7 sept. 2008

Minti ratacite

Asa s-a gandit scriitoarea noastra sa intituleze incercarea de duet literar pe care o facem impreuna. Pentru ca la ea pe blog mediu-i mai propice pentru cheştii d'astea dau numa linku, cine n'are de lucru poate chiar sa citeasca:

OANA STOCA MUJEA - MINTI RATACITE CAP I

Fiecare capitol va fi scris jumi-juma... in fine, daca ce scriu io va pare aberant si slabut, puteti citi numa partea ei

P.S. ... nu ma lasa sa-i omor pe toti si mi-e cam greu sa ma abtin, mai ales lunea

7 comentarii:

  1. aştept cu interes să continuaţi şi cred că titlul are legătură cu umorul tău englezesc,chiar,locaţia cine a ales-o ? că de potrivit vi se potriveşte amîndurora (şi mie)

    RăspundețiȘtergere
  2. stimata doamna,
    ma bucur ca priviti cu interes proiectul in discutie insa trebuie sa recunosc ca eu n-am ales nimic, am fost doar angajat sa aerisesc putin atmosfera prin Londra, se pare ca ar fi prea multi deja. In rest habar n-am de nimic si sincer atata timp cat imi iau banu nici nu ma prea intereseaza.
    In fapt si eu astept cu interes continuarea pentru ca sunt platit pe cap de persoana kilărită.

    RăspundețiȘtergere
  3. Trexel,am citit povgestirea si m-am cam ingrozit.N-am stiut ca te ocupi si cu scrisul de povestiri,mai ales din acelea cu killeri.Mai degraba te vedeam scriind texte sexoase sau umoristice.Esti tare simpatic :) .

    RăspundețiȘtergere
  4. nu ma ocup gabi, io-s un baiat cuminte si timid insa Oana m-a corupt si nici macar scene sexoase nu ma lasa sa bag. am sa incerc cu umoru in episodu urmator, poate combin si cu ceva sex da asa, vag, sa nu se prinda :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Vaiiii, ce se mai vaita. Mare lucru, in orice capitala trebuie sa se mai faca curat din cand in cand. Doar esti platit la cap de mort. Eeee, ce atata vaicareala :)))

    RăspundețiȘtergere
  6. corect...ce atata vaicareala :))

    RăspundețiȘtergere
  7. nu mai inteleg femeile astea... le dai ocazia o data sa se simta importante si fix atunci te vor dur si deasupra

    RăspundețiȘtergere

Lead me

A dreacu vreme azi si maine!