25 aug. 2008

Mirosul

Ma gandeam azi ca niciodata n-am inteles pe de-a-ntregu cum e cu mirosu asta. Adicatelea e o chestie care imi ajunge mie in nas. Ceea ce inseamna probabil ca respectivu obiect care pute, se descompune intr-un fel si bucati mici din el ajung propagate prin aer in nasul meu unde receptorii se stimuleaza...bla bla.
Cam asa ar trebui sa fie, nu?
Da atunci, ma gandesc io, bucatile alea in descompunere imi ajung si in gura de exemplu. Ceea ce inseamna ca din fiecare cacat pe langa care treci si-i simti duhoarea... manci cate-o bucata, nu? Sau fiecarui nespalat care pute si pe langa care treci... i-o iei in gura.
Imputita treaba, sa mor daca nu (acuma ma gandesc cum putzeau cate unii prin trolee vara, sau la cate o coada...bleah). Da oare SIDA de ce nu se ia asa? O fi virusu prea mare?
Va astept cu clarificari pe ăi de sunteti mai destepti.

10 comentarii:

  1. Sigur ca da. Că io n-am ce face decât sa-mi pierd vremea pe Wikipedia ca să te deştept pe tine. :P

    RăspundețiȘtergere
  2. vezi de aia-i bine sa-ti faci analizele gratuite ale lui Nicolaescu,afli in 2 ore daca ai hepatita.vroiam sa-ti scriu ceva foarte murdar da' nu pot ca mi ca li se va apleca unora .mai intra si doamne pe aici.

    RăspundețiȘtergere
  3. ca io scriu foarte curat te pomenesti :)

    bah, ia cata tu pe uichipedia aia ceva de miscat osu, ti-am zis ca imi creste burta de nu mi-o mai vad decat in oglinda. hi nu-ti fie lene

    RăspundețiȘtergere
  4. 'nţăles, şefu!

    RăspundețiȘtergere
  5. Când bate soarele pe ferestruica closetului se pot şi zări acele particule pe care noi le socotim, în optimismul nostru, un fel de esenţe imateriale. Cu alte cuvinte, înghiţim căcat, fie că asta ne place au ba...

    RăspundețiȘtergere
  6. marimea chiar nu conteaza;)

    RăspundețiȘtergere
  7. In fine, in fine ... recunosc tot najpelor ce-mi sunteti... vreau sa ma zamislesc stanca, sa cresca pe mine flori de colt si " roua muntilor ", sa ma prefac in izvor de munte , frunza de stejar.... numai sa uit de voi, na, am recunoscut, acum primesc un buchetel de flori de camp au ba, va imbratisez de zbuciumati, uf... rezistai ;) :)
    zdravo, zdravo si ma zbor ... :))
    Sibilla

    RăspundețiȘtergere
  8. unde-ai disparut?

    RăspundețiȘtergere
  9. cuscra da chiar asa nu-ti place de tine de vrei sa te tot transformi? io ma simt bine cu mine, n-am greturi

    RăspundețiȘtergere

Lead me

A dreacu vreme azi si maine!