11 oct. 2009

TV


Aseara, in premiera dupa o mare perioada de timp pe care nici n-o mai pot estima, m-am uitat la TV. Pe Prima era Armageddon, il vedeam a 3a oara dar din lipsa de alta ocupatie si dintr-o cronica lene si oboseala, m-am decis sa-l urmaresc.
Ei bine, nu mai poti urmari un film la TV these days. Efectiv nu poti. Inainte, pe cand ma uitam si io la TV, se bagau reclame omeneste, la juma de ora, astfel incat sa-ti fie suportabil, cat sa te mai duci la buda sau sa iesi la o tigara sau mai stiu io ce. Da acu nu se poate. Filmu a inceput la 8 si ceva si s-a terminat la 12. E total enervant. 10 minute film si iar ditmai calupu de reclame. Astia nu se mai satura frate. Pai ce mama dracu face CNAu ala? Ce nevoia de reguli mai sunt? E un stres total sa te uiti la un film. Daca n-am injurat de nici nu mai stiu ce-au facut aia in film. Nici nu apucam sa termin cu injuraturile pt un calup de reclame ca incepea altu.
Ma bucur ca am renuntat la TV. E un gunoi.

6 comentarii:

  1. iti recomand TV 1000 - filme bune, reclame ioc. e in extra, ce-i drept.

    cat despre posturile comerciale, chiar n-ai ce vedea pe ele.

    RăspundețiȘtergere
  2. am trecut p-aici să văd dacă mai mişti
    hmmm
    pari că nu prea :)))
    degaji un uşor iz de ramolisment, plouă rău la voi? sau ce?

    RăspundețiȘtergere
  3. ma, inainte aveam toate extra-urile. acu, de cand m-am lasat (si mutat intre timp) pe noul abonament nu mi-am mai pus ca... nu ma intereseaza. atunci cand vreau sa ma uit la un film imi aleg. si doar se pot gasi pe net. la ce sa mai pun extra daca tot nu ma uit la tv deloc?

    e frig si va fi tot mai frig si ploi. iar fatada mea inca nu e terminata, sunt cu schelele pe ea...nush cum va fi, zau

    RăspundețiȘtergere

Lead me

A dreacu vreme azi si maine!