10 iun. 2008

Fotbal

O idiotenie in care 22 de prosti alearga dupa o minge si inca unu alearga dupa toti. O industrie fantom care creaza bani din nimic, de fapt din prostia altor milioane care fac din asta o pasiune. adica.... din nimic. normal ca e mult mai simplu sa-i privesti pe altii facand ceva decat sa te apuci singur sa prestezi oarece.
singurul lucru bun sunt copiii care se joaca pe maidane... bine, mai nou pe terenuri (desi era mai fain pe maidan), fac miscare si cresc bine, sanatosi. in schimb invata sa se certe, sa se bata, vad la TV tot felu de apucati de la care invata teribilisme si aere de ţigan beat. educativ sport, n-am ce zice!
macar de-am fi reprezentati oarecum dar cand ii vezi pe ilustri nostri fotbalisti carora le ies fitzele pe ochi ca nu le mai incap in cutia craniana dar au o priza la minge mai ceva ca un perete de beton... iti vine sa strigi Mergi Romania!
Bine macar ca poate fi si funny uneori

5 comentarii:

  1. O precizare: 20 aleargă, doi stau să o prindă, deşi de obicei lenevesc :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. o fi fotbalul asa cum spui tu dar la urma urmei e si asta un sport.decit sa ma uit la un meci de box ca sa vad ce?...cum se umplu de singe pe la masele,muci,etc,....

    RăspundețiȘtergere
  3. @satmareanca
    mda, n-am vazut niciodata o faza amuzanta de genu, portaru sa-si duca un sezlong si o umbrela in spatele portii si cand n-are ce face sa stea la soare cu un cocktail in mana si ochelari de soare :D nu stiu astia sa faca show

    @anonim
    decat SA TE UITI n-ar fi mai bine sa faci tu ceva? si chiar daca nu faci nimic deosebit, macar nu-ti mai strici ochii in televizoru ala degeaba, o chestie care doar costa, nu castigi nimic (ma refer la meciuri)

    RăspundețiȘtergere
  4. sa-ti faci blog ti se pare ceva deosebit?si statul cu ochii in monitor e mai nenociv decit statul cu ochii in ecranul tv.?no ofense!

    RăspundețiȘtergere
  5. @anonim
    sa-ti faci blog e o provocare personala prin care io cel putin imi fac mie un serviciu. adica e o modalitate de a vedea daca ai ceva de spus, iti poti da seama cum te percepe cine intra, e un test pe care ti-l faci tie, dar nu un test grila obisnuit pt ca nu iti dai singur note. pe urma blogu e o chestie in care iti pui la pastrare amintiri, trairi, prieteni si un loc in care te poti arata, cum esti sau cum vrei sa fi sau cum vrei sa apari in fata lumii. de multe ori spui pe blog lucruri care nu-ti e chiar la indemana sa le spui altfel.
    un timp faceam din blogu asta un loc unde sa intri ca sa zambesti, de preferat dimineata cand iti incepeai ziua de munca. am incercat sa aleg clipuri mai ales cat mai amuzante. normal ca se pliau in primul rand pe tipul meu de umor. dar si potriveala de umor iti aduce prieteni. sincer duc lipsa.
    dar in primul rand ca sa ma intorc de unde am plecat, blogu e o modalitate de a face ceva. spre deosebire de lucruri la care doar te uiti. si da, e ceva deosebit. daca n-ar fi nu ai fi aici, nu ai comenta, nu ai comunica cu mine, chestie pt care iti zic multzam si sper sa o faci cat mai des.
    la faza cu monitoru ai dreptate, din fericire al meu duce 120Hz refresh si e mai putin obositor la ochi. si tot din fericire n-am prea mult timp liber sa stau in fata lui , o fac doar seara tarziu si sporadic in timpul zilei.

    RăspundețiȘtergere

Lead me

A dreacu vreme azi si maine!