8 iun. 2008

Ce mai faci cu copilu'

M-am hotarat intr-un sfarsit sa merg cu fiica-mea la gradina zoo din Nyiregyhaza despre care auzisem ca ar fi a 2a ca nu stiu ce din Europa. Cum mi-a placut m-am gandit sa arunc in voi cu impresii si indemnuri, chiar merita sa va duceti odraslele mai mari sau mai mici.
So... de gasit nu-i greu, cum mergi la Tesco, Lidl, Baumax etc, n-o iei la dreapta pe dupa McDonalds ci mai mergi inainte 2 semafoare (la primu e cimitiru cu zidurile alea caramizii) si apoi la dreapta, fix in coltu intersectiei pe dreapta e o tabla cu ZOO. Apoi drept inainte, iesi din oras si o vezi pe dreapta.
Fata de ce e in Romania e super misto, shpe mii de animale si animalute, zburatoare, 'notatoare, iti trebe juma de zi sa apuci sa vezi tot. plus ca inauntru sunt o gramada de chioscuri cu de-ale gurii, briz-brizuri, restaurant, mai multe buzi, masinute pt astia mici sa-i dai in ele... ai ce face. animalele arata bine nu ca alea jigarite de la noi, e mult mai curat, locuri amenajate sa le tragi in poza klumea, automate cu mancare sa le dai... oamenii se stiu, ce mai. si aici veti manca cel mai meserias chiurtush colaci ever. super pufos si gros si bun.
Intrarea e 1500 forinti pt adulti si vo 50 pt astia mici. cineva zicea ca e scump. o laie. daca te gandesti ca animalele alea tre ingrijite, plus costuri de intretinere sa arate asa io zic ca merita banu pt ca ai ce vedea. si foto e moca nu ca la noi, poti sa faci poze pana umpli cardu. am ales cateva si le-am pus intr-un album, dati click aici sa vedeti slideshow mare.
Duceti copilu, are ce vedea!

3 comentarii:

  1. Io zic că merge şi pentru cei mari :)))

    1500 de forinţi mi se pare chiar ieftin, daca compari cu alte chestii pe care dai mult mai mult fără să rămâi cu ceva. Am tot văzut semnele de câte ori am fost la shopping în zonă, dar nu am vizitat Zoo-ul, nu ar fi rău de încercat ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Asta-i campanie subtila pentru Gyusi sau ce? :)

    RăspundețiȘtergere
  3. ieeee, apare si-n poze :P cu o creasta alba

    RăspundețiȘtergere

Lead me

A dreacu vreme azi si maine!