14 aug. 2008

Get off!!!

Uneori pentru a scapa de stres e super misto sa treci pe "mi se rupe" mode, vezi ca ai un buton pe'acolo pe undeva. Dai dreacu toate inhibitiile, rusinea, timiditatea si toate cacaturile care te pot tine in loc sa GET FUNKY.
O iei usurel in pasi de dans, nu conteaza unde te afli. Esti intr-un supermarket de ex. Ia inchipuieti ca in difuzoare suna melodia asta. UUUUUhaaaa!!! Pasii se muleaza ritmului. Umerii incep sa se miste. Muschii fesieri prind si ei viata si bat mai ceva ca o inima indragostita.
Ai o privire dumnezeiasca si fie nu te uiti la nimeni si la nimic, fie daca iti cade privirea pe cineva il (normal ca "o" :D da ma fac ca ploua) privesti sfredelitor prin retina pana cand privirea ti se pierde printre neuronii respectivului (a se citi respectivei ). Mesajul e: "Better be happy that dress is still on!".
Esti atat de relaxat ca muschii ti se misca involuntar pe ritm. Insa totusi gandul e sharp, ai putea taia o lamaie de pe raft doar cu privirea. Te plimbi printre rafturi aruncand priviri mangaietoare formelor voluptoase ale sticlelor de bere, pungilor de lapte, unei ciocolate dulci si moi, bucatilor de carne proaspata care parca te asteapta sa musti din ele (a se intelege cu totul altceva).
Ce relaxare poate fi mai buna decat sa te lasi prada instinctelor primare?
Who gives a shit about anything else?
Get off!!!

9 comentarii:

  1. bine bine la imaginatie stai bine ... dar practicul? ... exemple de lucruri practice deja experimentate exista?

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca si scrisul pe blog e tot o relaxare in care te lasi prada instinctelor.nici muzica nu lipseste.daca vrei poti sa inchizi ochii si sa scrii tot ce-ti trece prin cap. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. :) e blogul meu, tot ce scriu aici sunt eu. si se bazeaza pe experiente.

    RăspundețiȘtergere
  4. habar n-aveam ca Realul e un loc asa grozav de ,,agatat''fie si cu privirea,fomeile.:)o sa merg mai des pe acolo poate intalnesc si eu vreunul cu privirea sfredelitoare,mangaietoare si bineinteles dumnezeiasca...desi la varsta mea asta s-ar numi...

    RăspundețiȘtergere
  5. cc... careeeeee Real? sa stiu sa trec si io p'acolo ;)
    la varsta ta...se numeste tot relax

    RăspundețiȘtergere
  6. Get off, man! 10% experienta, restul vine de la sine :)))

    RăspundețiȘtergere
  7. nu, restul vine de la mine :))

    RăspundețiȘtergere
  8. Iara ai fo la supermarket si te-ai uitat la femei???

    RăspundețiȘtergere
  9. BUNA IDEE...hai sa 'ni se rupa' mai des...sigur vom trai o suta de ani ! :)))

    RăspundețiȘtergere

Lead me

A dreacu vreme azi si maine!