13 nov. 2008

Aer


Uneori ... de prea multe ori uitam sa zburam. Si stam lipiti de pamant, in praf, in noroi, ne manjim cu el. Devenim asa de ciufuti ca nici nu mai avem chef sa ne ridicam.
Am descoperit ca am nevoie sa ma prind de un motiv. Oricat de neinsemnat. Dar sa fie unul, sa pot sa ma gandesc la el, sa mature toate cacaturile din mintea mea. Si prin el sa ma pot ridica.
Eu sunt un norocos. Poate cel mai lucky sun of a bitch din cati exista. Pentru ca am un suport undeva. Si ma prind de el, de fapt nici nu trebuie sa ma prind ca ma trage singur. Si mi-e mult mai usor asa sa razbat catre motivul gasit si sa ies din mocirla de ganduri nasoale.
Va compatimesc sincer pe voi, cei care nu aveti suport si tre sa faceti totul mult mai greu ca mine. Si pentru ca io am fost atat de norocos... va stau la dispozitie oricand aveti nevoie de ceva sa va traga in sus.
Pentru ca orice-ar fi, unui om nu-i sta bine decat walking in the air.

14 comentarii:

  1. acel motiv se cheama,sau poate sa fie-depinde-tel,si care ar fi ala pretene trexel..che companero =))) mor de ras..

    RăspundețiȘtergere
  2. laudarosule,ia vezi ca mai exista cineva in univers care are la randul ei un suport de care mintea i se agatza si poate razbi.

    RăspundețiȘtergere
  3. claudia, io va doresc la toti sa aveti
    radu, nu e vb de tel. orice rahat de motiv. cum ar fi: azi vreau sa ma duc in piata sa-mi iau un mar si sa-l manc. oricum, tre sa-ti gasesti un motiv pozitiv.

    RăspundețiȘtergere
  4. adica un mar de scoate din rahat,noroi te face sa te gandesti la el si matura cu toate cacaturile? si te trage singur?
    nu o fi "the mar"..si sentimmntul care sta in spatele lui defapt..io stiu ambitia de a avea 79kile pana duminica,sau "a apple a day keeps the doctor away",orice semnificatie care io dai marului poate de multa vreme.
    ce draq e nightwish? :)

    RăspundețiȘtergere
  5. nu-ţ place naituiş?
    nu mă, motivu poa să fie cât de mic, nu contează, am zis şi io de măr că aşa mi-a venit pe moment. nu-i nimic de filosofat în asta. e doar păcăleală pt cap.
    suportu care te trage e altceva ;) n-are legătură cu motivu, ţine de Tomary

    RăspundețiȘtergere
  6. http://www.dsclex.ro/astrolog/zodiac/chinezesc/sarpele.htm
    deci, ne vinzi gogoşi
    "şarpele detestă să rămînă în aer"
    te trezişi acuma să-i contrazici pă gălbiori ? ia vezi :)))

    RăspundețiȘtergere
  7. hrrr, da de unde stii tu ca-s sarpe?

    RăspundețiȘtergere
  8. păi nu ne-ai ridicat în aer ?
    văzui plan ansamblu :)))
    sssssssssss
    hrrrrr îi la mine combinat cu multă apă

    RăspundețiȘtergere
  9. la mine-i ssssssssss cu foc ;)

    RăspundețiȘtergere
  10. place nightwish.
    ma dau batut sincer. vezi ca e dream,change,paradox

    RăspundețiȘtergere
  11. BAH pretene Trexel ce sclerotica ai pus in poza de la aceasta postare ca nici sini ,nu are?bah pretene Trexel pune o poza cu una mai sexoasa ,si sa fie color,sa-i vedem nuantele.BAH pretene Trexel datoria ramine,ti-am scris sa stii,,cu o cafea mica nu cumperi o bere mare ``:))))))ha ha ha noah ti-am ziso pretene .Pretehash Trexel te saluta UNGURU.

    RăspundețiȘtergere
  12. eu zic ca fata e misto:)...vulpea cand n-ajunge la struguri zice ca-s acrii:)

    RăspundețiȘtergere
  13. Nu asa companera Claudia ,vorba lui UNGURU,,Lupul batrin spune decit o oaie tinara mica si proasta,si sa nu ma pot satura , mai bine o oaie mare grasa si batrina,sa manimc doua zile din ea :))))))ha ha ha Noah ti-am zis-o companera Claudia .BAH Trexel te saluta UNGURU.bah:)))))noah scrie raspuns

    RăspundețiȘtergere

Lead me

A dreacu vreme azi si maine!