3 aug. 2009

Un hotel de 4 licurici

pentru ca:
- servicii de cacat
- camera de 4 stele e miiiica mica, patu miiiic mic, io am dormit pe saltea ca in nici un caz nu incapeam in matrimonialu ala de campanie. asta nu-i bai, imi place pe saltea
- renovarea e de doi lei, finisaje cu adevarat romanesti, se vad peste tot, detalii de rahat
- interesanta optiunea ca dimineata in timp ce stai regeste pe buda poti discuta politica sau alte lucruri cu regele din baia vecina, se vede si in poza (acolo puteti vedea si finisajele de 4 stele) ferestrele sunt asa de apropiate ca poti da si mana. acuma, daca cumva o prinzi pe vecina la decolteu gol...n-o fi cu suparare :)
- femeia de servici nu stiu exact ce face in camera, cre ca doar aspira mijlocu covorului pt ca paharele le lasa murdare, sticle goale raman tot acolo, sub pat un praf de 2cm
- la bazin pare ok la prima vedere, ba chiar dupa lasarea serii vezi ca trebaluie unu p'acolo da... nici asta nu stiu ce face pt ca smocurile de par si mizerie raman tot acolo pe marginea bazinului si a doua zi. ti-e scarba efectiv.
- la restaurant si mai mare jale. vechiul obicei de a sterge cutitele si furculitele cu servetelu inainte de a le folosi e mai necesar ca niciodata. in plus lumea e buluc la micu dejun, coate, imbulzeala... ai zice ca deh, sunt romani. problema e insa alta. toata mancarea e inghesuita pe o singura masa intr-un colt, e normal sa fie inghesuiala si coada mare. omul se grabeste sa manance sa prinda loc pe sezlong.
- ce e mai trist e ca ... te uiti la romani, sunt din patura de mijloc, proaspeti in ea. au dat de bani si s-au infipt la 4 stele. vor sa para domni. da isi indeasa pe farfurie 2 oua, juma de kil de cascaval, sunca la greu si vo 5 cremvusti... sa fie! un pahar de lapte tzapan si un suc de fructe. sa fie! dupa care cand urca in lift inaintea ta se supara daca apesi si tu butonu la etaju tau. zice: Domne da n-ai vazut ca am apasat io la 3? ce fac acu, merg pan la 7 si porma cobor iar? io am fot primu in lift!
Sa nu credeti ca-i condamn. Nici macar nu vreau sa fac misto. dimpotriva. Mi-e mila de tara asta si de poporu ei. Suntem ramasi in urma rau de tot. Si in loc sa avem o curiozitate de bun simt ( nu stim niste chestii..asta e, le invatam, si io m-am facut de cacao prin alte locuri)suntem dominati de laudarosenie.



16 comentarii:

  1. Trex, e foarte frumos mami.Cine are bani sa ajunga acolo...

    RăspundețiȘtergere
  2. Adica zici ca judetul vecin poate? :) Cred ca am 20 de ani de cand n-am mai fost p-acolo...

    RăspundețiȘtergere
  3. Pretene Trexel te saluta UNGURU.Pretene Trexel cum adica ,,hotel de patru licurici`` ca lovesti in orgoliul unui bihorean , si daca enervezi pe UNGURU,te fugareste prin toata statiunea Baile Felix ,pina acasa la Satmar ,noah vezi vezi :):):):):).Pretene Trexel te-a salutat UNGURU.

    RăspundețiȘtergere
  4. mami, e frumos... asa la prima vedere, las ca povestesc io mai multe cand ajung acasa

    da m3 frate, e vb de hotelu international din felix

    ungure, mai bine veneai sa bem o bere

    RăspundețiȘtergere
  5. Adrian SM2/8/09 00:04

    2 beri erau si mai bine.. :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Pretene Trexel te saluta UNGURU.Pretene Trexel daca UNGURU mergea ca sa bea o bere cu tine seca tot izvoru de bere :):):):):):) ,ca de obicei bea berea cu flaconul de 2 litri, in loc de apa ,asta pe timp de vara,si iarna este alta socoteala,bea palinca de pruna balaie care te ghidila la c... mititei si ardei iute dupa care-ti vine a f.....spune vai ce de mincaruri bune :):):):):):):):):)Prietene Trexel te saluta UNGURU.

