30 mar. 2009

Ai fiil guuuud

da n-am nici un chef sa scriu ceva pe blog. era sa zic "ceva destept pe blog" da cum articolele mele recidiveaza in prostie de fiecare data, mai bine nu.
asa ca despre ce naiba sa vorbim? vremea merge spre mai bine d'a busilea, contu numa nu vrea sa mi se ingrase, copii n-am mai facut, slana pe burta mi-e la fel de mare, ... despre ce naiba sa scriu?
o duc asa inainte ca voda prin loboda. nush ce vrea sa zica vorba asta, poate voda o avea lunga si atingea loboda cu ea, nu e cazu la mine. deci si proverbele pica.
nici macar o poza noua si sexoasa nu mai am sa va arat, cu mine, evident. ca porma oricum zic aia ca am pus poze sa ma afisez, unii fac misto, cica: Ce ma, ai jucat in 300?
pretenii nu ma mai viziteaza, unii ca-s obositi, altii ca nu le place mocheta de pe tavan. nu ca le-as duce lipsa. da asa, totusi, sa mai aud si io o vorba buna. bai da ce ma enerveaza astia care cica ti-s preteni da inchid telefonu cu: O zi buna sa ai! Mere-tz ma unde ma gandesc io! Bai, un preten adevarat prefer ca atunci cand are nevoie de mine sa-mi zica ceva personal si calduros. De genu: Ma coaie, hi du-ma pan la Budapesta, ca n-am un chior! Nu ca stai sa vezi, c-o fi si c-o pati. Ala nu-i preten.
dar vorbeam despre vreme.

Poezie:

vreme trece vreme vine
bei iaurt, te ca...

m ia cu dureri abdominale
care ca orice dureri, intr-un tarziu trece
v-am pupat

7 comentarii:

  1. domnu', s-o reparat saitu, io oricum nu prea stiu sa fluier, ce ma fac?

    RăspundețiȘtergere
  2. Cineva zicea sa nu mai stai cap, poate ca are dreptate.

    RăspundețiȘtergere
  3. primadona2530/3/09 21:04

    Ce bine ca ai aparut! Era mare plictiseala fara tine. Mai zi frate cate ceva sa ma mai distrez si eu. Ai devenit prea filozofic si prea trist...

    RăspundețiȘtergere
  4. Trexel mami,esti plictisit si trist,
    duci lipsa de actiune, de adrenalina,gaseste ceva sa-ti ocupe timpul,esti geaman, se poate.

    RăspundețiȘtergere
  5. poate cauti si tu pe cineva/ceva care sa-ti zguduie lumea.

    RăspundețiȘtergere
  6. cu placere
    :-)
    don't worry, be happy!
    zice un geaman...
    :-)

    RăspundețiȘtergere

Lead me

A dreacu vreme azi si maine!