16 sept. 2009

Ca sa vezi

in primu rand va spun ca nu scriu pt ca sunt stresat. de toata jena, avand in vedere ca io n-am fost stresat in viata mea. da acu sunt. pt ca lu fiicamea nu-i place la gradi. amanunte in postu urmator.
in schimb am ce va povesti.
am fost la unu despre care auzisem ca e...ca sa intelegeti exact o sa folosesc denumirea de CLARVAZATOR, care mie nu-mi place da asta e.
so, e un tip care a avut un accident. si a stat in coma profunda mai mult timp. cand s-a trezit si-a dat seama ca vede altfel decat pana atunci, altfel decat vedem noi toti. si asa a ajuns un fel de doftor care-ti vede si-n gaura curului cu toate ca stai imbracat.
nu m-am dus cu nush ce tragere de inima pentru abilitatile lui pt ca nu eram convins, desi relatarile mai multor oameni pareau credibile. m-am dus mai mult stiind ca in genere este un cabinet cu tratamente naturiste, pe langa asta ciudatu mai e un doctor specializat pe asa ceva. vroiam un tratament naturist pt cresterea imunitatii lu fiicamea, mai ales acum cand va intra in contact la gradi cu tot felu.
ok, i-a dat.
si porma a inceput showu. i-a zis lu nevasta-mea tot ceea ce n-avea de unde sa stie. mi-a zis mie exact ce si cum ma doare si din ce cauza. daca doriti amanunte puteti intreba ca va zic. ideea e ca...puii mei, e pe bune. tipu vede frate! minune? nu cred. mai degraba accident. i s-or fi spart ceva bariere neuronale si acu isi poate folosi mai mult creieru... el in schimb e o minune de om. e o minune in ziua de azi sa mai fie oameni care vor sa faca bine. asta ar merita sa fi printre cei mai bogati oameni din lume.
dracu stie
probabil ca daca am crede suficient de tare ca e posibil am vedea si noi ce vede el

5 comentarii:

  1. asadar...
    1. cum e la gradi?
    si 2. un-te doare?

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu era frumos sa ne spui si unde e omu asta?

    RăspundețiȘtergere
  3. botizului, al 3lea bloc parca pe dreapta dupa odoreului, cred ca 59, scara A ap 11 da scrie jos sau poti intreba pe oricine din zona de Robi

    RăspundețiȘtergere
  4. Am fost acu vreo 8 ani. Dupa care am auzit ca s-a dus pe nu stiu unde, ca ar fi cazut intr-o oarecare patima, etc... Partea buna e ca "vede" neste afectiuni ce nu au simtome fizice, dar ele exista, si deci poti sa le tratezi. Ca despre ceaiuri (asta era instrumentul curativ atunci), am neste mici rezerve dupa ce lu' tata socru i s-a facut rau de l-au internat 3 zile. Sigur, poa sa fie sa nu fi respectat omul cantitatea de ragalii din ceai, nu zic nu. Dar una peste alta, are calitati incontestabile. Sanatos sa fie!

    RăspundețiȘtergere
  5. relax cu gradinitza. it gets better in time.

    RăspundețiȘtergere

Lead me

A dreacu vreme azi si maine!