    RăspundețiȘtergere
  7. Adrian SM3/8/09 12:32

    Era o faza memorabila cu UNGURU parcand straful in fata hotelului International :D

    RăspundețiȘtergere
  8. pai se putea. calu trecea printre bariere si caru pe sub. unguru semeţ cu hăţu-n mana :))))

    RăspundețiȘtergere
  9. Prietene Trexel te saluta UNGURU.Prietene Trexel nu are cum sa ajunga UNGURU acolo in fatza hotelului din Baile Felix cu atelajul agregat de 2 iepe putere,doar daca fac drumul de-a curmezisul peste cimpuri si paduri :):):):):).Pretene Trexel sa-ti povestesc o faza adevarata de-a lui UNGURU,,Am fost saptaminile trecute cu griu la o fabrica de nutretzuri,dimineatza ora 6.00 a.m.in fatza porti fabrici o multime de camioane incarcate cu cereale ,UNGURU trece de camioane se opreste in fatza porti fabrici ,si incepe scandalul , ca de am intrat in fatza, si apoi UNGURU le spune ,, pe spinarea cailor s-au cucerit si s-au destramat imperii, pe spinarea cailor s-a ridicat si SUA, meretzi mah dreacului ca voi nici macar sindicatu soferilor nu aveti :):):):):), noah si pina la urma cel mai bun preten cu soferi ,unu UNGURU.:):):):):).Pretene Trexel te saluta UNGURU.

    RăspundețiȘtergere
  10. Daca tot m-a trezit un tantar, macar sa-ti spun, la ora asta, ceva ce ar fi trebuit stiut inainte de a pleca in vacanta. Este parerea unei doamne.
    Nu una oarecare. Blonda. Bine situata. Pana acum. Poate si dupa. Deci citez"Turismul inseamna sa atragi turistul si cu alte lucruri decat cazare si mancare".
    Din cate vad, aveti vederi diferite.
    Oarecum

    RăspundețiȘtergere
  11. Românii nu prea vor să muncească , de aici ni se cam trage.

    Nu vrem să investim suflt în cei care nesunt oaspeţi, pentru ca aceştia să revină cu grag la aceeaşi destinaţie.

    La noi este "cum o fi".

    Apăi, "cum o fi " va ieşi...

    O zi frumoasă şi plină de bun!

    RăspundețiȘtergere
  12. @Trex si eu am stat la 4 stele in Saturn ,hotel renovat ...
    Hotelul ok ! dar serviciile Romanesti 100%

    Data viitoare ma o sa inchiriez o garsoniera sau ma cazez la eva pensiune,ca macar aia isi dau sufletul pt afacerea lor (unii :)

    La Felix iti recomand Penisuni nu hoteluri !!! (iesi mai ieftin si mai bine)

    RăspundețiȘtergere
  13. Adrian SM4/8/09 10:05

    off topic Sa te mai distrezi un pic pe caldura asta vezi si tu niste "perle"... :) http://al2lea.wordpress.com/2009/07/18/perle-de-bacalaureati-2009/

    RăspundețiȘtergere
  14. Adrian SM4/8/09 10:10

    Hai sa-ti zic un banc TreX:
    La televiziune se anunta ca vine sfarsitul lumii.Dispare speakerul, apare Ceausescu care graieste: Stimati pretini romani nu va temeti.Sunteti ramasi in urma cu 200 de ani.... :D

    RăspundețiȘtergere

Lead me

A dreacu vreme azi si maine!