toti nu numai la Ciutac.

    RăspundețiȘtergere
  14. Mai bine pune un film bun!
    Tu tot vecinul meu ramai.
    Sambata am un pic de timp.

    RăspundețiȘtergere

Lead me

A dreacu vreme azi si maine!